Kako je nastao čovek?
+52
Kikica♥
Fallen Like The Sky.
mrs. sunshine
*~tamarchelo~*
Tamara ♥
Best. <3
NathalieBazinga
popka bebic ^__^
Sirenna *
dead silence.
MoonGirl
tictac
Minnie ♡
ella_b
Polly Samson
Riverside
Kitty Doesn't Care
Praslin<3
Daenerys Targaryen
LilPerly
Gossip Girl.
Joey
Emily the strange
Amélie.
providna_duga
TackeY
DarkAngel
Angie:)
Suzana
***KeTy_94***
LostSoul
PunkRockChick
Superstar
dora_95
Wendy
Pandora no hako
aLisa`
Flower_Grown_Wild
_Tijana_SPN <3_
Ninitza <3
Nina<3Lekica
Dark Valo Princess
Jackie
@ndjel@
looojka^^
Tarja
Aurora
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Sookie
Carrie <3
.Elen4iii^^.
56 posters
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kako je nastao čovek?
First topic message reminder :
U šta vi verujete?
U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna?
U šta vi verujete?
U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna?
.Elen4iii^^.- Candy Girl
- Broj poruka : 298
Re: Kako je nastao čovek?
Ne kazem da ne verujem u to da je dnk dosao iz svemira :D
Nisam se dobro izrazila. U svakom slucaju, i Zemlja je svemir XD (filozofiranje :D)
Svakako, covek je nastao na ovoj planeti, sad kako je nastao, mislim da svako ima prava da veruje u sta zeli, nikada ne mozemo da se slozimo oko toga :D
Nisam se dobro izrazila. U svakom slucaju, i Zemlja je svemir XD (filozofiranje :D)
Svakako, covek je nastao na ovoj planeti, sad kako je nastao, mislim da svako ima prava da veruje u sta zeli, nikada ne mozemo da se slozimo oko toga :D
covek je nastao na ovoj planeti
Nikada ni u to nećemo biti sigurni :-))
Naravno, tu se kose i razne religije, ali niko ne može bit siguran :-)
Teorija kako je Bog stvorio covjeka je potpuno besmislena,a da je covjek nastao od majmuna takodjer je malo besmisleno.
Presiroko je ovo polje da bi mi pricali o tome.Ja sam negdje citala kako su na zemlju dosli vanzemaljci.
Presiroko.
Presiroko je ovo polje da bi mi pricali o tome.Ja sam negdje citala kako su na zemlju dosli vanzemaljci.
Presiroko.
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Godina : 29
Verujem u istoriju. Zbog toga sto mi to deluje realnije. Majmuni kada hoce nesto da drze, stiskaju ga i nemaju osecaj za to. Bukvalno, ne znaju koliko je cvrsto ili meko to, tesko ili lako..stiskaju najjace sto mogu. Tako i bebe. Kad uhvate neciji prst, stezu ga i nemaju osecaj za to koliko je jak taj stisak.
To i ne znaci da ne verujem u Boga. Ali vise mi je Adam i Eva, neka legenda. Ne deluje mi bas realno.
To i ne znaci da ne verujem u Boga. Ali vise mi je Adam i Eva, neka legenda. Ne deluje mi bas realno.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Pa ne znam...Možda je sve to istinito,ali ja vjerujem u Boga,što bi značilo da donekle vjerujem u priču Adama i Eve.Ali,ne znam kako bi to dokazali.Jer,istorija je tu,ali i evolucija.I uvijek se to zapitam,ljudi koje je Bog stvorio nisu bili majmunoliki,a kroz evoluciju,prvi ljudi su bili majmunoliki,kao što piše i u knjizi istorije.Tako da..ne znam šta da mislim o tome.
ella_b- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Godina : 26
bas ...ella_b wrote:Pa ne znam...Možda je sve to istinito,ali ja vjerujem u Boga,što bi značilo da donekle vjerujem u priču Adama i Eve.Ali,ne znam kako bi to dokazali.Jer,istorija je tu,ali i evolucija.I uvijek se to zapitam,ljudi koje je Bog stvorio nisu bili majmunoliki,a kroz evoluciju,prvi ljudi su bili majmunoliki,kao što piše i u knjizi istorije.Tako da..ne znam šta da mislim o tome.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ne znam. Vjerujem u Boga ali sam već spomenula u onoj temi o vjerovanju u Boga da Biblija možda nije skroz istinita i da se baš točno to desilo. -.-'
Ne bih znala točan odgovor na ovo pitanje.
