Knjige Stefani Majer
+29
Polly Samson
Eterea
MoonGirl
Ejmili
Praslin<3
natasamarjanovic
Daenerys Targaryen
Dvojki.<3
TwiGirl
Jasm!na
Tea <33
MissEverything
Crni Leptir <3
Forever young ♥.
alexxD
~FictionFreak~
Aurora
Fallen Like The Sky.
Suzana
*A WaLk To ReMeMbEr*
Fabolous.♥
Scarlett O'hara
Bloody.Mary
Winter
PunkRockChick
Tarja
Queeny
Dia.♥
Anchyly
33 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Knjige Stefani Majer
First topic message reminder :
Stefeni Majer (rođena Morgan, engl. Stephenie Meyer; 24. decembra 1973) je američka književnica, najpoznatija po serijalu Sumrak. Knjige iz tog serijala prodate su u više od 42 miliona primeraka širom sveta, i prevedene su u više od 37 svetskih jezika. Po časopisu USA Today. Stefani Majer je književnica 2008. godine i takođe je najprodavaniji pisac 2008. sa preko 22 miliona prodatih knjiga.
Serijal Sumrak
Twilight (2005)
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
Druga dela
Prom Nights from Hell (2007)
The Host (2008)
The Short Second Life of Bree Tanner (2010)
Serijal Sumrak
Twilight (2005)
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
Druga dela
Prom Nights from Hell (2007)
The Host (2008)
The Short Second Life of Bree Tanner (2010)
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Re: Knjige Stefani Majer
Kratak drugi zivot Bri Taner
Anchyly- Cherry Babe
-
Ahaaaaaa.
Midnight sun je valjda ta o Edvardu?
http://www.robertpattinsonsrb.com
Ovde ima prevod svih knjiga.
Pitala sam bas zbog Midnight sun-a
Midnight sun je valjda ta o Edvardu?
http://www.robertpattinsonsrb.com
Ovde ima prevod svih knjiga.
Pitala sam bas zbog Midnight sun-a
E pa da, to je to
Midnight sun, ili kako neki zovu Ponocno sunce
A ja sam cula negde i Mesecina. Ima samo na netu da se cita, to je knjiga iz Edvardove perspektive.
Midnight sun, ili kako neki zovu Ponocno sunce
A ja sam cula negde i Mesecina. Ima samo na netu da se cita, to je knjiga iz Edvardove perspektive.
Anchyly- Cherry Babe
-
Sumrak sagu sam probala da čitam, ali iskreno knjige su mi bez veze. "Domaćin" je već druga priča. :D
MissEverything- Candy Girl
- Broj poruka : 53
Godina : 27
Ja sam procitala sve Twilight sage i mng mi se svidjaju. Jedino mi je zao sto su tako dobre knjige upropastili tako jadnim filmovima. Domacin nisam citala. O cemu se radi u toj knjizi?
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
Imam dosta zamerki na Sumrak sagu
Stefani me nije bas odusevila kao pisac. Ne previse.
Stefani me nije bas odusevila kao pisac. Ne previse.
Usudim se reći da je Domaćin čak i bolji od Sumrak sage
Jasm!na- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Tarja wrote:Nisam procitala ni jednu njenu knjigu. Mislim da kod nas u biblioteci umaju samo Sumrak, ali ne planiram to da citam, jer do tih knjiga ne mozes da dodjes jer su non-stop na citanju.
http://nmb-readingcorner.twilightlegend.net/
Ovde imaš sve njene knjige. Uživaj.
Mislim da ih vredi pročitati jer su stvarno dobre.
TwiGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 5
Ja sam sad procitala prvu i drugu knjigu sad treba da citam trecu... knjige mi se jako svidjaju i jedva cekam da krenem citati dalje ... da li neko zna kako se zove 5. knjiga ????
natasamarjanovic- Candy Girl
- Broj poruka : 54
Kratak drugi zivot Bri Taner (The Short Second Life of Bree Tanner)
A imas i Midnight Sun ali ona nije objavljena, ima na netu samo nije cela...
A imas i Midnight Sun ali ona nije objavljena, ima na netu samo nije cela...
Anchyly- Cherry Babe
-
Pročitala sam Sumrak sagu i nije loša, ostale nisam ali ću vjerovatno pročitati nekad.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Čitala sam prvi dio Sumrak sage, opis Edwarda mi se straaaaašno sviđa, radnja je vrhunska, ali nekako moglo je biti bolje... Čitala sma i Kratki drugi Život Bree Tanner , ta knjiga ima super radnju ali je, po mom mišjenju, slaba na opisima. Uopšte nije prikazano kako ijedno od njih izgleda, osim očiju.
