Depilacija
+137
Cicikaa
VlahovicA
Tamara ♥
Lady Bird
Tie and Up.
tracara^^
Sirenna *
StarLight
Beautiful Dangerous
michelle
You Know You Love Me
Dumblewhore
Jelen@
**Tami**
LostSoul
Kanellis*
Just Smile :)
Queeny
Praslin<3
DarkAngel
People_Are_Shit
Freaky
KitKat
marija ^^
Emily the strange
Wendy
Anchyly
Sarita_GlamGirl♥
Marija:)
TackeY
Zu Elements
IvaChii
Crni Leptir <3
alexxD
Gossip Girl.
I'mNotPerfect!~
Dia.♥
Angie:)
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
♥Senorita Puente
Tea <33
~Simka~ <3
.Raindrop.
Lollobrigida
Lady Moon 96
.cherrybomb.
Emily Gore.
*Wild Child* :]
Jibi
Amélie.
savagegarden
diwlja_djevojchica
Open.Up.Your.Eyes.
Iva
kitty13
.TheButtonChild.
MayaError.
Love you to death...<3
♥..Jowana..♥
Chikita_Beybe
Any Lautner <3
*BuHtLiCa*
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
*MissIvana*
lusi 780
luda_NAtta
Eva
Bloody.Mary
Pandora no hako
Euphoria
WiWi Halliwell
The Lizard King
♥RoCk GiRl♥
dajana94
Dvojki.<3
looojka^^
Nevena Blacky
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Tem
_St0rm_
Mikica
.Cupcake.
Jackie
♥CuTe_GiRl♥
♥~Brancica~♥
*Sladja*
rock princess
Elleonora
~FictionFreak~
Carrie <3
Aneta Netty
*Gatita de Any*
catwomen
Scarlett O'hara
Enchanted
Ariel
Mary Crowley
Daenerys Targaryen
Music Girl
RuZa
justninaa
Aurora
sanja***
tijanitza
Posh
*M@R!JA*
Sookie
*princess*
MaWa*SReTjiCa
Reperka_94
***Afri***
jowana93
Branchica
anja_94
^_JuSt_a_GiRl_^
Natasha
_sOnYa_
*AnGeL*
Natsi
Bloom
Andjela'95
MaRiZZa_94
*pink*angel*
rebel
Makyca:)
Sofyja
Candy
*Nina*
Maja93
NeStA ;)
Majich
dora_95
*BoOoPy*Bet*
141 posters
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Depilacija
First topic message reminder :
Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Da li vam se javljaju bubuljice posle brijanja :?: Da li koristite neku kremu :?: Da li čupate obrve :?:
Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Da li vam se javljaju bubuljice posle brijanja :?: Da li koristite neku kremu :?: Da li čupate obrve :?:
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Re: Depilacija
*BoOoPy*Bet* wrote:Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Koristim vosak, jeste da umirem od bola ali ipak mislim da je najbolji..
Ne koristim kremu...
Obrve cupam.
I'mNotPerfect!~- Cool Girl
- Broj poruka : 669
Godina : 28
Prvo brijac,a posle depilator ^^
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ja se leti brijem,a zimi depiliram..
alexxD- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Uglavnom koristim trake za depiliranje... Ponekad i brijac.. Ali retko. xDD
Crni Leptir <3- Candy Girl
- Broj poruka : 107
Godina : 29
Depilirala sam juče ruke zbog polumature i mogu da kažem da nije toliko bolelo koliko noge. Depiliram nausnice i to je to.
Počela sam sa depilacijom posle Vaskrsa 2010. godine. Depilirala sam se redovno do Septembra 2010. Onda sam počela da ih brijem.
Depiliranje me nije boljelo ali dlačice su mi strašno sporo rasle. A moram da čekam da izrastu dovoljno da bi mogle da se depiliraju. Ja se bavim odbojkom i 12 mejseci u godini sam u šorcu.Ne bi bilo lijepo da mi se vide dlake.
Ovako namažem noge pjenom za brijanje, obrijem, namažem kremicom i eto:D
Mirna sam naredna 2,3 dana :D
Ruke ne diram,obrve sam u Septembru prvi put isčupala (kod kozmetičarke) napravila mi je lijep oblik i ja ih sad sama čupam(samo ono što izraste, oblik više ne diram).
Pazuh kremom za depilaciju jer kad obrijem iritira mi se od dezedoransa,stika a ponekad i od znoja.
Depiliranje me nije boljelo ali dlačice su mi strašno sporo rasle. A moram da čekam da izrastu dovoljno da bi mogle da se depiliraju. Ja se bavim odbojkom i 12 mejseci u godini sam u šorcu.Ne bi bilo lijepo da mi se vide dlake.
