Tinejdžerske knjige
+80
StarLight
Taska
DverixM^_^
Tamara ♥
Sirenna *
MoonGirl
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Iva000
Praslin<3
Tammy
MissSunshine.
*MiMa*97
Bibliotekarka
providna_duga
Monster Child !
Lady Alexandra
Forever young ♥.
Anchyly
Sarita_GlamGirl♥
Queeny
Tea <33
Sanny
Kaja
Angie:)
xEddiesLamb
Mala^^
MimoSvijet
♥Senorita Puente
Iva
Asse
Euphoria
Amélie.
Dana.
LostSoul
Djidji
Lollobrigida
*Wild Child* :]
Lady Moon 96
.Raindrop.
Tarja
mawaxxmina
kitty13
Carrie <3
♥Sweet Angel
Eva
Nina :)
Love you to death...<3
aLisa`
robin.
♥..Jowana..♥
Flower_Grown_Wild
tvoja.malena
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Girl in LoVe*
Aneta Netty
'-!rry-'
Bloody.Mary
looojka^^
Candy
Dijan4e
Bloo
.Cupcake.
Elleonora
djina92
babydoll
Wendy
Mary Crowley
Dvojki.<3
~FictionFreak~
*Aysha*
dora_95
London Child.^^
Andjela'95
Daenerys Targaryen
Natsi
Scarlett O'hara
Fallen Like The Sky.
Aurora
84 posters
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tinejdžerske knjige
First topic message reminder :
Videla sam da neki kazu kako su teen knjige "glupe" i imaju predrasuda iako neke nisu ni citali... Ja smatram kako sve treba procitati pa i teen knjige, ali ne treba na njima ostati i samo njih citati... Koje teen knjige su vam omiljene? Koje nam preporucujete? Koji pisci ovakvih knjiga vam se svidjaju?
Meni se svidjaju svi delovi Hajduka Gradimira Stojkovica... Najvise mi se svidja Hajduk na Dunavu... Radnja se desava u mom mestu =] ... Sve je lepo opisano a i ja sam se zesce kidala dok sam citala taj deo =] ... Inace svidja mi se knjiga Devojcice (i nastavci Decaci - i jos neke, ranije sam citala, ne secam se) ... Kada budem otisla u biblioteku pogledacu pisca... A i svidela mi se knjiga jednog italijanskog pisca (Kreativni centar)... Kada budem videla kako se zove napisacu =]
Videla sam da neki kazu kako su teen knjige "glupe" i imaju predrasuda iako neke nisu ni citali... Ja smatram kako sve treba procitati pa i teen knjige, ali ne treba na njima ostati i samo njih citati... Koje teen knjige su vam omiljene? Koje nam preporucujete? Koji pisci ovakvih knjiga vam se svidjaju?
Meni se svidjaju svi delovi Hajduka Gradimira Stojkovica... Najvise mi se svidja Hajduk na Dunavu... Radnja se desava u mom mestu =] ... Sve je lepo opisano a i ja sam se zesce kidala dok sam citala taj deo =] ... Inace svidja mi se knjiga Devojcice (i nastavci Decaci - i jos neke, ranije sam citala, ne secam se) ... Kada budem otisla u biblioteku pogledacu pisca... A i svidela mi se knjiga jednog italijanskog pisca (Kreativni centar)... Kada budem videla kako se zove napisacu =]
Re: Tinejdžerske knjige
Obozavam Dzordziju i Princezine dnevnike, smejem se kao luda dok ih citam
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
ja obozavam 24 devojke za 7 dana,brusevi i metle,šempi ti smopi da limvo te,velika krznata šapa sudbine...ova knjiga sto je vas par spomenulo sto ste rekli Dzordzija da li mislite na veliku krznatu šapu sudbine?? Pošto u velikoj krznati šapi subine je glavni lik Dzordzija.. :)
♥..Jowana..♥- Candy Girl
- Broj poruka : 22
Godina : 27
Obožavam Džordžiju. :D Pročitala sam sve delove, sem najnovijeg koji je nedavno izašao pa nisam još stigla da ga kupim.
