Depilacija
+137
Cicikaa
VlahovicA
Tamara ♥
Lady Bird
Tie and Up.
tracara^^
Sirenna *
StarLight
Beautiful Dangerous
michelle
You Know You Love Me
Dumblewhore
Jelen@
**Tami**
LostSoul
Kanellis*
Just Smile :)
Queeny
Praslin<3
DarkAngel
People_Are_Shit
Freaky
KitKat
marija ^^
Emily the strange
Wendy
Anchyly
Sarita_GlamGirl♥
Marija:)
TackeY
Zu Elements
IvaChii
Crni Leptir <3
alexxD
Gossip Girl.
I'mNotPerfect!~
Dia.♥
Angie:)
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
♥Senorita Puente
Tea <33
~Simka~ <3
.Raindrop.
Lollobrigida
Lady Moon 96
.cherrybomb.
Emily Gore.
*Wild Child* :]
Jibi
Amélie.
savagegarden
diwlja_djevojchica
Open.Up.Your.Eyes.
Iva
kitty13
.TheButtonChild.
MayaError.
Love you to death...<3
♥..Jowana..♥
Chikita_Beybe
Any Lautner <3
*BuHtLiCa*
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
*MissIvana*
lusi 780
luda_NAtta
Eva
Bloody.Mary
Pandora no hako
Euphoria
WiWi Halliwell
The Lizard King
♥RoCk GiRl♥
dajana94
Dvojki.<3
looojka^^
Nevena Blacky
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Tem
_St0rm_
Mikica
.Cupcake.
Jackie
♥CuTe_GiRl♥
♥~Brancica~♥
*Sladja*
rock princess
Elleonora
~FictionFreak~
Carrie <3
Aneta Netty
*Gatita de Any*
catwomen
Scarlett O'hara
Enchanted
Ariel
Mary Crowley
Daenerys Targaryen
Music Girl
RuZa
justninaa
Aurora
sanja***
tijanitza
Posh
*M@R!JA*
Sookie
*princess*
MaWa*SReTjiCa
Reperka_94
***Afri***
jowana93
Branchica
anja_94
^_JuSt_a_GiRl_^
Natasha
_sOnYa_
*AnGeL*
Natsi
Bloom
Andjela'95
MaRiZZa_94
*pink*angel*
rebel
Makyca:)
Sofyja
Candy
*Nina*
Maja93
NeStA ;)
Majich
dora_95
*BoOoPy*Bet*
141 posters
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Depilacija
First topic message reminder :
Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Da li vam se javljaju bubuljice posle brijanja :?: Da li koristite neku kremu :?: Da li čupate obrve :?:
Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Da li vam se javljaju bubuljice posle brijanja :?: Da li koristite neku kremu :?: Da li čupate obrve :?:
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Re: Depilacija
da
bas preko leta kada su konstantne vrucine brijam noge.
kad je hladno pa nosim duge pantalone pustim ih i skinem trakama jer me mrzi da idem u salon, ali kada nije leto uvek idem
mene svaki put sve manje boli a i mnogo je bolje
bas preko leta kada su konstantne vrucine brijam noge.
kad je hladno pa nosim duge pantalone pustim ih i skinem trakama jer me mrzi da idem u salon, ali kada nije leto uvek idem
mene svaki put sve manje boli a i mnogo je bolje
ja ne cupam obrve..nem potrebe jos uvek..
dlake ispod pazuha brijacem..a noge i V-zonu kremom...nikad mi e izadju bubuljice..a i dlake mi sporo rastu
dlake ispod pazuha brijacem..a noge i V-zonu kremom...nikad mi e izadju bubuljice..a i dlake mi sporo rastu
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Videcu,mozda i odem za koji dan :)
Ali da promenim salon,jer kod ove zene mi se stvarno nije dopalo.. :/
Ali da promenim salon,jer kod ove zene mi se stvarno nije dopalo.. :/
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Sve ja to brijacem xD A obrve cupam sama :D i sama sam ih sebi fino oblikovala kozmeticarka nije mogla vjerovati da sam sama to uradila :D Trakica , depilatori vosak ..aa to sve boli neka hvala :D a bobuljice mi se javljaju samo na V-zoni -.-'' al' namazem prije toga kremom tako da se sad manje pojavljuju :))
Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 242
Godina : 30
Mrzim dlake iz dna duse Pazuh brijacem, noge i ruke brijacem ali svi se cude kako su mi dlacice nezne kao da sa voskom skidam, a i svetle su.. :P Nausnice nema potrebe, obrve cupam pincetom, bikini zonu sam do skoro brijacem ali su te dlacice toliko jake i stalno mi izlaze odvratne bubuljice i bas mi je to predstavljalo sve problem, pa sam otisla na brazilsku depilaciju, i zadovoljna sam! Boli kao djavo, ali vredii!
Da jos ako nekog zanima postoji smesa koja se pravi vrlo jednostavno, od limuntusa, secera i vode, i bolja je od voska. Same kod kuce to napravite i depilirate se! ja sam probala i odlicno je!
Da jos ako nekog zanima postoji smesa koja se pravi vrlo jednostavno, od limuntusa, secera i vode, i bolja je od voska. Same kod kuce to napravite i depilirate se! ja sam probala i odlicno je!
Kanellis*- Candy Girl
- Broj poruka : 75
Godina : 29
sad noge stalno brijačem sređujem, a kad je zima epilatorom
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja sve skidam voskom i to u salonu. Mnogo mi je jednostavnije i nisu skupi, barem u salonu gde ja idem. Jedino nausnice i obrve radim sama kuci. Ruke ne depiliram, dlake su mi male i svetle.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Kada trebam da idem na more idem u salon i tamo mi noge i prepone srede voskom (ove godine ne bas najbolje ), a ovako brijecem noge i pazuh. Posle brijanja stavim mleko za telo.