Ovako namažem noge pjenom za brijanje, obrijem, namažem kremicom i eto:D
Mirna sam naredna 2,3 dana :D
Ruke ne diram,obrve sam u Septembru prvi put isčupala (kod kozmetičarke) napravila mi je lijep oblik i ja ih sad sama čupam(samo ono što izraste, oblik više ne diram).
Pazuh kremom za depilaciju jer kad obrijem iritira mi se od dezedoransa,stika a ponekad i od znoja.
Zu Elements- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 27
Zanima me...čime ukloniti dlačice sa usmina, oko vagine?
Samo me zanima....
Samo me zanima....
TackeY- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Godina : 26
idem kod jedne kozmeticarke,i sve je extra,hahah
i nista mi ne izlazi
i nista mi ne izlazi
Marija:)- Candy Girl
-
Broj poruka : 54
Koristim kremu Veet debut. :) Savrsena je, i posle nje mi dlacice rastu svilenkaste, nezne a ne crne i jake kao posle brijaca. A, ruke, prepone jos nisam. Dajte neki predlog za prepone, imam 14 godina. :)
Sarita_GlamGirl♥- Candy Girl
- Broj poruka : 109
meni je iskreno brijac zakon :)
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
A, uradila sam danas malo prepone, isto tom kremom. :D Okej je.. :D To sam uradila zbog bazena, 'de cu cupava da me ljudi gledaju xD
Sarita_GlamGirl♥- Candy Girl
- Broj poruka : 109
Pinceta je cudo
E pa zaista jeste... Ovo ce zvucati glupo,ali je meni pomoglo,i srecnaaa sam... :D
Imam problem sto mi dlake na nogama imaju uzasno jak koren,i svaki put kad ih obrijem vide se crne tacke od korena i ruzno je,a od depilacije se iziritiraju noge... Jednog dana sam provalila moju drugaricu da cupa dlake na nogama pincetom,i rekla sam joj da nije normalna,i ona me je ubedjivala da probam,i tako smo nas dve na kraju navalile na moje noge... Doduse,cupale smo ceo jedan dan,ali vise se ne vidi koren dlake,a same dlake su se proredile,a sada,nedelju dana kasnije,ja i dalje ne moram da brijem dlake,posto su slabo izrasle,a i jedva se vide... :DD
Ne verujem da je iko dovoljno lud da ovo proba,ali ja samo da predlozim... ^^ xD
Imam problem sto mi dlake na nogama imaju uzasno jak koren,i svaki put kad ih obrijem vide se crne tacke od korena i ruzno je,a od depilacije se iziritiraju noge... Jednog dana sam provalila moju drugaricu da cupa dlake na nogama pincetom,i rekla sam joj da nije normalna,i ona me je ubedjivala da probam,i tako smo nas dve na kraju navalile na moje noge... Doduse,cupale smo ceo jedan dan,ali vise se ne vidi koren dlake,a same dlake su se proredile,a sada,nedelju dana kasnije,ja i dalje ne moram da brijem dlake,posto su slabo izrasle,a i jedva se vide... :DD
Ne verujem da je iko dovoljno lud da ovo proba,ali ja samo da predlozim... ^^ xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
hehe, zanimljivo, ali ipak bih nastavila da je koristim za cupanje obrva
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Noge depiliram veet kremom i dlake mi izrastu tek za 2 nedelje..
Ruke ne depiliram..
A,ispod pazuha brijacem,posto me ne iritira.. :D
Ruke ne depiliram..
A,ispod pazuha brijacem,posto me ne iritira.. :D
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
ja je ponekad koristim kada mi ostanu malo od depilacije par njih koje nije lepo izvukla XD
Ja sam nekada cupala onako iz smora, ali meni ne bi trebao jedan dan, nego 10, a imam epilator tako da ne vidim zasto bih cupala pincetom. Brijanje ne dolazi u obzir posto bih do sada vec bila kao majmun xD
Imam depilator vec 3 god. a ranije sam se depilirala kremom
obrve cupam pincetom xD
obrve cupam pincetom xD
Freaky- Candy Girl
- Broj poruka : 22
Čupam obrve.
Uglavnom sama, povremeno kod kozmetičarke da ih oblikuje, ali sad su mi savršene. * proud *
Noge brijem, i sve mi je okej, samo što se rasečem kada to radim u žurbi [skoro uvek], a što se tiče ruku, išla sam na depilaciju, sad pred matursko veče. Malo mi je izašlo neko crvenilo, ali sad je sve okej.