Očarana sam knjigom "Hajduk u Beogradu", divna je knjiga, nemam reči, i "Plesne cipelice", dok sam čitala ovu knjigu, plakala sam. Predivna je knjiga. :) ♥
Očarana sam knjigom "Hajduk u Beogradu", divna je knjiga, nemam reči, i "Plesne cipelice", dok sam čitala ovu knjigu, plakala sam. Predivna je knjiga. :) ♥
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Godina : 29
Tri metra iznad nebe, i Zelim te.... :) Ponekad naidje neka zanimljiva... Dzordziju nisam odavno citala, procitala sam dva dela i svidela su mi se.... :)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Mnogo vise volim da citam tinejdzerske od onih zabavnih u kojim su glavni likovi zene u kasnim 20im i 30im (kupoholicarka,djavo voli dijamante & co.)iako je dosta njih na slicnu foru,uvek me nasmeju pogotovo Dzordzija...(:
Love you to death...<3- Candy Girl
- Broj poruka : 148
Procitala sam svee delove Harry Pottera..xD
Obozavam knjige : Da li se secas kada smo... , Boze, da li si tu, ja sam Margaret, Dobre Devojke, Mideca sa stanice Zoo, ...
Da li se secas kada smo... i Dobre devojke obavezno proctajte. (:
Obozavam knjige : Da li se secas kada smo... , Boze, da li si tu, ja sam Margaret, Dobre Devojke, Mideca sa stanice Zoo, ...
Da li se secas kada smo... i Dobre devojke obavezno proctajte. (:
Nina :)- Candy Girl
- Broj poruka : 31
e ja sam procitala samo prvi..a taj drugi ne mogu nikako da nadjem..a tek treci...bas nije fer...Natsi wrote:
anyway...dobre su i knjige ''brusevi i metle'',''zabe i francuski poljupci''...to su prva dva dela,njih sam procitala i sad trazim treci deo...zove se''cini i vrece za spavanje''...
zadnji put sam bila u biblioteci pre 3 meseca..strasno..nikako da stignem da procitam neku knjigu..sad citam demijana- herman hese...
da li je neko procitao knjigu "da li se secas kad smo..."
sminkerka je super...kupoholicarka mi se ne svidja...zakucavanje je strava..
dzudi blum.....nista mi vise ne pada na pamet...e daa tracara..jedan deo sam procitala i sssuper je...
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
♥Zauvek.Boze dal si tu?Ja sam Margaret,Princezini dnevnici,Poznatija kao Sila Velika,...♥ E da i Ispovest iz harema..samo nezz dal je ona teen bas,al nema veze,da je napisem.. :)
♥Sweet Angel- Candy Girl
- Broj poruka : 18
Godina : 28
*Girl in LoVe* wrote:Ja sam citala sve delove Dzordzije i meni je super... Ona citala sam i Brbljivicu, Tracaru, Pazi sta zelis.. Mozda ti se i ostvari, Zauvek. Boze da li si tu, ja sam, Margaret, Citala sam sve delove Twilight sage,onda Dobri tipovi, losi tipovi i brus na naduvavanje(i 2 deo).. I jos milioni knjiga i svaka me odusevi....:)
Da li neko mozda zna neki sajt preko koga moe onlibne da se citaju knjige....?:0
i ja sam sve ovo citala,extra mi je...inace,obozavam da citam,ali samo nes ovako zabavno,klasici me smore :D
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Ja najvise volim Tracaru-svih 7 delova,Kliku(Liz neshto :) ),i Privatna skola,i Samo uz pozivnicu(poslednje dve od Kejt Brajan)Let Me Taste The Sky wrote:Ja sam citala hiljadu teen knjiga i za neke mogu da kazeme da su glupe i neinteligentne... Ali ipak ima mnogo njih koje volim...
ooo i da kupoholichark ruls !!! Smile
*ne pishi 2 posta za redom
kitty13- Candy Girl
- Broj poruka : 257
daaa,kupoxolicarke sam citala i po nekoliko puta.....osim njix,stwarno mi se svidela i pazi sta zelis,mozda se i ostwari...
Carrie <3- Glamour Girl
koje knjige preporucujuete za raspust?XD
mawaxxmina- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Pa nezz jesi li citala Princezine dnevnike, ili Sestre po farmekama, ili nesto od Dzudi Blum.
Tinejdzerske knjigu su predvidljive, ali su i zabavne i pogodne za ubijanje vremena. Volim: Hajduke, Princezine dnevnike, i nisu lose Sestre po farmerkama.
Tinejdzerske knjigu su predvidljive, ali su i zabavne i pogodne za ubijanje vremena. Volim: Hajduke, Princezine dnevnike, i nisu lose Sestre po farmerkama.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
mx...citala sam princezine dnevnike i sestre po farmerkama (i ako me knjiga nije odusevila-bolji mi je film) a od dzudi blum su mi dobre knjige :"Samo da smo zajedno" i "Zauvek"
sta mislite o kupoholicarki?
Za sta sluzi edit?! Ne pisi 2 posta za redom -.-
sta mislite o kupoholicarki?
