Ples
+79
Daenerys Targaryen
Best. <3
phina
*Tweety* <3
tictac
Praslin<3
Kate.Fenett
Lollobrigida
DarkAngel
*MiMa*97
Dia.♥
mrs. sunshine
Emily the strange
Chocolina.
MissSunshine.
alexxD
Gossip Girl.
UnLoVeD pRiNcEsS
Wendy
Forever young ♥.
Lonely Angel.♥
Yorkie
Angie:)
Danijela94
♥Senorita Puente
Sookie
LostSoul
Tarja
sara96
KiKicaaa
aLisa`
Ninitza <3
_FoX_
Mala TasHa :)
Pandora no hako
AnjaChan
looojka^^
Carrie <3
Bloo
Yeyaaa
Estrella*
Jackie
Scarlett O'hara
babydoll
.Cupcake.
Venoma :)
Aneta Netty
Ariel
@nchy
^_kety_^
BarBie GirL
Posh
Aurora
anja_94
Natasha
tijanitza
Rockerche^^
jokac
KSgirlMc!
RiRi
The Lizard King
Mary Crowley
little_miss_sunshine
pretty girl
*AnGeL*
MaRiZZa_94
ena '95
dora_95
*BoOoPy*Bet*
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Candy
*Aysha*
*Alexandra*
Miss Independent
*Nina*
Vanessa
Bloom
83 posters
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ples
Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
Ja se bavim folklorom...eh...jednostavno obozavam folklor...treniram ga oko 3 godine i zaista mi se svidja tamo...a i tako toshim vishak energije...
:D :D :D
Ja se bavim folklorom...eh...jednostavno obozavam folklor...treniram ga oko 3 godine i zaista mi se svidja tamo...a i tako toshim vishak energije...
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Ples
JUUUUUUUUUUUUUU
mene pitash??????????????????????
ja idem na city jazz, plesnu grupu i tamo j sooper!!!! e da imam uskoro nastup u NOWOM SADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mene pitash??????????????????????
ja idem na city jazz, plesnu grupu i tamo j sooper!!!! e da imam uskoro nastup u NOWOM SADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Obozawam ples ali samo u swojoj sobi...Ne treniram ali djuskanje me opushta i zabawlja,poprawlja raspolozenje... :mala: :mala: :mala: :lol:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Trenirala profesionalni godinu i po u klubu "Partizan" ali sam prestala iz nekih mojih neobjashnjivih razloga (chitaj: smorilo me) :lol: mada mi sad nije krivo iako oni nastupaju u spotovima i na tv-u.. :| 8)
Hmm... JA obozavam sve vidove plesa. Isla sam na hip-hop 3 godine, latino plesove sam trenirala neko kratko vreme,ali trenutno se bavim nasi takoreci nacionalnim plesom, tj. folklorom! Obozavam ga, idem vec 6-7 godina... PUtuje se, upoznaju se razni ljudi iz svih delova sveta, druzenja sa folkloasima su nezaboravna, scena, koncerti,imam fenomenalno drustvo u kudu, sve... Obozavam sve sto folklor nosi sa sa sobom! A druzenje i zezanje je nesto najbojle, znaci ne moze da se poredi ni sa cm, pa ni sa exkurzijama!
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
Sad sam se setila da sam trenirala latino-americhki ples u osnownoj,mozda sam bila 3-4 razred,imali smo chasowe u shkoli...Ali to je trajalo samo par meseci :|
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Ma ja sam u 3.razredu trenirala neku glupost od plesa,tako smo svi mislili,a na Radijskom festivalu,likovi iz te skole igrali uz No Name.. :sleep: A ples volim ovako...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
LeeLONA wrote:Ma ja sam u 3.razredu trenirala neku glupost od plesa,tako smo svi mislili,a na Radijskom festivalu,likovi iz te skole igrali uz No Name.. :sleep: A ples volim ovako...
Ma kad bolje razmislim,jeste glupost chim su djuskali uz No name... :dfsf: :dfsf: :dfsf: :dfsf: :dfsf: :dfsf:
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Folklor
Pa...otvorila sam posebnu temu za folklor jer ima nas shto ga treniramo pa cemo ovde da prichamo o njemu....
Inache evo vam sajt o mom KUD-u,to ja napravio moj drug...nazalost veoma loshe...ali nema veze,napravicu ja novi,sa vishe slika,podataka i manje gramatichkih greshaka... :lol: www.vuleveternik.8m.com
I da,Branka i Aleksandra,pitanje za vas dve...
Shta igrate od koreografija i da li moza neka od vas ima ovakvu ogrlicu (ili neshto slichno):
To je moja ogrlica koju koristimo i za Banat,Kraishte,Crnu Goru....ma sve! Dukate koristimo mislim samo za Vranje ili tako neshto...
A da,i slike su dobrodoshle (iako ovo nije foto galerija :P )
Inache evo vam sajt o mom KUD-u,to ja napravio moj drug...nazalost veoma loshe...ali nema veze,napravicu ja novi,sa vishe slika,podataka i manje gramatichkih greshaka... :lol: www.vuleveternik.8m.com
I da,Branka i Aleksandra,pitanje za vas dve...
Shta igrate od koreografija i da li moza neka od vas ima ovakvu ogrlicu (ili neshto slichno):
To je moja ogrlica koju koristimo i za Banat,Kraishte,Crnu Goru....ma sve! Dukate koristimo mislim samo za Vranje ili tako neshto...
