Ples
+79
Daenerys Targaryen
Best. <3
phina
*Tweety* <3
tictac
Praslin<3
Kate.Fenett
Lollobrigida
DarkAngel
*MiMa*97
Dia.♥
mrs. sunshine
Emily the strange
Chocolina.
MissSunshine.
alexxD
Gossip Girl.
UnLoVeD pRiNcEsS
Wendy
Forever young ♥.
Lonely Angel.♥
Yorkie
Angie:)
Danijela94
♥Senorita Puente
Sookie
LostSoul
Tarja
sara96
KiKicaaa
aLisa`
Ninitza <3
_FoX_
Mala TasHa :)
Pandora no hako
AnjaChan
looojka^^
Carrie <3
Bloo
Yeyaaa
Estrella*
Jackie
Scarlett O'hara
babydoll
.Cupcake.
Venoma :)
Aneta Netty
Ariel
@nchy
^_kety_^
BarBie GirL
Posh
Aurora
anja_94
Natasha
tijanitza
Rockerche^^
jokac
KSgirlMc!
RiRi
The Lizard King
Mary Crowley
little_miss_sunshine
pretty girl
*AnGeL*
MaRiZZa_94
ena '95
dora_95
*BoOoPy*Bet*
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Candy
*Aysha*
*Alexandra*
Miss Independent
*Nina*
Vanessa
Bloom
83 posters
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ples
First topic message reminder :
Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
Ja se bavim folklorom...eh...jednostavno obozavam folklor...treniram ga oko 3 godine i zaista mi se svidja tamo...a i tako toshim vishak energije...
:D :D :D
Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
Ja se bavim folklorom...eh...jednostavno obozavam folklor...treniram ga oko 3 godine i zaista mi se svidja tamo...a i tako toshim vishak energije...
:D :D :D
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Ples
da u pravu si! :)*Nina* wrote:Obozawam ples ali samo u swojoj sobi...Ne treniram ali djuskanje me opushta i zabawlja,poprawlja raspolozenje... :mala: :mala: :mala: :lol:
ja obozawaaaaaam....isxla sam na latino plesowe itd...ali me to smorilo...pa sam prestala...sad me zanimaju brake dance hip-hop,street...itd...od septembra idem da treniram brake dance...:)
Gost- Guest
obozavam ples. ranije sam kao trenirala ali nesto kratko
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Ja sam trenirala moderni balet od 4. razreda... Sada vise ne.
Htela bih na trbusni ples, ali nema to nigde u Obrenovcu.
Htela bih na trbusni ples, ali nema to nigde u Obrenovcu.
Ja idem na folklor vec skoro 3 godine...nekad me malo smara ali je strava sto stalno putujemo!
Yeyaaa- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Godina : 28
joj,pa to je super...j moj drug iz razreda isto trenira folklor i zahvaljujuci tome je proputovao celu EvropuYeyaaa wrote:...nekad me malo smara ali je strava sto stalno putujemo!
gde ste vi sve putovali?
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Cjeli cu zivot propatiti sto nikad nisam isla na balet niti na ritmicku gimnastiku...Ali...to su bile takve godine da nisi imao gde da ziivs a kamoli da nesto treniras :(
Daklem rekreativno djuskam, volim trbusni ples i breakdance...
Gledam klipove na youtube-u i raspadam se kad vidim tu malu decu kako treniraju auu :D :D
Daklem rekreativno djuskam, volim trbusni ples i breakdance...
Gledam klipove na youtube-u i raspadam se kad vidim tu malu decu kako treniraju auu :D :D
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
ja obooooooooozavam ples :dfsf: :mala:
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
e pa mi smo putovali u spaniju,a usput smo obisli italiju i francusku,tebalo je da ovog leta idemo u bugarsku...msm valjda su isli al ja nisam mogla.Ja sam jos u mladjoj grupi pa ne putujemo bas tako cesto,ali stariju putuju stalno...
Yeyaaa- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Ja sam ranije trenirala break-extrime dance.Pa,posle nezgode sa nogom vise nisam smela dugo.Ali sad vecinom djuskam ili rekreativno treniram.
Ja sam isla na folklor xD
Mozda zvuci glupo ali dok sam isla imala sam savrsenu kondiciju i posle svakog casa smrsala bih jedan kg ali vec godinu dana ne idem jer mi se drustvo raspalo tako da....
Mozda zvuci glupo ali dok sam isla imala sam savrsenu kondiciju i posle svakog casa smrsala bih jedan kg ali vec godinu dana ne idem jer mi se drustvo raspalo tako da....
