Book game
+35
Forever. <3
Rather be dead than cool
Minnie ♡
Wendy
~*MiniMuffin*~
Forever young ♥.
Praslin<3
Tamara ♥
*M@R!J@*
Lady Bird
Ariel
Aurora
SlytherinGirl
*~tamarchelo~*
Samantha Jones
Half as pretty
LittleA.
Capre diem.
LostSoul
LanaDelRey
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Queeny
Angie:)
MoonGirl
popka bebic ^__^
Tie and Up.
Gossip Girl.
Suzana
Best. <3
Fallen Like The Sky.
phina
dead silence.
* Diamond *
Amélie.
39 posters
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Book game
First topic message reminder :
Pravilo: Ukoliko neko da stranicu a nemate toliko stranica u knjizi vi samo odbacite poslednju cifru i taj broj stranice okrecete (npr. 256. strana (a vasa knjiga nema toliko strana) vi otvarate 25. stranu)
E ovako, ja kažem stranicu i vi otvorite stranicu vaše knjige i pročitate 1. rečenicu i napišete itd. :)
86. str.
Pravilo: Ukoliko neko da stranicu a nemate toliko stranica u knjizi vi samo odbacite poslednju cifru i taj broj stranice okrecete (npr. 256. strana (a vasa knjiga nema toliko strana) vi otvarate 25. stranu)
E ovako, ja kažem stranicu i vi otvorite stranicu vaše knjige i pročitate 1. rečenicu i napišete itd. :)
86. str.
Re: Book game
"Pa ne čekajući daljeg odgovora, obode Rosinanta i sa okomljenim kopljem jurne na prvoga fratra s tolikom jarošću i neustrašivošću da bi fratra oborio na zemlju i protiv njegove volje, i možda zlo ranjena, ako ne bi baš i mrtav pao, da se ovaj nije sam spustio naglo s mazge."
12. strana
12. strana
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
U toku posete spomenula sam gospodina Lojda i njegovu posetu posle krize, jer nikada nisam mogla da zaboravim onaj strašni događaj iz crvene sobe, kada je moj strah prevazišao granice; jer ništa nije moglo da ublaži moje sećanje na ono gušenje u agoniji ni moje divljačko preklinjanje za oproštaj, koje je gospođa Rid odbila i zaključala me po drugi put u mračnu sobu u kojoj su se javljali duhovi.
156.
156.
Vrata se otvorise i u okviru se ukaza visoka,stastita i lepa pojava mladog avijaticara.
365.str.
365.str.
Kada danas citamo mnoge arhivske materijale,narocito iz njemackih izvora,do kojih se u medjuvremeno doslo,vidimo kakav su pakleni plan neprijatelji napravili i kako su se postepeno putem zaokruzivanja,pod Hitlerovom licnom kontrolom,pripremali da uniste glavninu nasih snaga koje su bile s Vrhovnim stabom. xD
416. ♥
416. ♥
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Kako to misliš "postoje knjige koje imaju manje od 400 strana" i "na stranama od 1 do 10 obično ništa ne piše"?
34.
34.
"...sam se i video iskazeno lice drugog Cerkeza i ogromne crne oci s jakim obrvama."
54.
54.
dead silence.- Boom Baby
...dalji pomak ka multinacionalnom koje transcendira nacije ili države, i sistem je postao tako dalek, tako izdvojen, tako nepojmljiv, da se njegova moć da kontroliše i uređuje detalje svakodnevnog života paradoksalno smanjila.
118.
118.
"...voljno ne iskoriscavaju te uspjehe u svrhu daljnje agitacije medju radnicima doticnih preduzeca."
89
89
dead silence.- Boom Baby
Lov i streljaštvo, po njegovom mišljenju, bili su zabave potpuno drugačije prirode.
201.
201.
"..pozadinu i mi je znamo."
98.
98.
dead silence.- Boom Baby
- Upravo na njega - rekao je Renton, dok se Franko smeškao zadovoljno, podstičući ga da nastavi priču.
1753.
1753.
Ne znam sa koliko ti strana čitaš knjige ali ja još nisam nikad imala knjigu sa više od 400 strana xD A kamoli 1 000 :P
Ajde 199. str. :D
Ajde 199. str. :D
Pišem to namerno zato što ljudi lupetaju brojeve stranica kako im padne na pamet bez razmišljanja da neka knjige nemaju tipa 500 strana, pa rekoh i ja da lupetam malo za promenu.
Zvučno bojenje snimljenog, docrtavanje sredine i stvaranje atmosfere pojedinih sekvenci radnje postiže se muzikom koja vizuelni utisak zvučno ilustruje.
53.
Zvučno bojenje snimljenog, docrtavanje sredine i stvaranje atmosfere pojedinih sekvenci radnje postiže se muzikom koja vizuelni utisak zvučno ilustruje.
53.
"Dobro je",uzdahnula je ona. "Osim toga,kao sto sam vec rekla za vecerom.
22.
22.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Dodirnula sam dno.Vise nista nemogu da izgubim.
276
276
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
...ne institucija višeg nivoa predstavlja elemenat više kulture, kada je reč o nižim nivoima kulture, ne odgovara istovetan princip.
Ummm strana?
Ajde 44 :)
Ajde 44 :)
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Zaboravih da to treba.
Posmatrajući istoriju čovečanstva kao opšti proces razvoja neorganskog i organskog sveta, Hegel je kulturu shvatio pre svega kao oruđe prilagođavanja koje rekompenzuje nedostatke čovekove fizičke osposobljenosti u borbi za život.
117.
Posmatrajući istoriju čovečanstva kao opšti proces razvoja neorganskog i organskog sveta, Hegel je kulturu shvatio pre svega kao oruđe prilagođavanja koje rekompenzuje nedostatke čovekove fizičke osposobljenosti u borbi za život.
117.
...i naglo skrece ulevo,gubeci se u nepreglednom podrucju koje Egipat odvaja od pustinje.
55
55
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Ali izvedi ovu bodljikavu krušku na Pumino šetalište,predloži joj da izađete iz kola i suprotstavite se vetru i kišici,i ona bi bez sumnje za tren oka potrčala niz stepenice ,preko šljunka i peskovite linije plime,da stigne do mora.
17
17
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Page 2 of 14