Obrve jos uvek nisma pocela da cupam. Samo skidam ono izmedju i mladez (Grrrr imam ih na hiljade :@) koji mi je iznad usne i koji me uvek nervira.
Obrve jos uvek nisma pocela da cupam. Samo skidam ono izmedju i mladez (Grrrr imam ih na hiljade :@) koji mi je iznad usne i koji me uvek nervira.
Slazem se i kod mene je isto tako... samo tad ami se javljaju bubuljice... inace sve brijem brijacem... Osim ruke.. njih ne brijem.. jer mislim da nema potrebe... Inace probala sma depilator i mng me je bolelo.. tako da se ne depiliram njime...>>DarkAngel<< wrote:pa, noge i pazuh brijacem... probala sam i kremu za depilaciju ali mislim da je to najbolje za intimnu zonu... :)
sto se tice bubuljica, javljaju se samo kada se brijacem "sredjuje" intimna zona... barem meni, zato vise to ne radim.
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Ja idem u kozmetičarke na depilaciju ( mene nakon nekoliko puta je prestalo boljeti :) ) nogu svaki mjesec, što se tiče pazuha to sa brijačem...
Još ne čupam obrve iako mislim da bi ubrzo mogla početi.
To za nausnicu, to mi ne treba, ali mislim da (možda ) bi mogla ruke ( nije ništa strašno, ali meni opet nije baš ni sve jedno :( ).
Još ne čupam obrve iako mislim da bi ubrzo mogla početi.
To za nausnicu, to mi ne treba, ali mislim da (možda ) bi mogla ruke ( nije ništa strašno, ali meni opet nije baš ni sve jedno :( ).
Jelen@- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Koristim depilator :)
Obrve mi cupa kozmeticarkaa :D
Obrve mi cupa kozmeticarkaa :D
Dumblewhore- Candy Girl
-
Broj poruka : 90
Koristim topli vosak, jeste da malo boli, ali vredi, posle sam mirna 3-4 nedelje... :)
You Know You Love Me- Sweet Girl
- Broj poruka : 528
za noge hladni vosak, za ruke kremu za depilaciju, za pazuh vosak il' brijac. xD
moram ici kod nekoga da mi sredi obrve, unistim ih svaki put. -.-
moram ici kod nekoga da mi sredi obrve, unistim ih svaki put. -.-
Ja se ne depiliram, a uostalom ako sam jednom u životu izašla negdje sa suknjom xD
Svi mi govore da je najbolje da počnem što kasnije jer nije zdravo, ovo, ono. :'D
Svi mi govore da je najbolje da počnem što kasnije jer nije zdravo, ovo, ono. :'D
Odoh sad da se brijem :D Valjda se neću isjeći,valja sutra kupaći obući
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ma nema to veze s vezom :)
Ja se ne depiliram, brijem se brijacem, a ponekad upotrebim i vit kremu, odlicna je :D
A obrve cupam pincetom
Ja se ne depiliram, brijem se brijacem, a ponekad upotrebim i vit kremu, odlicna je :D
A obrve cupam pincetom
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Da li je neko probao da cupa obrve koncem ili da se depilira?
Zanima me kakva su tudja iskustva sa ovom tehnikom,jer razmisljam uskoro da pocnem da je praktikujem.
OPIS:
Ovim nacinom cupanja obrva je moguće odstraniti i sitne dlačice ili istovremeno i po nekoliko dlačica. Ova medota odlična je za žene koje imaju osetljivu kožu jer nije iritirajuća.Cupanje obrva koncem je skoro upotpunosti bezbolno,a rezultati traju 4-8 nedelja.
Video tutorijal:
https://www.youtube.com/watch?v=Jd2bDR1RMis
Zanima me kakva su tudja iskustva sa ovom tehnikom,jer razmisljam uskoro da pocnem da je praktikujem.
OPIS:
Ovim nacinom cupanja obrva je moguće odstraniti i sitne dlačice ili istovremeno i po nekoliko dlačica. Ova medota odlična je za žene koje imaju osetljivu kožu jer nije iritirajuća.Cupanje obrva koncem je skoro upotpunosti bezbolno,a rezultati traju 4-8 nedelja.
Video tutorijal:
https://www.youtube.com/watch?v=Jd2bDR1RMis
michelle- Candy Girl
- Broj poruka : 47
Moja sestra je obrve,i super je,samo sto je mnogo lakse pincetom. Nego ako joj u trenutku zatreba,a nema pincetu,zna sa koncem. Mada ne znam kako mozes da se depiliras njim? To ti dodje ko pinceta.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Pokusala sam i ja s koncem obrve, okej je, nista posebno. Ipak sam se vratila pinceti jer je jednostavnije :)
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Just A! wrote: Mada ne znam kako mozes da se depiliras njim? To ti dodje ko pinceta.
Cula sam da je moguce,ali opet mislim da je bolje to uraditi brijacem,jer je MNOGO brze>>>
To je mozda najbolje kada primetite da je na nekom mestu izraslo malo dlaka...
https://www.youtube.com/watch?v=bWljdK_85vE
michelle- Candy Girl
- Broj poruka : 47
Aha.. Pa bolje uzmi neke trake,ili epilator,pa depiliraj,nemoj da brijes,posle kad budes htela da cupas ima 10 puta vise da boli :D
Da vas pitam,jel depilirate ruke?
Da vas pitam,jel depilirate ruke?
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Probala sam i vosak i depilator i kreme...I nakon svega toga sam se vratila dobrom,starom brijacu xD
StarLight- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Page 12 of 17