Ali Domaćin.. Pa to mi je jedna od najdražih knjiga ikad pročitanih. :D
Ali Domaćin.. Pa to mi je jedna od najdražih knjiga ikad pročitanih. :D
Tea <33 wrote:Domacin nisam citala. O cemu se radi u toj knjizi?
To to je priča o Lutalici, duši koja je 'zaposjela' Melanie-no tijelo.
Ugl. na svijet su došle te neke 'duše' koje udju u čovjekov um i preuzmu njihovo tijelo. I ova Lutalica se sprijatelji sa Melanie koja je jedan od rijetkih koja je 'ostala' prisutna. tj većina ljudskih umova odu u nepovrat, ali je Melanie ostala. I Tako njih dvije krenu u putovanje da potraže Melanie-nog 'dečka' i brata. Predobra je knjiga, baš je ono TREBA se pročitati. :)
Volim i knjige i filmove,ali sam i svesna,i stalno naglasavam brojne nedostate xD
Ne znam ni sama zasto toliko volim...prica verovatno...ne znam
Ne znam ni sama zasto toliko volim...prica verovatno...ne znam
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Njene knjige mi se jako svidjaju, ali smatram da su filmovi promaseni. Ima mnogo losih izmena i smatram da su takve promene na prici bile nepotrebne. Ali iak, Sumrak saga je vrh
Eterea- Candy Girl
- Broj poruka : 55
Godina : 26
Pročitala sam prva tri dela Sumrak sage. Sviđa mi se kako piše.
Volela bih da pročitam još neke knjige od nje.
Volela bih da pročitam još neke knjige od nje.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Stefani se uopšte nije iskazala kao spisateljica, radnja je totalno nerazrađena i većina dijelova nema smisla. Pročitala sam sve dijelove Sumraka, i iskreno, mislim da je sranje.
Ona je Belu prikazala kao neku patetičnu djevojku, koja je sušta suprotnost svega onog što bi nekoj drugoj curi trebao biti uzor. Nesamostalna je, i ne može preživjeti bez muškarca u životu. Kao što rekoh, patetika.
Ona je Belu prikazala kao neku patetičnu djevojku, koja je sušta suprotnost svega onog što bi nekoj drugoj curi trebao biti uzor. Nesamostalna je, i ne može preživjeti bez muškarca u životu. Kao što rekoh, patetika.
Azrana:3- Candy Girl
- Broj poruka : 20
SLAZEM SE. >.<
Ne samo sto je uzasna kao spisateljica, nego ona misli da je bolja od Dzejn Ostin i jos nekih pisaca. O.o Njeni likovi su uzasno providni, nerealisticni, stereotipni. =.=
Takodje, Bela je Mary Sue. Ona je slika Stefani Mejer, bez ikakvih normalnih mana i osobina. Da, jeste ona smotana, ali to nije prikazano kao mana. xD Zapravo je pokazano kao jako kjut. A i ne konta se kao mana ako je Edward uvek hvata kada padne. Niti se ta njena smotanost prikazuje u glavnim konfliktima i radnji vezanoj za glavnu pricu bilo koje od knjiga, tako da... to onda ne dodje mana. :P A svaka normalna osoba trebalo bi da ima mane. Kako bi bila realisticna. I samo zato sto u knjizi postoje "vampiri" i "vukodlaci" ne znaci da nista ne mora biti realisticno. Zapravo je i cilj svake fantastike da deluje realisticno, kako bi citaoci poverovali u pricu. :/ I kako bi bilo literarno prihvaceno. -.-
Takodje, Bela je sasvim prosecna tinejdzerka u koju se gotovo svaki momak zaljubljuje -.- Ako zbog toga nije Mary Sue, ne znam zbog cega je. I da, samo njoj Edward ne moze da cita misli, i diwwwwno mu mirise njena krv, a to nije bas ni objasnjeno. You suck, Meyer.
