Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica?

+84
forever@happy.com
Queeny
Janicaaaaa
Fallen Like The Sky.
mali loliša
*Babygirl*
Taska
Tamara ♥
Ariel
Heartless.Queen
VlahovicA
-Miniie ^^
✯Jetza✯
Polly Samson
Angel♀
Capre diem.
Comika-TadaEgao
*~tamarchelo~*
Sirenna *
Lea-Nikki
phina
♪Last One♪
I love life:)
dead silence.
Crazy girl
Wicked Girl^^
StarLight
alex_ats
Minnie ♡
tictac
*Always in love-Jellena*
JC♥
Spirit Crusher
ella_b
xX Anng!e Xx
*MiMa*97
Daenerys Targaryen
Baobhan Sith
BarBika**
mrs. sunshine
Beautiful Dangerous
Carrie <3
DarkAngel
Praslin<3
Sakiii2805
Riverside
Baby C.
Volim samo njega
Mačkica :)
Lollobrigida
IvaChii
Iva
ღTodyy-AngeLღ
*~Milica~*
alexxD
Gossip Girl.
Forever young ♥.
UnLoVeD pRiNcEsS
.Uspomene-Ne-Blede.
sundjer bob :)
Monster Child !
LostSoul
~*~Marcela~*~
Suzana
PunkRockChick
Anchyly
Aurora
LilPerly
Amélie.
***KeTy_94***
I'mNotPerfect!~
Milica(Pex)
Scarlett O'hara
Bloody.Mary
Chéri
BonyPazova
Little_Angel
Dia.♥
Wendy
Dvojki.<3
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
popka bebic ^__^
Angie:)
Tarja
88 posters

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica? - Page 4 Empty Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica?

Post by Tarja Fri 3 Dec 2010 - 22:05

First topic message reminder :

Pa sta vi mislite o ovome?
Koliko se ovo u praksi pokazuje kao tacno?
Da li ste sigurnije kada svoje tajne povjerite djecaku, nego djevojcici?
Ili jednostavno mislite da imaju bolji smisao za humor i za druzenje?
...
Tarja
Tarja
Boom Baby
Boom Baby

Broj poruka : 1653
Godina : 28

Back to top Go down

Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica? - Page 4 Empty Re: Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica?

Post by Daenerys Targaryen Wed 7 Dec 2011 - 18:10

Men je to totalno svejedno :-D U razredu imam 25 momaka, tako da :-D
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.
Broj poruka : 5878
Godina : 29

http://andjella.t@gmail.com

Back to top Go down

Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica? - Page 4 Empty Re: Dječaci su bolji prijatelji od djevojčica?

Post by *MiMa*97 Wed 7 Dec 2011 - 18:53

Ne mora da znaci da su decaci bolji i da bolje cuvaju tajnu i tako toxD...Sve to zavisi od osobe do osobe,ko je kakav.
jedino bi se slozila sto se tice druzenja,opusteniji su:)
*MiMa*97
*MiMa*97
Starry Eyed Girl
Starry Eyed Girl

Broj poruka : 7653
Godina : 27

Back to top Go down

Post by xX Anng!e Xx Thu 22 Dec 2011 - 22:07

Pa sta vi mislite o ovome? Slažem se
Koliko se ovo u praksi pokazuje kao tacno? Tačno je
Da li ste sigurnije kada svoje tajne povjerite djecaku, nego djevojcici? Da
Ili jednostavno mislite da imaju bolji smisao za humor i za druzenje? Imaju oni i to :))
xX Anng!e Xx
xX Anng!e Xx
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 274

Back to top Go down

Post by ella_b Thu 22 Dec 2011 - 22:11

Bolja zabava je sa dečkima :) bar ja tako mislim,imaju bolji smisao za humor,ali naravno cure za frendice su nezamjenjive i ono...
ella_b
ella_b
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 23
Godina : 26

Back to top Go down

Post by Spirit Crusher Sun 1 Jan 2012 - 11:36

Not sure.
Imala sam najboljeg druga koji je bio awesome.Mogla sam sve da mu kazem i uvek me je razumeo. Posle smo se smuvali i on se promenio. Sad kada nismo vise zajedno ,samo smo prijatelji. Pokusala sam da bude kao pre,ali je nemoguce jer se promenio,ne gore. Sad ga nista ne zanima i niko mu ne znaci. Trenutno sam sigurna da su drugarice bolje prijateljice, ali za neke stvari bi ti se smejale,a oni ne bi, tako da,not sure.
Spirit Crusher
Spirit Crusher
Candy Girl
Candy Girl

