Tinejdžerske knjige
+80
StarLight
Taska
DverixM^_^
Tamara ♥
Sirenna *
MoonGirl
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Iva000
Praslin<3
Tammy
MissSunshine.
*MiMa*97
Bibliotekarka
providna_duga
Monster Child !
Lady Alexandra
Forever young ♥.
Anchyly
Sarita_GlamGirl♥
Queeny
Tea <33
Sanny
Kaja
Angie:)
xEddiesLamb
Mala^^
MimoSvijet
♥Senorita Puente
Iva
Asse
Euphoria
Amélie.
Dana.
LostSoul
Djidji
Lollobrigida
*Wild Child* :]
Lady Moon 96
.Raindrop.
Tarja
mawaxxmina
kitty13
Carrie <3
♥Sweet Angel
Eva
Nina :)
Love you to death...<3
aLisa`
robin.
♥..Jowana..♥
Flower_Grown_Wild
tvoja.malena
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Girl in LoVe*
Aneta Netty
'-!rry-'
Bloody.Mary
looojka^^
Candy
Dijan4e
Bloo
.Cupcake.
Elleonora
djina92
babydoll
Wendy
Mary Crowley
Dvojki.<3
~FictionFreak~
*Aysha*
dora_95
London Child.^^
Andjela'95
Daenerys Targaryen
Natsi
Scarlett O'hara
Fallen Like The Sky.
Aurora
84 posters
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tinejdžerske knjige
Videla sam da neki kazu kako su teen knjige "glupe" i imaju predrasuda iako neke nisu ni citali... Ja smatram kako sve treba procitati pa i teen knjige, ali ne treba na njima ostati i samo njih citati... Koje teen knjige su vam omiljene? Koje nam preporucujete? Koji pisci ovakvih knjiga vam se svidjaju?
Meni se svidjaju svi delovi Hajduka Gradimira Stojkovica... Najvise mi se svidja Hajduk na Dunavu... Radnja se desava u mom mestu =] ... Sve je lepo opisano a i ja sam se zesce kidala dok sam citala taj deo =] ... Inace svidja mi se knjiga Devojcice (i nastavci Decaci - i jos neke, ranije sam citala, ne secam se) ... Kada budem otisla u biblioteku pogledacu pisca... A i svidela mi se knjiga jednog italijanskog pisca (Kreativni centar)... Kada budem videla kako se zove napisacu =]
Meni se svidjaju svi delovi Hajduka Gradimira Stojkovica... Najvise mi se svidja Hajduk na Dunavu... Radnja se desava u mom mestu =] ... Sve je lepo opisano a i ja sam se zesce kidala dok sam citala taj deo =] ... Inace svidja mi se knjiga Devojcice (i nastavci Decaci - i jos neke, ranije sam citala, ne secam se) ... Kada budem otisla u biblioteku pogledacu pisca... A i svidela mi se knjiga jednog italijanskog pisca (Kreativni centar)... Kada budem videla kako se zove napisacu =]
Re: Tinejdžerske knjige
Ja sam citala hiljadu teen knjiga i za neke mogu da kazeme da su glupe i neinteligentne... Ali ipak ima mnogo njih koje volim...
a na prvom mestu "Sestre po farmerkama" ali samo prvi deo...
a na prvom mestu "Sestre po farmerkama" ali samo prvi deo...
ja recimo mnogo volim Ispovjesti dzordzije nikolson nasmijavaju me..i ja sam ih citala bas mnogo, ne mogu reci da su sad sve lose, zanimljive su i opustajuce :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
*Little princess* wrote:ja recimo mnogo volim Ispovjesti dzordzije nikolson nasmijavaju me..i ja sam ih citala bas mnogo, ne mogu reci da su sad sve lose, zanimljive su i opustajuce :)
da...ta knjiga je mnogo dobra...ne mozes da prestanes da se smejes...dzordiju jednostavno moras da volis...
anyway...
dobre su i knjige ''brusevi i metle'',''zabe i francuski poljupci''...to su prva dva dela,njih sam procitala i sad trazim treci deo...zove se''cini i vrece za spavanje''...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Citala sam ja tu... Ok je... A Dzordziju ne moras da volis... Ja je ne volim!
Ja obozawam Dzordziju... extra je... =)..
a od tih teen drama, i tako to, obozawam Sumrak... ;)..
to mi je ujedno i naj knjiga... =)... kao i Mlad mesec, Pomracenje, i Epokalipsa(ako je tako..lol... znm na eng a ne na nasem) o.O...
a od tih teen drama, i tako to, obozawam Sumrak... ;)..
to mi je ujedno i naj knjiga... =)... kao i Mlad mesec, Pomracenje, i Epokalipsa(ako je tako..lol... znm na eng a ne na nasem) o.O...
Ni ja ne volim Dzorziju,knjiga mi je totalno glupa ...*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Citala sam ja tu... Ok je... A Dzordziju ne moras da volis... Ja je ne volim!
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
Ja volem Dzordziju =)
A citala sam i ''Dobri tipovi,losi tipovi i svemirski poljupci''
I Hajduke G.Stojkovica sam citala.MOgu reci da su knjige super...
A citala sam i ''Dobri tipovi,losi tipovi i svemirski poljupci''
I Hajduke G.Stojkovica sam citala.MOgu reci da su knjige super...
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Uf ja volim tinejdzerske knjige naravno ;)
I nisu glupe....
A Dzordziju obozavam :)
I nisu glupe....
A Dzordziju obozavam :)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Sestre po farmerkama,Zauvek,Privilegovana,Prava americka devojka,Tracara...i jos milion knjiga!!!A Dzordzija me smara:*
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Swidja ti se priwilegowana????LeeLona wrote:Sestre po farmerkama,Zauvek,Privilegovana,Prava americka devojka,Tracara...i jos milion knjiga!!!A Dzordzija me smara:*
Ja obozavham DzordzijU.....Cak sam i filmic gledala...znaci extra...ne mozes a da se ne nasmejes.....toliko je luda......
A obozavam sumreak...znaci ono sve delowe....
.Juce sam poludela kada mi je kewa kupila praskozorje.....znaci wrh
A obozavam sumreak...znaci ono sve delowe....
.Juce sam poludela kada mi je kewa kupila praskozorje.....znaci wrh
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Godina : 30
Gabriella wrote:Swidja ti se priwilegowana????LeeLona wrote:Sestre po farmerkama,Zauvek,Privilegovana,Prava americka devojka,Tracara...i jos milion knjiga!!!A Dzordzija me smara:*
axa
*Aysha*- Cool Girl
Joj Meni je Dzordzija super....xD.....
Procitala sam swe delowe Hajduka...zadnji deo me natera na plac...a najjaci mi je deo kad hajduk postaje profan...pa onaj poremecini kidanje :lol:
Onda wolim Princezine dnewnike...shteta shto je samo 5-6 knjiga prewedeno na nash jezik :(
Takodje mi se djaju knjige o Harry Potteru...a ima nekih dobrih i iz kreatiwnog centra npr(Plawi konjic....Nije fer Kler..Jedna cushka jedan poljupcic xD)
E da i ona Zauwek je dobra knjiga,a takodje i Zwezda i dete zwano TO-znaci knjiga je.... :O.o:
Procitala sam swe delowe Hajduka...zadnji deo me natera na plac...a najjaci mi je deo kad hajduk postaje profan...pa onaj poremecini kidanje :lol:
Onda wolim Princezine dnewnike...shteta shto je samo 5-6 knjiga prewedeno na nash jezik :(
Takodje mi se djaju knjige o Harry Potteru...a ima nekih dobrih i iz kreatiwnog centra npr(Plawi konjic....Nije fer Kler..Jedna cushka jedan poljupcic xD)
E da i ona Zauwek je dobra knjiga,a takodje i Zwezda i dete zwano TO-znaci knjiga je.... :O.o:
Podwlacim receno... =)Mary Crowley wrote:Twilight saga mi je omiljena tinejdžerska knjiga.
Oduševljava me.
Ja sam citala mnogo teen knjiga,a obozavam Dzordziju,Princezin dnevnik i Tracaru.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
dwojki wrote:Joj Meni je Dzordzija super....xD.....
Citala sam...ne bih bas svrstala u teen kategoriju ali knjiga je...bez komentara...jos kad se setim da je to istinita ispovest...
*Aysha*- Cool Girl
Ni meni ta knjiga nije teen, ali je jako dobra...
Citala sam i drugi deo, ali mi se ne svidja toliko...
Tesko je jako kada prodjes kroz sve to...
Citala sam i drugi deo, ali mi se ne svidja toliko...
Tesko je jako kada prodjes kroz sve to...
ja sam chitala Harry Potter serial 15tak puta svaku-opsesija xD
i josh jedna knjiga koju obozhavam,tajni dnevnik adriana mola xD
i josh jedna knjiga koju obozhavam,tajni dnevnik adriana mola xD
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Ja planiram danas posle skole da idem sa drugaricama do Lagune da kupim par knjiga,izasla je neka nova od Dzudi Blum... a posto od srede volontiram na UB2009,ima da nosim knjige sa sobom i citam..)))...a poslednja teen knjiga koju sam citala je "Nemirni akordi"...
*Aysha*- Cool Girl
princezin dnevnik
Ja sam citala mnogo teen knjiga,a obozavam Dzordziju,Princezin dnevnik i Tracaru.
mozes da mi kazes ko je napisao Princezin dnevnik?
mozes da mi kazes ko je napisao Princezin dnevnik?
djina92- Candy Girl
- Broj poruka : 14
:) isto i ja,imam sve delove pa kad mi je dosadno ja pocnem opet od prvog...:D mislim da znam svaku napamet...:)babydoll wrote:ja sam chitala Harry Potter serial 15tak puta svaku-opsesija xD
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
dobro je da nisam jedina xD
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7