Tinejdžerske knjige
+80
StarLight
Taska
DverixM^_^
Tamara ♥
Sirenna *
MoonGirl
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Iva000
Praslin<3
Tammy
MissSunshine.
*MiMa*97
Bibliotekarka
providna_duga
Monster Child !
Lady Alexandra
Forever young ♥.
Anchyly
Sarita_GlamGirl♥
Queeny
Tea <33
Sanny
Kaja
Angie:)
xEddiesLamb
Mala^^
MimoSvijet
♥Senorita Puente
Iva
Asse
Euphoria
Amélie.
Dana.
LostSoul
Djidji
Lollobrigida
*Wild Child* :]
Lady Moon 96
.Raindrop.
Tarja
mawaxxmina
kitty13
Carrie <3
♥Sweet Angel
Eva
Nina :)
Love you to death...<3
aLisa`
robin.
♥..Jowana..♥
Flower_Grown_Wild
tvoja.malena
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Girl in LoVe*
Aneta Netty
'-!rry-'
Bloody.Mary
looojka^^
Candy
Dijan4e
Bloo
.Cupcake.
Elleonora
djina92
babydoll
Wendy
Mary Crowley
Dvojki.<3
~FictionFreak~
*Aysha*
dora_95
London Child.^^
Andjela'95
Daenerys Targaryen
Natsi
Scarlett O'hara
Fallen Like The Sky.
Aurora
84 posters
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tinejdžerske knjige
First topic message reminder :
Videla sam da neki kazu kako su teen knjige "glupe" i imaju predrasuda iako neke nisu ni citali... Ja smatram kako sve treba procitati pa i teen knjige, ali ne treba na njima ostati i samo njih citati... Koje teen knjige su vam omiljene? Koje nam preporucujete? Koji pisci ovakvih knjiga vam se svidjaju?
Meni se svidjaju svi delovi Hajduka Gradimira Stojkovica... Najvise mi se svidja Hajduk na Dunavu... Radnja se desava u mom mestu =] ... Sve je lepo opisano a i ja sam se zesce kidala dok sam citala taj deo =] ... Inace svidja mi se knjiga Devojcice (i nastavci Decaci - i jos neke, ranije sam citala, ne secam se) ... Kada budem otisla u biblioteku pogledacu pisca... A i svidela mi se knjiga jednog italijanskog pisca (Kreativni centar)... Kada budem videla kako se zove napisacu =]
Videla sam da neki kazu kako su teen knjige "glupe" i imaju predrasuda iako neke nisu ni citali... Ja smatram kako sve treba procitati pa i teen knjige, ali ne treba na njima ostati i samo njih citati... Koje teen knjige su vam omiljene? Koje nam preporucujete? Koji pisci ovakvih knjiga vam se svidjaju?
Meni se svidjaju svi delovi Hajduka Gradimira Stojkovica... Najvise mi se svidja Hajduk na Dunavu... Radnja se desava u mom mestu =] ... Sve je lepo opisano a i ja sam se zesce kidala dok sam citala taj deo =] ... Inace svidja mi se knjiga Devojcice (i nastavci Decaci - i jos neke, ranije sam citala, ne secam se) ... Kada budem otisla u biblioteku pogledacu pisca... A i svidela mi se knjiga jednog italijanskog pisca (Kreativni centar)... Kada budem videla kako se zove napisacu =]
princezin dnevnik
cure moze li mi neko reci ko je napisao Princezin dnevnik?
djina92- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 32
Re: Tinejdžerske knjige
Meg Kabot...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Heh...ne znam...ja sam u biblioteci trazila knjige za tinejdzere i oni mi dali Dete zwao TO.....a inace knjiga je wrlo potresna...a zna li ko kako se zowu nastawci..pisalo je na kraju knjige al sam zaborawila... :lol:
Oobozavam teen knjige. Luda sam za njima.
- Angus,Tange i ljubljenje s vatanjem
-Ispovesti jedne loshe ribe
-Princezini dnevnici
-Klika
-Trachara
i josh puuuno njih,ali ove su mi omiljene...
- Angus,Tange i ljubljenje s vatanjem
-Ispovesti jedne loshe ribe
-Princezini dnevnici
-Klika
-Trachara
i josh puuuno njih,ali ove su mi omiljene...
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
Godina : 29
Meni su najbolje od C.D.Pejna trilogija o Niku Tvispu "Pobunjeni tinejdzer", "Tinejdzer u ropstvu", "Tinejdzer u izgnanstvu"
Grande preporuka :bravo:
A onda - Dzordzija, Princezini dnevnici, Brusevi i metle i /i nastavci/...
Citala sam ih dosta ranije...jedino se Dzordziji i Niku tvispu vracam :lol:
Grande preporuka :bravo:
A onda - Dzordzija, Princezini dnevnici, Brusevi i metle i /i nastavci/...
