Ples
+79
Daenerys Targaryen
Best. <3
phina
*Tweety* <3
tictac
Praslin<3
Kate.Fenett
Lollobrigida
DarkAngel
*MiMa*97
Dia.♥
mrs. sunshine
Emily the strange
Chocolina.
MissSunshine.
alexxD
Gossip Girl.
UnLoVeD pRiNcEsS
Wendy
Forever young ♥.
Lonely Angel.♥
Yorkie
Angie:)
Danijela94
♥Senorita Puente
Sookie
LostSoul
Tarja
sara96
KiKicaaa
aLisa`
Ninitza <3
_FoX_
Mala TasHa :)
Pandora no hako
AnjaChan
looojka^^
Carrie <3
Bloo
Yeyaaa
Estrella*
Jackie
Scarlett O'hara
babydoll
.Cupcake.
Venoma :)
Aneta Netty
Ariel
@nchy
^_kety_^
BarBie GirL
Posh
Aurora
anja_94
Natasha
tijanitza
Rockerche^^
jokac
KSgirlMc!
RiRi
The Lizard King
Mary Crowley
little_miss_sunshine
pretty girl
*AnGeL*
MaRiZZa_94
ena '95
dora_95
*BoOoPy*Bet*
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Candy
*Aysha*
*Alexandra*
Miss Independent
*Nina*
Vanessa
Bloom
83 posters
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ples
First topic message reminder :
Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
Ja se bavim folklorom...eh...jednostavno obozavam folklor...treniram ga oko 3 godine i zaista mi se svidja tamo...a i tako toshim vishak energije...
:D :D :D
Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
Ja se bavim folklorom...eh...jednostavno obozavam folklor...treniram ga oko 3 godine i zaista mi se svidja tamo...a i tako toshim vishak energije...
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Ples
♥Senorita Puente wrote:treniram sportski ples wec 8 ili 8.5 godina.. ^^
to su wam standardni i latino-amerciki plesowi.. (walceri,tango,slow fox,quick step,samba,cha-cha,rumba,jive itd xD)
kao mala sam obozawala da igram pred tw-om i u 1.razredu je bio neki kurs..i ja odem u plesni klub Vracar i tamo krenem..♥
hah..i moja sestra trenira u Vracharu..:D tamo je skroz xtra...
inache oboooozhaaavam ples...:D i ja sam pre nekoliko god trenirala latino,al nesh malo...posle sam se upisala na show dance,hip hop i disco dance, i tu sam trenirala 3 god al mi se raspao klub...sad planiram da ponovo upishem nesh al nmg nikako da se odluchim dal latino ili hip hop :/ =)
Yorkie- Candy Girl
- Broj poruka : 23
idem na casove latino americkih plesova u slobodno vrijeme.
Lonely Angel.♥- Candy Girl
- Broj poruka : 25
Godina : 28
Dance is my lifeee <3 obozawam da plesem..prvo sam isla na latino plesove,pa na dens,pa sad na balet..ovde je najjace..vec smo isli u Tursku..i osvojili glavnu nagradu ^___^ imam non-stop nastupe u pozoristu,opstini i takoo :))
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Ja sam isla u sto plesnih skola... Ali nisam ja za to... Potpuni antitalenat...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Bloom wrote:Da li se bavite plesom? Ili u slobodno vreme djuskate kucu ispred ogledala [:lol:] ?
Ja sam igrala folklor skoro 10 godina i prvi sam ansambl, ali se u petak ispisujem :( Duga prica.
Volela bih da krenem na ples, ali bas pravi ples. Kao sto je skola Vracar. :)
Idem na ples. . . jupi
a isla sam i na break dance
a isla sam i na break dance
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ja mnogo volim da plesem...ranije sam isla na neki kao street-break dance,to je nesto povezano i sa gimnastikom,a sad vecinom igram svaki dan,kad ugrabim da sam sama u kuci :)
alexxD- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Obožavam ples. <3 Idem u plesnu školu od svoje 10. godine, a i ovako volim plesati po kući. xD
Chocolina.- Boom Baby
- Broj poruka : 1800
moje drustvo trenira hip hop, ali ja ne mogu da se upisem jer nemam pojma zvezdu, stav na sake i ostale vratolomije a to oni rade...a
a inace lepo igram ;)
a inace lepo igram ;)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Ovako...