I sad treba opet da idem na depilaciju ruku.
Uglavnom sama, povremeno kod kozmetičarke da ih oblikuje, ali sad su mi savršene. * proud *
Noge brijem, i sve mi je okej, samo što se rasečem kada to radim u žurbi [skoro uvek], a što se tiče ruku, išla sam na depilaciju, sad pred matursko veče. Malo mi je izašlo neko crvenilo, ali sad je sve okej.
I sad treba opet da idem na depilaciju ruku.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
ruke depilatorom uradim za 15 min zato što skoro i nemam dlake na rukama XD
noge malo sa epilatorom, malo sa brijačem.
obrve pincetoom.
pazuh brijačem isto.
nausnice voskom.
valjda je to sve XD
noge malo sa epilatorom, malo sa brijačem.
obrve pincetoom.
pazuh brijačem isto.
nausnice voskom.
valjda je to sve XD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Noge ponekad brijem a ponekad depilatorom zbog urastanja dlacica.
Pazuh brijacem.
Ruke i nausnice nemam jos uvek potrebe,a ruke ne verujem da cu uopste i da depiliram.
Pazuh brijacem.
Ruke i nausnice nemam jos uvek potrebe,a ruke ne verujem da cu uopste i da depiliram.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
pa, noge i pazuh brijacem... probala sam i kremu za depilaciju ali mislim da je to najbolje za intimnu zonu... :)
sto se tice bubuljica, javljaju se samo kada se brijacem "sredjuje" intimna zona... barem meni, zato vise to ne radim.
sto se tice bubuljica, javljaju se samo kada se brijacem "sredjuje" intimna zona... barem meni, zato vise to ne radim.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Obrve pincetom xD I koren dlake na nogama,ukoliko ostane,izcupam da ne bude crno :D
Pazuh brijacem,jer sam cula da krema za depilaciju steti kad se nanosi ispod pazuha,zbog otvorenih pora.
Noge,kako kad,probala sam neku kremu i nisam bila zadovoljna,ali probacu i 'Veet',ja sam uzimala neku obicnu iz apoteke.
Sad,posto svaki dan nosim sorc,maltretiram se sa brijacem -.-
Bila sam i na depilaciji voskom,za maturu,i definitivno NE VISE. Barem za sada..
Zena je to lose odradila,ostale su joj dlake ponegde,a boliii pakleno. Noge se zacrvene,bole.. Istina je,posle rastu dosta sporije,redje i svetlije,ali ne znam da li vredi tolikog bola :D
Intimnu zonu ne,jos uvek.
Pazuh brijacem,jer sam cula da krema za depilaciju steti kad se nanosi ispod pazuha,zbog otvorenih pora.
Noge,kako kad,probala sam neku kremu i nisam bila zadovoljna,ali probacu i 'Veet',ja sam uzimala neku obicnu iz apoteke.
Sad,posto svaki dan nosim sorc,maltretiram se sa brijacem -.-
Bila sam i na depilaciji voskom,za maturu,i definitivno NE VISE. Barem za sada..
Zena je to lose odradila,ostale su joj dlake ponegde,a boliii pakleno. Noge se zacrvene,bole.. Istina je,posle rastu dosta sporije,redje i svetlije,ali ne znam da li vredi tolikog bola :D
Intimnu zonu ne,jos uvek.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Veri mi, depilacija je vredna tog bola :)
Brijacem ce toliko da ti zadebljaju i toliko ce da pocrne da ce da bude stvarno uzassno (ne odmah, ali...)
a i te dlacice sto su ti ostale posle depilacije opet sporo rastu a i mozes pincetnom da ih se otarasis ^^
Brijacem ce toliko da ti zadebljaju i toliko ce da pocrne da ce da bude stvarno uzassno (ne odmah, ali...)
a i te dlacice sto su ti ostale posle depilacije opet sporo rastu a i mozes pincetnom da ih se otarasis ^^
Depiliras se? :)
Ne znam,mama mi predlaze opet da odem za koji dan..
A ja ne znam sta cu :/ Boli covece :D Ali,kad bih znala da ce biti sve kako govori mi ova sto to radi,da sve manje boli,da su dlake drugi put jos tanje,i svetlije,pa i otisla bih :)
Ne znam,mama mi predlaze opet da odem za koji dan..
A ja ne znam sta cu :/ Boli covece :D Ali,kad bih znala da ce biti sve kako govori mi ova sto to radi,da sve manje boli,da su dlake drugi put jos tanje,i svetlije,pa i otisla bih :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Page 11 of 17