Citala sam ih dosta ranije...jedino se Dzordziji i Niku tvispu vracam :lol:
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
Godina : 30
Twilight knige su extra...citala sam Sumrak, Mlad Mesec i Praskozorlje...njih sam skinula sa neta...sad sam skinula i Pomracina i veceras cu poceti da je citam....isto taka mi se svidja Harry Poter...skinula sam Tracaru ali na engleskog...tako da cu da sacekam da je nadjem na srpskom (kod nas u bibliotekama nema Tracaru :S:S:S:S)
Dijan4e- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 28
Ja sam juce procitala '' Tri metra iznad neba'' , knjiga mi se mnogo svidel a, na kraju sam plakala kao kisa :P
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Dijan4e e kad nadjes na srpskom tracaru molim te javi mi..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
OK trazim je po svim forumima za download...kad je nadjem...dacu ti link*Little princess* wrote:Dijan4e e kad nadjes na srpskom tracaru molim te javi mi..
Dijan4e- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Sad sam procitala "Pazi sta zelis, mozda ti se i osvari" i "Brusevi i metle"... Nisu lose :)
A sutra cu da uzmem iz bibiloteke i druga dva dela, mislim da se zovu "Zabe i francuski poljupci", i "Cini i vrece za spavanje" (tako nesto... :lol: )
Inace, osim teen knjiga i lektira, nista ne citam...
A sutra cu da uzmem iz bibiloteke i druga dva dela, mislim da se zovu "Zabe i francuski poljupci", i "Cini i vrece za spavanje" (tako nesto... :lol: )
Inace, osim teen knjiga i lektira, nista ne citam...
Najwise volim "Twilight",posebno cetvrti deo "Praskozorje",pravi tinejdzerski roman.
A volim i Meg Kabot "Americka Devojka" i "Princezini dnevnici",...
A arawno "Angel",iako je divna,dosta je stresna...
A volim i Meg Kabot "Americka Devojka" i "Princezini dnevnici",...
A arawno "Angel",iako je divna,dosta je stresna...
iwanna_94 wrote::) isto i ja,imam sve delove pa kad mi je dosadno ja pocnem opet od prvog...:D mislim da znam svaku napamet...:)babydoll wrote:ja sam chitala Harry Potter serial 15tak puta svaku-opsesija xD
me too ^_^ kako me nerviraju kad mi kazu da je ta knjiga za bebe! e bash je do jaja ;) meni se svidja mnogo. kad je sirijus umro plakala sam kao kisha! shminkerka fenomenalna knjiga <3 <3 <3 trachara... malo smara :P
princezini dnevniciiii. <3 kad sam prochitala te knjige, i ja sam pochela da pishem dnevnik ^_^
pazi shta zelish mozda ti se i ostvari-stvarno sam pochela da pazim shta zelim. :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
"Ja sam chitala jednu staru knjigu,iako nije ni za moj uzrast "Mi deca stanica zoo",a knjiga je fantastichna."Kupoholicharka" je isto super,i "Plawa je za koshmare"...
Cxula sam da je ZAUWJEK stw.sjajna knjiga,nisxam cxitala ali mi je sestra prepricxala,ja sam plakala kad mi je prepricxawala,m0zxete zamislit kakwa je kad se cxita.........
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
@!rry: prochitaj zauvek, knjiga je awww <3, a nema puno strana, mozesh da je prochitash za jedan dan^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
uf meni su omiljene Harry Poter,Twilight,New Moon,eslipse,Breaking Down i princezini dnenici ja sma tim knjigama ocarana
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Ja sam citala sve delove Dzordzije i meni je super... Ona citala sam i Brbljivicu, Tracaru, Pazi sta zelis.. Mozda ti se i ostvari, Zauvek. Boze da li si tu, ja sam, Margaret, Citala sam sve delove Twilight sage,onda Dobri tipovi, losi tipovi i brus na naduvavanje(i 2 deo).. I jos milioni knjiga i svaka me odusevi....:)
Da li neko mozda zna neki sajt preko koga moe onlibne da se citaju knjige....?:0
Da li neko mozda zna neki sajt preko koga moe onlibne da se citaju knjige....?:0
*Girl in LoVe*- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Ja sam citala svih 7 delova Harry Potter-a jedno 3 puta :D a od ostalih knjiga citala sam Dnevnik Adriana Mola, Sestre po farmerkama, Brus na naduvavanje, i još mnooooooogo njih, al samo ove mi padaju na pamet sada :)
Da li je neko pročitao KLIKU?
Da li je neko pročitao KLIKU?
Ja sam isto citala Tajni Dnevnik Adrijana Mola,ali to je jedina teen knjiga koju sam procitala..jer ja jos uvek nisam tinejdzer..
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
ja obozavam tinejdzerske knjige :))
Sve od dzudi blum su tinejdzerske
Mi deca sa stanice zoo
Svi delovi Princeze ;)
Sve od dzudi blum su tinejdzerske
Mi deca sa stanice zoo
Svi delovi Princeze ;)
tvoja.malena- Candy Girl