Za sta sluzi edit?! Ne pisi 2 posta za redom -.-
mawaxxmina- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Jako volim mi deca sa stanice zoo ♥
zatim ima nesto....tri metra iznad neba tako nesto i to je lepo =)
i princezini dneeeevnici ♥
zatim ima nesto....tri metra iznad neba tako nesto i to je lepo =)
i princezini dneeeevnici ♥
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
jel moze neko da mi kaze ko su pisci knjiga sestre po farmerkama i zauvek... inace sam citala dosta teem knjiga
nisam neki ljubitelj dzordzije ali zato otkidam na princezine dnevnike, dzudi blum (samo da smo zajedno -nije mi nesto al sam je procitala, boze da li si tu ja sam margaret- nju sam citala 3 puta :) )
citala sam i danas 13 sutra 30, brusevi i metle (u potrazi sam za 2 i 3 delom takodje sam citala Rozu (nju niko nije pomenuo)...
nisam neki ljubitelj dzordzije ali zato otkidam na princezine dnevnike, dzudi blum (samo da smo zajedno -nije mi nesto al sam je procitala, boze da li si tu ja sam margaret- nju sam citala 3 puta :) )
citala sam i danas 13 sutra 30, brusevi i metle (u potrazi sam za 2 i 3 delom takodje sam citala Rozu (nju niko nije pomenuo)...
Lady Moon 96- Candy Girl
- Broj poruka : 77
Ja sam puno knjiga procitala samo se ne secam imena
Samo da smo zajedno,zauvek-dzudi bloom
Boze da li si tu ja sam Margaret(nzm ko je pisao ,mzm isto dzudi bloom)
Srednja skola-KEJT BRAJAN
Ima ih jos dosta,ali se ne secam imena :D
oVE tri sto sam nabrojala su jako dobre
Samo da smo zajedno,zauvek-dzudi bloom
Boze da li si tu ja sam Margaret(nzm ko je pisao ,mzm isto dzudi bloom)
Srednja skola-KEJT BRAJAN
Ima ih jos dosta,ali se ne secam imena :D
oVE tri sto sam nabrojala su jako dobre
*Wild Child* :]- Cool Girl
- Broj poruka : 753
Sestre po farmerkama- En BresersLady Moon 96 wrote:jel moze neko da mi kaze ko su pisci knjiga sestre po farmerkama i zauvek...
.
Zauvek- Dzudi Blum
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Isto koliko mrzim dosadne skolske lektire, toliko volim TEEN knjige.Ruku na srce,nisu nesto mnogo inteligentne i poucne,ali i najveci "mrgud" bi se od njih odvalio od smeha.Omiljene su mi "Zurka" i "Svirka" od Matickog. "Zurku" sam procitala bukvalno odjednom.Nisam mogla da je ostavim,pa sam je citala do 4h 30min ujutro i kada sam stigla do samog kraja,skontam da fali par strana...Onda otisla na sajt narodne biblioteke srbije i procitala kraj.mislim da tu noc necu zaboraviti...
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
ja sam sad uzela iz biblioteke neu od meg keabot prava americka devojka.jel neko citao ??
Carrie <3- Glamour Girl
Ja sam do sada procitala milijardu knjiga... i najwise mi se swidjala zauwek... isto mi se swidjaju i romani od mirjam.... Cital;a sam i Dzordziju i swidja mi se samo prwi deo... a gledala sam isto i film i film mi se wise swidja nego knjiga! xD
Djidji- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Mi deca sa stanice zo
Ta knjiga je predobra :D ♥
Ko nije procitao neka obavezno procita.
Ta knjiga je predobra :D ♥
Ko nije procitao neka obavezno procita.
*Wild Child* :]- Cool Girl
- Broj poruka : 753
Citala sam puno knjiga.. Mislimm da sam ovde vec pisala, ali nije vazno.. xDD..
Svidjaju mi se:
- Mala supruga - Mir Jam
- Voleo sam je - Ana Gavalda
- Kako da prezivim bez ljubavi - Francis Omen
- Princezin dnevnik (svi delovi) - Meg Kebot
- Srecna zvezda - Keti Kesidi
Procitala sam i "Zbogom" ali nisam nesto previse odusevljenja knjigom... Moglo je malo vise drame... ;)
Svidjaju mi se:
- Mala supruga - Mir Jam
- Voleo sam je - Ana Gavalda
- Kako da prezivim bez ljubavi - Francis Omen
- Princezin dnevnik (svi delovi) - Meg Kebot
- Srecna zvezda - Keti Kesidi
Procitala sam i "Zbogom" ali nisam nesto previse odusevljenja knjigom... Moglo je malo vise drame... ;)
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 3 of 7