Ne mislim da smo nastali od majmuna...već od zajedničkog pretka čoveka i majmuna xD Onda su se te dve vrste evolucijom odvajale i eto vam odgovora na pitanja zašto se danas majmuni ne pretvaraju u ljude. xD Ta teorija mi je iskreno najbliža...
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Godina : 27
Nastali smo od magaraca očigledno
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
MoonGirl wrote:Nastali smo od magaraca očigledno
xD bog je samo namnozio magarce
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Moja teorija je pomalo čudna ali dobro. Ja smatram da su planete uključujući i zemlju i sve što se na njoj nalazi: Priroda, nebo, ljudi nastale od velikog praska. :)
White Lady. wrote:Ne znam. Vjerujem u Boga ali sam već spomenula u onoj temi o vjerovanju u Boga da Biblija možda nije skroz istinita i da se baš točno to desilo. -.-'
Bas to.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Nastali smo evolucijom, to za veliki prasak takodje verujem, a verujem i da Bog postoji.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
I da želimo da saznamo kako je nastao čovek ne možemo jer je to tehnički nemoguće.
Ali očigledno je da nije nastao za sedam dana.
E sad, fanatici ove ili one teorije se mogu raspravljati do kraja života, ali time ništa neće postići jer niko od njih ne može biti 100% u pravu zato što niko u stvari ne zna kako smo nastali i tačka. XD
Ali očigledno je da nije nastao za sedam dana.
E sad, fanatici ove ili one teorije se mogu raspravljati do kraja života, ali time ništa neće postići jer niko od njih ne može biti 100% u pravu zato što niko u stvari ne zna kako smo nastali i tačka. XD
Mislim da su ljudi nastali od majmuna...
Mislim jer sam htela da vidim kako su nastali ljudi i onda sam citala neku knjigu mislim i onda sam videla dvoje dece ok,ubili se,ok rodili trece a kako su dalje mogli da se razmnozavaju ako je u doba tog 3 bilo ljudi sto su malo ubrzali : /
Mislim da veruju u majmuna ali nista nije dokazano : /
Mislim jer sam htela da vidim kako su nastali ljudi i onda sam citala neku knjigu mislim i onda sam videla dvoje dece ok,ubili se,ok rodili trece a kako su dalje mogli da se razmnozavaju ako je u doba tog 3 bilo ljudi sto su malo ubrzali : /
:D Pa dobro, imaš još vremena da razmišliš o tome...Mišljenje se ne formira čitanjem samo jedne knjige.
Em wrote:Mislim da su ljudi nastali od majmuna...
Nigdje ne piše da nije bilo više ljudi na svijetu :-D
A ko je onda stvorio majmune? :-)
Pao s' neba...
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Pa vjerovatno zato što su godinama evoluirali majmuni u čovjeka, i onda više nisu postojali, ni danas se ne pretvaraju tek tako! A pošto postoje studije i istraživanja i eksperimenti, treba malo pratiti. Neki majmuni se ponašaju kao ljudi! Neki umiju da jedu viljuškom, da slušaju naredbe, veoma su slični ljudskoj vrsti, i ja vjerujem u tu teoriju. Majmuni su ružni i smrde, ali osim toga, ja znam mnogo ljudi koji su ružni, dlakavi i stinky, pa, zašto bi bila uvreda za nekog da je majmun?
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
*~tamarchelo~* wrote:Majmuni su ružni i smrde, ali osim toga, ja znam mnogo ljudi koji su ružni, dlakavi i stinky, pa, zašto bi bila uvreda za nekog da je majmun?
Odakle sad ova tema?
No, ja verujem u to da su ljudi i majmuni imali zajednickog pretka.
Da nije covek nastao od majmuna.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Kao prvo, svako ko nije prespavao casove biologije kada se o tome pricalo zna da covek nije nastao od majmuna. Imaju zajednickog pretka samo, to je velika razlika.
Verujem u tu teoriju, ne u Adama i Evu. Ali verujem i u Boga tj da je Bog napravio tog pretka i slicno, nije se mogao stvoriti sam :P
Verujem u tu teoriju, ne u Adama i Evu. Ali verujem i u Boga tj da je Bog napravio tog pretka i slicno, nije se mogao stvoriti sam :P
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Nije dokazano.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
To me je uvek zanimalo i zato sam ja stvorila neku sopstvenu teoriju xD Verujem da je Bog stvorio ovaj svet i sve na njemu i da je stvorio neke da kažem malo razvijenije majmune xD iz kojih su se mnogo godina kasnije razvili ljudi kakvi postoje danas.
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5