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
idem na ples, nastupali smo na nekim takmichenjima, a sad skoro smo imali snimanje za Grand... lol
evo snimka:
https://www.youtube.com/watch?v=MWQwqiy7GH8
[ja sam jedna od ovih shto igraju, ali se ne vidi bsh lepo] ...na snimanju je bilo VRH :D
evo slike na mom fejsu xD
https://www.facebook.com/profile.php?v=app_2309869772&ref=profile&id=1061067613#/album.php?aid=2027620&id=1061067613
:D
ja sam ova desno shto je "sluchajno" upala u kadar...a ovi iza su ludaci shto idu sa mnom na ples
ja sam ova levo od Olje Karleushe, ta prva do nje sa leve strane kad gledate sliku :) xD
evo snimka:
https://www.youtube.com/watch?v=MWQwqiy7GH8
[ja sam jedna od ovih shto igraju, ali se ne vidi bsh lepo] ...na snimanju je bilo VRH :D
evo slike na mom fejsu xD
https://www.facebook.com/profile.php?v=app_2309869772&ref=profile&id=1061067613#/album.php?aid=2027620&id=1061067613
:D
ja sam ova desno shto je "sluchajno" upala u kadar...a ovi iza su ludaci shto idu sa mnom na ples
ja sam ova levo od Olje Karleushe, ta prva do nje sa leve strane kad gledate sliku :) xD
Mala TasHa :)- Sweet Girl
- Broj poruka : 407
Ja idem na latino-americki ples :) ♥
_FoX_- Candy Girl
- Broj poruka : 66
Išla sam na ples 5 godina i prestala sam jer me je trener jako nervirao.
Msm, kao osoba je super, ali kao trener... teško.
Sada redovno đuskam ispred ogledala i to mi mnogo prija. Radim ono što najviše volim, zaboravim na sve probleme, opustim se i uživam. :)
Msm, kao osoba je super, ali kao trener... teško.
Sada redovno đuskam ispred ogledala i to mi mnogo prija. Radim ono što najviše volim, zaboravim na sve probleme, opustim se i uživam. :)
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Godina : 29
Ja trreniram ples vec dugo....treballa sam sad u maju da idem na svetsko prvenstvo,ali nisam :'(((
KiKicaaa- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Išla sam na trbušni ples u 4. razredu kratko, a na folklor sam krenula od 4. razreda i i dalje idem (samo što me je smorio)
sara96- Candy Girl
- Broj poruka : 57
Isla sam na latino-americke sa nekih 10 god. Cisto uzimanje para.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Isla sam na latino americke plesove, ali sam odustala posle nekoliko meseci, posto nisam mogla da stignem... A i oko mene su bila samo neka mala deca oko 6-7 godina... :D
Ja obozavam da igram,plesem i tako to,ali nikada nisam isla na casove[jednostavno nisam htela]
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
treniram sportski ples wec 8 ili 8.5 godina.. ^^
to su wam standardni i latino-amerciki plesowi.. (walceri,tango,slow fox,quick step,samba,cha-cha,rumba,jive itd xD)
kao mala sam obozawala da igram pred tw-om i u 1.razredu je bio neki kurs..i ja odem u plesni klub Vracar i tamo krenem..♥
to je nesxto najlepsxe sxto moze da se trenira :)))..znaci obozawam da plesxeemm..uff ^^
menjam plesne haljine skoro swake godine.i cipele..swe u zawisnosti od kategorije..sada plesem na 7.5 cm sxtikli xaxa :D
celu srbiju sam proputowala..isxla sma i u hrwatsku,bosnu,makedoniju...
a i prosxle godine sam isxla na swestko prwenstwo u Rusiju..tj. u Moskwu..zamislite..znaci jedno od najlepsxih iskustawa..bilo je prelepo :))
sada trenutno nemam partnera ali nacice se wec neki uskoro..pa treniram sama ^^
i kuci igram ko luda..obozawam da plesxem..
to mi je u krwiii <3333
ne bih mogla da zamislim ziwot bez plesa..
imam puno drugara tamo swi se druzimo i takoc :D♥
ewo jedna slika sa takmicenja..owo sam ja:
[klik na sliku]
to su wam standardni i latino-amerciki plesowi.. (walceri,tango,slow fox,quick step,samba,cha-cha,rumba,jive itd xD)
kao mala sam obozawala da igram pred tw-om i u 1.razredu je bio neki kurs..i ja odem u plesni klub Vracar i tamo krenem..♥
to je nesxto najlepsxe sxto moze da se trenira :)))..znaci obozawam da plesxeemm..uff ^^
menjam plesne haljine skoro swake godine.i cipele..swe u zawisnosti od kategorije..sada plesem na 7.5 cm sxtikli xaxa :D
celu srbiju sam proputowala..isxla sma i u hrwatsku,bosnu,makedoniju...
a i prosxle godine sam isxla na swestko prwenstwo u Rusiju..tj. u Moskwu..zamislite..znaci jedno od najlepsxih iskustawa..bilo je prelepo :))
sada trenutno nemam partnera ali nacice se wec neki uskoro..pa treniram sama ^^
i kuci igram ko luda..obozawam da plesxem..
to mi je u krwiii <3333
ne bih mogla da zamislim ziwot bez plesa..
imam puno drugara tamo swi se druzimo i takoc :D♥
ewo jedna slika sa takmicenja..owo sam ja:
[klik na sliku]
♥Senorita Puente- Candy Girl
- Broj poruka : 189
VOLIM HIPHOP...inace sam igrala hiphop sa jos dve drugarice na skolskoj proslavi..PROSTO OBOZAVAM DA IGRAM....HEHEHE
Danijela94- Candy Girl
- Broj poruka : 84
Dok sam bila mala,drugi razred,išla sam na ples ali ne ono u parovima nego kao koreografije.Bilo je extra!
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5