Horor filmovi
+59
Hellcat
MoonGirl
tictac
*MiMa*97
Praslin<3
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Suzana
sundjer bob :)
Enchy
mikica93
Fallen Like The Sky.
Anchyly
***KeTy_94***
Lady Bo!
PunkRockChick
DarkAngel
Queeny
Mica'96
Angie:)
(: Just Smile :)
♥Senorita Puente
LostSoul
.Raindrop.
.cherrybomb.
Danijela :)
Klinkica. :) ♥
Any Lautner <3
Bloody.Mary
The BlacK AngeL
DontWorryBeHappy:D
Voodoo Child
Euphoria
Bloo
Candy
BRANA93
.Cupcake.
London Child.^^
Dvojki.<3
dora_95
babydoll
♥~Brancica~♥
♥CuTe_GiRl♥
Mary Crowley
US5_Girl
~FictionFreak~
justninaa
[:Tijana:]
Ariel
Natsi
Wendy
Cloe <3
*BoOoPy*Bet*
Aneta Netty
Sookie
^_kety_^
Jackie
Aurora
Daenerys Targaryen
63 posters
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Horor filmovi
First topic message reminder :
Pisite vase najnajnaj horor filmove.....koje ste gledali do sad....
Pisite vase najnajnaj horor filmove.....koje ste gledali do sad....
Re: Horor filmovi
Jackie wrote:jeste...dwojki wrote:Resedent Evil ti komedije?
Babydoll i ja sam gledala tu Nocnu Srazu,prwo sam mislila da je neki dobar film,a posle se ispostawilo da je isto neka glupost xD a taj drugi nisam gledala
da,nzm kako ono mogu i filmom da zovu...katastrofa zhiva xD ma nisam ga ni ja odgledala do kraja,zaspala sam jer takve filmove gledam u 4 uveche xD
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Godina : 32
Wolim horore...Najbolji su
Pogreshno skretanje,Od sumraka do switanja,Brod duhowa,Kutja od woska.....
BRANA93- Candy Girl
- Broj poruka : 70
Godina : 31
Aurora wrote:Ja sam gledala ali stariju verziju... Bar mislim xD ... Film mi se svideo... Meni se mnogo svidja film Constantine... Dodje kao psiholoski horor xD ...
A sta se radi u ''Isterrivanje djavola iz E.Rouz?''
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Isteruju djavola iz Emili Rouz xD ...
Pa ne znam tacno, u pitanju je egzorcizam. Na kraju u coveka koji je iz Emili isterao djavola ulazi taj djavo i on se, svestan toga, ubija ne bi li ucinio nesto lose xD ... Bar ja mislim da je to to :|
Pa ne znam tacno, u pitanju je egzorcizam. Na kraju u coveka koji je iz Emili isterao djavola ulazi taj djavo i on se, svestan toga, ubija ne bi li ucinio nesto lose xD ... Bar ja mislim da je to to :|
ja nisam gledala taj film,gledala sam samo onaj prwi originalni Isterivanje Djavola iz 1973.g i nije mi neshto xD
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
nisam gledala taj film.o chemu se radi,ukratko? xD
ja planiram da iznajmim neki horor-The Messengers,owih dana,preporuchila mi ga drugarica,kaze da je dobar
ja planiram da iznajmim neki horor-The Messengers,owih dana,preporuchila mi ga drugarica,kaze da je dobar
Jackie- Powerful Girl
The Messengers je zakon.. pogledaj ga... glumi Kristen Stewart... znaci film ubija.. super je...=)
Jackie wrote:nisam gledala taj film.o chemu se radi,ukratko? xD
To je film po romanu Stivena Kinga... Pa nesto tipa pepeljuge samo sto ih pepeljuga na kraju sve pobija xD ... Zvuci malo glupo ovako ali je film extra...