A da,i slike su dobrodoshle (iako ovo nije foto galerija :P )
Bloom- Dreamy Girl
Hmm.. Odlicna tema, Bloom-svaka cast!
Pa dakle, ja folklor treniram nekih 6 godina, ne racunajuci prekide koje sam pravila iz cak meni nerazumljivih razloga... No, bitno je da sam vec 3 godine konstantno i redovno na svim probama, i da sam uspela da dodjem cak i do solo Vranja, cak i kao najmladja u prvom ansamblu... (eto malko da se pohvalim).
Sto se tice ogrlice, mi takve ne nosimo, a dukate naravno noismo za VRanje. Sto se programa tice, mi kao izvodjacki ansambl imamo : Igre iz Sumadije (Srbiju), igre iz Leskovca, Sopsko, Timok, Vlashke igre, Vranjansku svitu, Biljana platno belese, Bujanovac, a trenutno radimo i Glamoc i Linco... Mnogo koreografije su se vremenom izgubile sa repertoara ali radimo na vracanju istih...
Fotografija imam dosta, postavicu neke od slika sa koncerata vec popodne ako stignem... :)
Pa dakle, ja folklor treniram nekih 6 godina, ne racunajuci prekide koje sam pravila iz cak meni nerazumljivih razloga... No, bitno je da sam vec 3 godine konstantno i redovno na svim probama, i da sam uspela da dodjem cak i do solo Vranja, cak i kao najmladja u prvom ansamblu... (eto malko da se pohvalim).
Sto se tice ogrlice, mi takve ne nosimo, a dukate naravno noismo za VRanje. Sto se programa tice, mi kao izvodjacki ansambl imamo : Igre iz Sumadije (Srbiju), igre iz Leskovca, Sopsko, Timok, Vlashke igre, Vranjansku svitu, Biljana platno belese, Bujanovac, a trenutno radimo i Glamoc i Linco... Mnogo koreografije su se vremenom izgubile sa repertoara ali radimo na vracanju istih...
Fotografija imam dosta, postavicu neke od slika sa koncerata vec popodne ako stignem... :)
*Alexandra*- Candy Girl
Nisi preterala.... :D
Evo 3 od mene...samo slikano iz publike pa se vide i glave....
Kula u Crnoj Gori...od 8 momaka....samo....
Evo 3 od mene...samo slikano iz publike pa se vide i glave....
Kula u Crnoj Gori...od 8 momaka....samo....
Bloom- Dreamy Girl
e folklor.... meni je to sooper, ali ne znam... nije moj fah.... mada jako mi se swidja kada widim kako dobro igraju i pewaju....
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
@Alexandra
Shta igrate na ovoj slici shto je ona devojka svezana ili shta? [crvena pozadina]
Shta igrate na ovoj slici shto je ona devojka svezana ili shta? [crvena pozadina]
Bloom- Dreamy Girl
Biljanu... Iliti stilizaciju na temu Biljana platno belese... TO su poslednje dve slike
*Alexandra*- Candy Girl
Ja idem na moderan balet,stwarno obozawam balet,ali i da djuskam po kuci....Kad imamo drzavno ili medjunarodno takmicenje,nagledam se raznih koreografioja-moderan/klasican/jazz balet,disco dance,show dance,street dance,hip-hop,break-dance......Obozawam da gledam hip-hopere i break-dancere... :yuytu:
Folkor ne wolim,mislim wolim da gledam,ali nikad ga ne bi igrala...Extra je i sto sa folklorom moze puno da se putuje..Ja sam sa baletom bila samo u Beloj palanci ( :lol: :lol: :lol: ) i Pirotu,al nam se skoro posrecilo pa smo isli u italiju...!
Folkor ne wolim,mislim wolim da gledam,ali nikad ga ne bi igrala...Extra je i sto sa folklorom moze puno da se putuje..Ja sam sa baletom bila samo u Beloj palanci ( :lol: :lol: :lol: ) i Pirotu,al nam se skoro posrecilo pa smo isli u italiju...!
Igram kuci...i to dostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jo-Jo`96- Candy Girl
- Broj poruka : 14
ja sam se bavila plesom deset godina.... prvo klasicni balet, onda moderni, pa latino i standard, pa disko dance......i zavrsila sam na hip-hopu, to sam treniral a3 god. i onda sam prestala, dosadilo mi je..
ali me ne bi cudilo da opet pocnem za par godina...
ali me ne bi cudilo da opet pocnem za par godina...
Serenity @- Candy Girl
- Broj poruka : 95
Godina : 29
Ja se bavim djuskanjem ispred ogledala... xexe :mala: :mala: :mala:
Ranije sam išla na folklor...
Ranije sam išla na folklor...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
ja sam isla na dzez balet 2 meseca. smorilo me zato sto su koreografije bile s*anje. Inace volim da plesem mi imamo takmicenje svake skolske godine,pa onda igram
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Bloom wrote:Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
I ja sam trenirala folklor!!!
ena '95- Candy Girl
- Broj poruka : 152
ena '95 wrote:Bloom wrote:Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
I ja sam trenirala folklor!!!
Ja sam isto isla na folklor,sve dok nas je bilo prepuno za jednu grupu,pa nas je raspodelio po godistu,i ja sam upala u mladju...i bile su jako glupe ,preproste igre i ispisala sam se...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
hiphop!
vec sam napisala vise o tome u nekoj temi...
opsuteno,extra...
vec sam napisala vise o tome u nekoj temi...
opsuteno,extra...
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Ja obobzavam da djuskam i igram.Muzika me odmah oraspolozi .
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5