Joj a Edwarda posebno ne mogu podneti xD Mozda zato sto je on Mejerin savrseni decko kom izgled opisuje u svakoj mogucoj prilici. Joj bas mene briga svaki detalj njegovog izgleda -.- A i on nije nimalo realistican, niti ima ikakvu LICNOST. Mi vidimo njegovu licnost, ali Mejerova je bas i nije prikazala. :P To jest, ja vidim da je on jedan kontrolisuci gad. :D I pedofil. I jako je creepy -.- Posmatra Bellu dok spava, wtf. I jos je rekao Beli koliko je opasan po nju, a glupaca ostala s njim. Ne znam koliko je to realisticno. xd I da, jesam li rekla da je kontrolisuci gad? :D Ponasa se prema Beli kao da je ona njegovo vlasnistvo. -.-
Takodje ne verujem da je ovo ikakva ljubavna prica. Pre ce biti pozudna. Ne moze neko vecno da se voli posle mesec-dva veze. Njihova veza je previse nezdrava, i to dokazuje to sto je Edward posmatra, jer je posesivan sto se Bele tice. Takodje, Bela najvise voli Edwarda jer je tako predivan, prelep, zgodan, divan, savrsen, graciozan, svetlucav xD -.- A on nju jer joj ne moze procitati um (bas se pitam zasto :P) i jer mu mirise njena krv. I ona je zato "posebna", "nije kao druge", bla-bla. Ma stvarno. -.- Cisto sumnjam da bi ona njega volela kad bi bio ista licnost, samo kad bi izgledao kao da STVARNO ima 107 godina. :D
Ne samo sto je uzasna kao spisateljica, nego ona misli da je bolja od Dzejn Ostin i jos nekih pisaca. O.o Njeni likovi su uzasno providni, nerealisticni, stereotipni. =.=
Takodje, Bela je Mary Sue. Ona je slika Stefani Mejer, bez ikakvih normalnih mana i osobina. Da, jeste ona smotana, ali to nije prikazano kao mana. xD Zapravo je pokazano kao jako kjut. A i ne konta se kao mana ako je Edward uvek hvata kada padne. Niti se ta njena smotanost prikazuje u glavnim konfliktima i radnji vezanoj za glavnu pricu bilo koje od knjiga, tako da... to onda ne dodje mana. :P A svaka normalna osoba trebalo bi da ima mane. Kako bi bila realisticna. I samo zato sto u knjizi postoje "vampiri" i "vukodlaci" ne znaci da nista ne mora biti realisticno. Zapravo je i cilj svake fantastike da deluje realisticno, kako bi citaoci poverovali u pricu. :/ I kako bi bilo literarno prihvaceno. -.-
Takodje, Bela je sasvim prosecna tinejdzerka u koju se gotovo svaki momak zaljubljuje -.- Ako zbog toga nije Mary Sue, ne znam zbog cega je. I da, samo njoj Edward ne moze da cita misli, i diwwwwno mu mirise njena krv, a to nije bas ni objasnjeno. You suck, Meyer.
Joj a Edwarda posebno ne mogu podneti xD Mozda zato sto je on Mejerin savrseni decko kom izgled opisuje u svakoj mogucoj prilici. Joj bas mene briga svaki detalj njegovog izgleda -.- A i on nije nimalo realistican, niti ima ikakvu LICNOST. Mi vidimo njegovu licnost, ali Mejerova je bas i nije prikazala. :P To jest, ja vidim da je on jedan kontrolisuci gad. :D I pedofil. I jako je creepy -.- Posmatra Bellu dok spava, wtf. I jos je rekao Beli koliko je opasan po nju, a glupaca ostala s njim. Ne znam koliko je to realisticno. xd I da, jesam li rekla da je kontrolisuci gad? :D Ponasa se prema Beli kao da je ona njegovo vlasnistvo. -.-
Takodje ne verujem da je ovo ikakva ljubavna prica. Pre ce biti pozudna. Ne moze neko vecno da se voli posle mesec-dva veze. Njihova veza je previse nezdrava, i to dokazuje to sto je Edward posmatra, jer je posesivan sto se Bele tice. Takodje, Bela najvise voli Edwarda jer je tako predivan, prelep, zgodan, divan, savrsen, graciozan, svetlucav xD -.- A on nju jer joj ne moze procitati um (bas se pitam zasto :P) i jer mu mirise njena krv. I ona je zato "posebna", "nije kao druge", bla-bla. Ma stvarno. -.- Cisto sumnjam da bi ona njega volela kad bi bio ista licnost, samo kad bi izgledao kao da STVARNO ima 107 godina. :D
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Pročitala sam samo Domaćina. xD Odličćna je knjiga, jedna od mojih omiljenih. :)
MissEverything- Candy Girl
- Broj poruka : 53
Ja planiram da procitam ''Domacin'', ali mi nekako sve to vuce na los SF roman, ali vaja se procitacu..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
SlytherinGirl wrote:SLAZEM SE. >.<
Većina toga što si opisala predstavlja pola romana koji se danas čitaju.Ne znači da je to opravdanje,ali ima mnogo gorih knjiga.
A za vreme tolikog nabrajanja mana...pa,mogla si nešto pametnije da uradiš...zato što niko ko ove knjige voli neće promeniti svoje mišljenje.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3