Keri Vajt ima majku koja je otisla u "aut" kada je muz napustio i ostavio nju i cerku. Keri nije lepo prihvacena u skoli i shvata kako ima moc telekineze. Na kraju devojka nekog sportiste natera njega (da bi se iskupila) da pozove Keri na maturu i ona najzlobnija u skoli XD namesti da keri pobedi ali kada je izasla na binu pala je svinjska krv na nju i ona se naljuti xD i crevom za gasenje pozara izazove kratak spoj i svi izgore osim nje xD ... i na kraju se ona ubije kada srusi kucu u kojoj je sa majkom xD
Ovako zvuci priglupo ali je film super xD... Ima dve verzije... Originalna je iz '76. ja mislim :/ a druga je snimljena mnogo kasnije, ali mi se cini da je prva verzija bolja
Joj brod duhova je meni uzasan , kad pocne ona krv da se razliva ... jojjj bljak :shock:BRANA93 wrote:Wolim horore...Najbolji su
a,ja cu isutra iznajmiti i taj film iz video kluba i onaj sto ga je Aurora opisala :D nadam se da ce mi dati oba,ponekad nece...xDAngie~Just*A*Girl~ wrote:The Messengers je zakon.. pogledaj ga... glumi Kristen Stewart... znaci film ubija.. super je...=)
Aurora,upravu si,ovako mi se nista posebno ne cini taj fil,ali moracu ipak da ga pogledam,kad kazes da je dobar xD
uzecu onu verziju iz 2002.g,sad sam malo blejala po netu i nasla da je novija iz te godine.pretpostavljam da je kvalitetnije uradjena od prwe,trebalo bi bar :) ali verovatno bi bilo najbolje da procitam i knjigu...
Jackie- Powerful Girl
Meni se nekako cini da je bolja prva (drugu nisam gledala) ali kako hoces... Mislim da se prva vise uklapa sa knjigom :D
ja sam zadnji gledala uninvited.... super je, pogledajte... takodje preporucujem unborn...
Uf, veliki sam fan, a obicno se potrefi da ih gledam sama, kad nema nikog kuci kakve slucajnosti, a onda se 3pujem bezveze,ali ogugla covek.
Najgori mi je hostel jer mi onoliko detaljisanja stvarno nije trebalo. :D
Najjaci su Mrak filmovi parodije na horore zajebavam se, nemam omiljeni horor, gledam ih da potrosim vreme...
Najgori mi je hostel jer mi onoliko detaljisanja stvarno nije trebalo. :D
Najjaci su Mrak filmovi parodije na horore zajebavam se, nemam omiljeni horor, gledam ih da potrosim vreme...
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
Godina : 30
Skinula sam i pogledala bas dosta horora u zadnje vreme,i francuski A'l'interieur je definitivno najveca koljacina koju sam ikada pogledala,nista Saw ne predstavlja u poredjenju sa ovim filmom...Radi se o tome da neka isfrustrurana lujka upadne trudnoj devojci u stan i onda posto-poto hoce da izvadi zivu bebu iz nje...Toliko masakriranja u zivotu nisam videla...Film nije toliko strasan koliko je brutalan.....
Jackie- Powerful Girl
Ja horore najcesce gledam sa drgaricama, nekad kof njih nekad kod mene... Al navece kad idem kod drugarice, pa se kuci vracam sama oko 11, dodje mi da umrem od straha...xD
The messenger, Brod duhova, Pogresno skretanje 2,Brda imaju oci ,Kad stranac pozove ... ^^
(psiho trileri) Paranormal activity, Susret 4 vrste,Soba 1408...=))
(psiho trileri) Paranormal activity, Susret 4 vrste,Soba 1408...=))
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Godina : 28
Kakav je? xDLana :) wrote:Paranormal activity
Jackie- Powerful Girl
Sama sam pogledala samo Messengers(onaj sa Kristen Stewart), uposte nije strasan, zato sma ga i smjela pogledati xD. Sa drustvom sam pogledala dosta horora : Stay Alive, Blair witch project, Hills have eyes, Black Christmas, Hostel, Dead silence, It....E da pogledala sam sama i Krug 2, djubre od filma xD
Voodoo Child- Candy Girl
- Broj poruka : 241
Godina : 29
super ^^Jackie wrote:Kakav je? xDLana :) wrote:Paranormal activity
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Godina : 28
Obozavam horore,ali posle toga spavam sa upaljenim svetlom...
Najstarsniji mi je Kletva,Paranormalne aktivnosti...
Najstarsniji mi je Kletva,Paranormalne aktivnosti...
DontWorryBeHappy:D- Candy Girl
- Broj poruka : 1
obozaaavam :D
drag to the hills (valjda se tako zove xD)
ring 1, 2
ima ih jos xD
drag to the hills (valjda se tako zove xD)
ring 1, 2
ima ih jos xD
The BlacK AngeL- Candy Girl
- Broj poruka : 149
uopshte ih ne volim ;p
plashe me mnogo.
plashe me mnogo.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32