Nisam nikad trenirala ples, ali planiram da se upisem od septembra. Verovatno na moderni ples ili hip hop. Ne znam da uradim ni zvezdu ni stoj ni nista ali sve se moze nauciti xD.
Inace, obozavam da igram u svojoj sobi, pred ogledalom i mislim da nisam losa. Smislila sam i dosta koreografija za razne pesme :)
Sto se tice folklora, vidim da ga dosta njih ovde trenira. Ne svidja mi se nesto posebno, mislim da nije za mene. Nekako ne ide ni uz moj stil ni uz moj stav. Prosto ne mogu da zamislim sebe u kolu i narodnoj nosnji, jednostavno ne ide. Ali mi se svidja to upoznavanje ljudi u drugim zemljama, putovanja, druzenje i sl. Ne znam, mozda bih pokusala, aliii...
Nisam nikad trenirala ples, ali planiram da se upisem od septembra. Verovatno na moderni ples ili hip hop. Ne znam da uradim ni zvezdu ni stoj ni nista ali sve se moze nauciti xD.
Inace, obozavam da igram u svojoj sobi, pred ogledalom i mislim da nisam losa. Smislila sam i dosta koreografija za razne pesme :)
Sto se tice folklora, vidim da ga dosta njih ovde trenira. Ne svidja mi se nesto posebno, mislim da nije za mene. Nekako ne ide ni uz moj stil ni uz moj stav. Prosto ne mogu da zamislim sebe u kolu i narodnoj nosnji, jednostavno ne ide. Ali mi se svidja to upoznavanje ljudi u drugim zemljama, putovanja, druzenje i sl. Ne znam, mozda bih pokusala, aliii...
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Trenirala sam ples oko 3 godine :) Sada planiram da upišem folklor jer je to nešto što bih mogla da igram da bih trošila više energije(kada krene škola od učenja ću nabaciti koji kilogram garant) ,a i krećem sa kumicom tako da dole nisam sama ^__^ Trenirala sam i hip hop nešto malo :P :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
ja sam folklor pet godina trenirala (trening nam je trajao od 9 uvece pa do 12:o)i moedran nesto malo...volim da igram:D
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
isla sam neko vreme na ritmicku gimastiku, tj. ples... davno je bilo i ispisala sam se. ne zanima me vise takva vrsta plesa-vise sam za hip hop ali nikada nisam krenula... nzm zasto...
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Isla sam na folklor 5 godina, ne svojom zeljom, naravno. Nije to za mene, vise sam za fajt <3
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Od septembra krećem na ples. Išla sam na balet 7 godina i volim da igram, mada nisam to dugoo radila.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Idem na folklor već evo 6-a godina i malo je reći da obožavam.. To je dio mene postalo nekako. :)
aa išla sam prije i na ples, i volim da igram, i svee.. Ali jok. Nemam gdje da idem, tj. kod nas ne postoji niko ko bi držao sekciju ili kako god već to da nazovem.
aa išla sam prije i na ples, i volim da igram, i svee.. Ali jok. Nemam gdje da idem, tj. kod nas ne postoji niko ko bi držao sekciju ili kako god već to da nazovem.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Našla sam školu jazz baleta u blizini,tako da ću verovatno početi da treniram. Išla sam na probni čas,super je. Preporučujem ^^
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Idem na show dance iliti jazz balet VEĆ 3 meseca :D čudo da nisam odustala (kako obično biva kad je neki sport u pitanju) xD
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Obožavam da plešem i dobro plešem :-D A pri tome mislim kada izađem negdje xD
Znam i poneki latino ples jer sam trenirala prije nekoliko godina.
Znam i poneki latino ples jer sam trenirala prije nekoliko godina.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5