Only a vampire can love you forever.
Broj poruka : 56

http://www.photoshop-tn.com

Back to top Go down

Post by Amélie. Sun 1 Jan 2012 - 19:07

Pa, neki su boljim, ali opet ima i nekih koji su prave tračare xD
Znam dosta takvih :D
Amélie.
Amélie.
Dream girl
Dream girl

Life is too short to wait ;D
Broj poruka : 12854

https://www.youtube.com/watch?v=LWgQ-wiPls4

Back to top Go down

Post by JC♥ Wed 11 Jan 2012 - 19:53

Pa jednostavno najbolji prijatelj je najbolji prijatelj da li bio dečak ili devojčica. Svi dečaci nisu isti, jer da su svi isti svi bi nam bili najbolji prijatelji. Ja imam jednog najbolje ortaka i dve najbolje ortakinje tako da mislim da nisu svi decaci bolji ortaci od devojcica.
JC♥
JC♥
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 23

Back to top Go down

Post by *Always in love-Jellena* Fri 13 Jan 2012 - 15:37

Iskreno dječaci su.. tako Cool :D nisu loši,npr u razredu više se volim družiti sa dječacima nego sa Drugaricamaa. ;D
*Always in love-Jellena*
*Always in love-Jellena*
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 76

Back to top Go down

Post by tictac Sat 14 Jan 2012 - 22:08

Bolji su u smislu da nikad neće biti ljubomorni, čuvaju tajne i iskreniji su....ali opet zavisi od osobe do osobe...
tictac
tictac
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 575

Back to top Go down

Post by Minnie ♡ Tue 17 Jan 2012 - 15:10

Od ovih koje sam do sada upoznala, ni za jednog se nije ispostavilo da je bolji od drugarice. :)
Imam brata, dovoljno. :)
Minnie ♡
Minnie ♡
Gorgeous Princess
Gorgeous Princess

Broj poruka : 3941

Back to top Go down

Post by alex_ats Sun 4 Mar 2012 - 17:10

Zavisi od pojedninaca.Ali u mom slucaju decaci su verovatno bolji prijatelji.Nije ni da bi drugarice odale moju tajnu,ali ortak se ne plasi da kaze svoje misljenje,uvek govori istinu,i ne ulepsava je,ali je uvek tu za mene :D
alex_ats
alex_ats
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 83

Back to top Go down

Post by StarLight Sat 10 Mar 2012 - 21:25

ella_b wrote:Bolja zabava je sa dečkima :) bar ja tako mislim,imaju bolji smisao za humor,ali naravno cure za frendice su nezamjenjive i ono...
Potpuno se slazem sa ovim za humor :D Decaci su nekako opusteniji od devojaka. Ali sa njima ne bih mogla da pricam bas o svemu,kao sto to mogu sa drugaricama.
StarLight
StarLight
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 121

Back to top Go down

Post by Wicked Girl^^ Sat 24 Mar 2012 - 20:34

Zavisi kakvi su muškarci u okruženju :) Slažem se da su za neke stvari drugarice nezamenljive,ali drugovima mogu da kažem bilo šta,bez straha od kritike,a i njihovo mišljenje je iskreno.Bolje se osećam u njihovom društvu. :)
Wicked Girl^^
Wicked Girl^^
Candy Girl
Candy Girl

Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110

Back to top Go down

Post by Lollobrigida Sun 25 Mar 2012 - 11:18

po meni nisu
Lollobrigida
Lollobrigida
Cherry Babe
Cherry Babe

Broj poruka : 2096

Back to top Go down

Post by Forever young ♥. Mon 2 Apr 2012 - 0:12

Ali mislim da ne mogu bas drugovi da zamene drugaricu xD.Ne mozes ti sa drugom ici u soping,raspravljati o nekim zenskim problemima i to.Ok,mozda su oni bolji za zabavu,salu i to,al' ipak su mi bolje drugarice.Ja sam sa Lazarom vec u svadji 2 nedelje zato sto je poceo mnogo da me nervira i da se siri -.-
Forever young ♥.
Forever young ♥.
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 878

Back to top Go down

Post by Crazy girl Tue 10 Apr 2012 - 22:26

Dečaci su mnogo,mnogo,ma neuporedivo bolji prijatelji od devojaka... :) Nisu ljubomorni,ne tračaraju,ne svađaju se,ne komentarišu tvoj izgled....Iskreniji..to je moje mišljenje.Govorim iz ličnog iskustva.
Crazy girl
Crazy girl
Candy Girl
Candy Girl

Nikad ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi, jer sve sto je blisko, postaje voljeno, a sve sto covek zavoli, pozeli da zadrzi...a zadrzati se ne moze nista zauvek..
Broj poruka : 38

Back to top Go down

Post by Beautiful Dangerous Tue 10 Apr 2012 - 23:43

Mada postoji jedna oogromna razlika,a to je da se najcesce zaljube u svoju drugaricu,ili drugarica u njih.
Beautiful Dangerous
Beautiful Dangerous
Chocolate Babe
Chocolate Babe

Broj poruka : 5122

Back to top Go down

Post by dead silence. Wed 11 Apr 2012 - 14:34

Just A! wrote:Mada postoji jedna oogromna razlika,a to je da se najcesce zaljube u svoju drugaricu,ili drugarica u njih.
I Agree ;) Naravno da su bolji prijatelji...Ja i moj najbolji drug se jos i volimo....Ne mozemo jedno bez drugo,a da se ne cujemo makar na dan... Heart <3 Neki nam i zavide na prijateljstvu O.o
dead silence.
dead silence.
Boom Baby
Boom Baby

Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754

Back to top Go down

Post by Wicked Girl^^ Sun 15 Apr 2012 - 14:22

Just A! wrote:Mada postoji jedna oogromna razlika,a to je da se najcesce zaljube u svoju drugaricu,ili drugarica u njih.
Agree.
Wicked Girl^^
Wicked Girl^^
Candy Girl
Candy Girl

Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110

Back to top Go down

Post by Dvojki.<3 Sun 15 Apr 2012 - 21:18

ne. neke stvari koje pričam najboljim drugaricama ni u ludilu ne bih mogla da kažem Mikiju. xD
jednostavno me je blam da pričam s njim o tome. O.o
a što se zaljubljivanja tiče, viđali smo se u najgorim mogućim izdanjima tako da no way. xD
Dvojki.<3
Dvojki.<3
Admin
Admin

Broj poruka : 17043

http://svanaopachke.tumblr.com/

Back to top Go down

Post by *MiMa*97 Sat 28 Apr 2012 - 23:27

Sto se poverenja tice mislim da i oni mogu da kazu prvom drugu kog to zanima..To svi mozemo..I da to zavisi samo od toga kakav si covek.
A slozila bih se da su oni mnogo bolje drustvo za zabavu i zezanciju.Mnogo su opusteniji,ne zanima ih ko je sta rekao,ko sa kim ne prica,sta ko misli i te gluposti:D
*MiMa*97
*MiMa*97
Starry Eyed Girl
Starry Eyed Girl

Back to top Go down

Post by I love life:) Sun 29 Apr 2012 - 19:59

Pa,u nekim situacijama decaci jesu bolji prijatelji od devojcica.Slazem se sa tim da umeju da te nasmeju i razvesele.Ne interesuju ih tracevi,a ono sto je meni najbitnije je to da kad god sam neku tajnu rekla drugu on je nije nikom odao...Medjutim,neke stvari bih radije rekla drugarici nego drugu.Sve zavisi od osobe i situacije.. :gladan:
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 209
Godina : 25

Back to top Go down

Post by ♪Last One♪ Sun 29 Apr 2012 - 20:06

I love life:) wrote:Ne interesuju ih tracevi,a ono sto je meni najbitnije je to da kad god sam neku tajnu rekla drugu on je nije nikom odao...Medjutim,neke stvari bih radije rekla drugarici nego drugu.Sve zavisi od osobe i situacije.. :gladan:
agree.. :)
♪Last One♪
♪Last One♪
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 100

Back to top Go down

Post by Beautiful Dangerous Sun 29 Apr 2012 - 20:37

I love life:) wrote:a ono sto je meni najbitnije je to da kad god sam neku tajnu rekla drugu on je nije nikom odao.
Mislim da je ovde pre stvar toga koliko ti znas njegove drugove. Ja mislim da oni bas naprotiv,jako cesto kazu najboljem ortaku,samo sto se to ne siri kao kod devojcica.
Beautiful Dangerous
Beautiful Dangerous
Chocolate Babe
Chocolate Babe

Broj poruka : 5122

Back to top Go down

Post by *MiMa*97 Sun 29 Apr 2012 - 20:49

Just A! wrote:
I love life:) wrote:a ono sto je meni najbitnije je to da kad god sam neku tajnu rekla drugu on je nije nikom odao.
Mislim da je ovde pre stvar toga koliko ti znas njegove drugove. Ja mislim da oni bas naprotiv,jako cesto kazu najboljem ortaku,samo sto se to ne siri kao kod devojcica.
Slazem se^.
*MiMa*97
*MiMa*97
Starry Eyed Girl
Starry Eyed Girl

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics