Vaš modni stil
+114
marija ^^
Emily the strange
DarkAngel
Lilika
Anchyly
alexxD
Gossip Girl.
♦Only_GiRl♦
Monster Child !
Suzana
PunkRockChick
AnnBlondie^^
Light
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Bloody.Mary
(: Just Smile :)
Hello Kitty *
Rockin' Retarded ^^
Natasa93
Angie:)
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
~Simka~ <3
♥ Rokerka ♥
Nightmare.
sweet
Anamarija
Tea <33
diwlja_djevojchica
Iva
kitty13
*Tinna94*
Amélie.
.TheButtonChild.
Angela.In.Wonderland
aLisa`
*mica* :-)
miss.Charming
Flower_Grown_Wild
Pandora no hako
Ninitza <3
Voodoo Child
Tarja
*MissIvana*
@ndjel@
Jecy♥
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
tvoja.malena
LeLy
Eva
***AnChY***
'-!rry-'
HIMgirl
looojka^^
_St0rm_
Elleonora
♥~Brancica~♥
rock princess
Carrie <3
Daenerys Targaryen
London Child.^^
Andjela'95
*Gatita de Any*
xXx death-emo-angel xXX
Dvojki.<3
Aneta Netty
Love you to death...<3
Emo-Angel
tashana93
Dulce_Maria
Wendy
^_kety_^
Cloe <3
Aurora
sanja***
jokac
Posh
*M@R!JA*
zla_zhena_iz_mochvare
Pinky...♥
Mary Crowley
little_miss_sunshine
The Lizard King
dora_95
Sookie
Serenity
BarBie GirL
(= Tina =)
Natasha
*IWANNA*
pretty girl
Natsi
*BoOoPy*Bet*
MaRiZZa_94
Sofyja
Taychi
_katarina_
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Branchica
*Alexandra*
ˇˇSoy REBELDE soy LOCA^^
m@j@ RBD
Nadalija:):):)
Vanessa
Bloom
Daca
Diamond Bithc
Candy
Gagica_92_NBGD
*Nina*
*Aysha*
118 posters
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaš modni stil
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
Last edited by on Sat 9 Feb 2008 - 11:25; edited 1 time in total
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Vaš modni stil
Ne znam kako bih definisala svoj stil...Nosim ono sto se meni svidja bez obzira da li je to in ili nije... :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Ja najvise volim udobnu odecu,koja se meni svidja! Naravno,mora da bude bar malo u modi jer ne volim puno da se izdvajam... Najvise volim plitke farmerke i kratke duksice,naravno posto je hladno nosim ispod ili body ili neku duzu majcicu... 8)
Gagica_92_NBGD- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Extra...a kada ti je rodjendan?!
Gagica_92_NBGD- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Sutra slawim,ali prawi je u ponedeljak.Gagica_92_NBGD wrote:Extra...a kada ti je rodjendan?!
Najwise nosim ono u cemu se najbolje osecam,a to su farmerke!Narawno da uwek gledam sta je trenutno u modi,ali farmerke uwek kombinujem sa necim! :hgfjg: :bye:
Daca- Candy Girl
- Broj poruka : 6
Godina : 34
Ja nosim sve i svashta...
Jedan dan sam obuchena fancy...drugi kao metalka...treci dan sam emo...
sve zavisi od raspolozenja...
Farke obozavam...mada su i trenerke sooper jer su jako udobne...
Nezaboravan detalj su karike....njih obozavam i prstenje na rukama...
Maw...
btw...obozavam srebro...
I cesto nosim...majcu na bretele i preko dux koji je dopola otkopchan...tako da se te bretele ne vide...
btw...imam takvih majchica 7-8... XD
Maw...
btw...obozavam srebro...
I cesto nosim...majcu na bretele i preko dux koji je dopola otkopchan...tako da se te bretele ne vide...
btw...imam takvih majchica 7-8... XD
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Ti mene nenormalno mnogo podsecas na moju drugaricu!!!kosturske glave,dark stil oblacenja,evanescence...
MA KAO DA STE SESTRE!!!!!!!! :heart: :heart: :heart:
MA KAO DA STE SESTRE!!!!!!!! :heart: :heart: :heart:
Last edited by on Sat 9 Feb 2008 - 11:28; edited 1 time in total
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
[quote="LILONA"]
Ma nisam ja u dark fazonu uvek...zavisi od raspolozenja....ali Evanescence je zakon...pa shta bih ja bez njih...:?
Svadjala sam se sa bratom u sredu jer je rekao da Amy Lee ne zna da peva... :evil: :evil: :evil:
Pa de mi ja te seka?? :lol:
Bloom wrote:Ja nosim sve i svashta...
Maw...
btw...obozavam srebro...
I cesto nosim...majcu na bretele i preko dux koji je dopola otkopchan...tako da se te bretele ne vide...[b]
btw...imam takvih majchica 7-8... XD[/quote[/b]]
Ti mene nenormalno mnogo podsecas na moju drugaricu!!!kosturske glave,dark stil oblacenja,evanescence...
MA KAO DA STE SESTRE!!!!!!!!
Ma nisam ja u dark fazonu uvek...zavisi od raspolozenja....ali Evanescence je zakon...pa shta bih ja bez njih...:?
Svadjala sam se sa bratom u sredu jer je rekao da Amy Lee ne zna da peva... :evil: :evil: :evil:
Bloom- Dreamy Girl
[quote="Bloom"]
ma ewo me... samo ja nisam tolika zavisnica od neta... ali ajde... moj stil oblachenja je neki chick casual.... ali nekad sam i u dark fazonu...tako da....
LILONA wrote:Bloom wrote:Ja nosim sve i svashta...
Maw...
btw...obozavam srebro...
I cesto nosim...majcu na bretele i preko dux koji je dopola otkopchan...tako da se te bretele ne vide...[b]
ma ewo me... samo ja nisam tolika zavisnica od neta... ali ajde... moj stil oblachenja je neki chick casual.... ali nekad sam i u dark fazonu...tako da....
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
[quote="Brooke"]
:lol: :lol: :lol: Loodo!I love because you are so crazy...and...tnx sister...because you ar always with me!!! (ne znam shta mi bi da ti napishem ovaj izliv ljubavi...happy sam...) :767:
Bloom wrote:LILONA wrote:Bloom wrote:Ja nosim sve i svashta...
Maw...
btw...obozavam srebro...
:lol: :lol: :lol: Loodo!I love because you are so crazy...and...tnx sister...because you ar always with me!!! (ne znam shta mi bi da ti napishem ovaj izliv ljubavi...happy sam...) :767:
Bloom- Dreamy Girl
LILONA wrote:KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY,ALI NARAVNO VOLIM DA BUDEM IN...
ja obozavam da kombinujem tamne farke i drechave majice!!!to mi se basss svidja!!! I naravno neke visoke chizmice...
Nadalija:):):)- Candy Girl
- Broj poruka : 55
Xax...ishla sam juche u shoping...8)
I bila sam u terranovi...
Ali mi se nishta nije svidelo...:(
Ne volim roze....
ne volim zlatno,niti srebrno...
ne volim nishta kichsto...
Ah da...terranova u NS-u je okrechena u crno!!!! :shock: I sooper je! 8)
A videla sam da pishe na kachketu onim cirkonima KING i BOY...omb...
I bila sam u terranovi...
Ali mi se nishta nije svidelo...:(
Ne volim roze....
ne volim zlatno,niti srebrno...
ne volim nishta kichsto...
Ah da...terranova u NS-u je okrechena u crno!!!! :shock: I sooper je! 8)
A videla sam da pishe na kachketu onim cirkonima KING i BOY...omb...
Bloom- Dreamy Girl
Aaaaa da,kupila sam sooper tamne arke shto se suzavaju uz nogu...sad cu da ih nosim uz starke... 8)
Bloom- Dreamy Girl
joj kako sam se napalila na kaubojke...danas sam kupila bele(i to od mojih para :evil: )jer mama nije htela da mi kupi posto vec imam 3 para!!!!! :oops:
m@j@ RBD- Candy Girl
- Broj poruka : 70
еxexe....ja imam crne kaubojke....m@j@ RBD wrote:joj kako sam se napalila na kaubojke...danas sam kupila bele(i to od mojih para :evil: )jer mama nije htela da mi kupi posto vec imam 3 para!!!!! :oops:
Ja ne volim kaubijke... :|
Bloom- Dreamy Girl
Ja sam u nekom urban stilu...Skejterke, siroke farke...
ˇˇSoy REBELDE soy LOCA^^- Candy Girl
- Broj poruka : 3
Pa, ovako. Ja sam mogu reci (a nadam se da me necete mrzeti zbog ovoga :) ) fenserka! Znaci, farke ali skroz uske su mi totalan hit od proleca jos, sve su mi takve kad bolje razmislim, i gore naravno neki dzempercic kraci (bodi naravno), ili neka duza bluza (posto su mi sve farke plitke). Takodje volim kaubojke, imam krem i crne i uglavnom ih uvlacim u farke. Kaputici su mi ove sezone hit, ne znam ni sama koiko ih imam, crn, krem, crno-beli.... Da imam i zutu i rozu jaknu, pa vi vidite :) ! Naravno, volim i da je udobno, ne trendi po svaku cenu, ali eto trudim se da sam uvek sredjena, i da to lici na nesto. Trenerke retko nosim, samo na probe i treninge...Mada su one zakon kada je udobnost u pitanju. Cim dodjem kuci iz skole, ili grada ili odakle vec momentalno skidam sve sa sebe i uskacem u moju najudobniju rozu pidzamicu!
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
E ja sam jedno vreme obozavala Avril L.,lakirala nikte u crno i "napalila" se na kozne narukwice .....
..Mislim ono sada nosim vise "fancy " stvarcice....vedre boje...sljkokicave detalje.....Vise tanjih narukvica (nalik onima sto nose buntownici)....Kupila sam pre neki dan malo kracu i tanju srebrnu jaknicu,a kada je bilo hladnije imala sam duzu,crnu ali nije onako "shuskawa" vec vise kao kaputic...A bas volim kaubojke,ali ne one sa blago-spicastim vrhom,vec zaobljene i sa malo nizom stiklom....Volim i razlicite kaiseve,i tanke i deblje,imam par jednostavnih i jedniobojnih,za skoliu,i nekoliko malo sljokicavih za "svecane" prilke....Trenerke nosim samo po kuci,nikako u grad,skolu..Jesu udobne,ali...Mrzim kad neko obuce trenerku i stavi preko kais,ili obuje uz trenerku cizme/cipele&stawi nakit ...Takwih sam se primera nagldedala-uzas....
..Mislim ono sada nosim vise "fancy " stvarcice....vedre boje...sljkokicave detalje.....Vise tanjih narukvica (nalik onima sto nose buntownici)....Kupila sam pre neki dan malo kracu i tanju srebrnu jaknicu,a kada je bilo hladnije imala sam duzu,crnu ali nije onako "shuskawa" vec vise kao kaputic...A bas volim kaubojke,ali ne one sa blago-spicastim vrhom,vec zaobljene i sa malo nizom stiklom....Volim i razlicite kaiseve,i tanke i deblje,imam par jednostavnih i jedniobojnih,za skoliu,i nekoliko malo sljokicavih za "svecane" prilke....Trenerke nosim samo po kuci,nikako u grad,skolu..Jesu udobne,ali...Mrzim kad neko obuce trenerku i stavi preko kais,ili obuje uz trenerku cizme/cipele&stawi nakit ...Takwih sam se primera nagldedala-uzas....
Ja sam u rock-emo stilu,ti stilovi nisu bas isti,ali ja volim otkacene stvar....Obozavam da mesam stilove.............Ne volim onaj stil koji nose u Grandu........Kako se zove?????????????????????MRZIM ZLATNU I SREBRNU BOJU!!!!!!!!!!!!!
Gost- Guest
Emily`93 wrote:Ja sam u rock-emo stilu,ti stilovi nisu bas isti,ali ja volim otkacene stvar....Obozavam da mesam stilove.............Ne volim onaj stil koji nose u Grandu........Kako se zove?????????????????????MRZIM ZLATNU I SREBRNU BOJU!!!!!!!!!!!!!
Definitivno imamo mnooogo toga zajednichkog...
I ja mrzim zlatnu i srebrnu shljokice i sl.
Rock,emo stil...ponekad sportski...i takoo...
A onaj ''stil sa buvljaka'' iz granda mi je ochaj...
@Mirjana
W to je neshto najjadnije...
Chizme i trenerka...o moj boze...
Uz to josh i rolka...nesto najgore...
Ko se tako obuche definitivno nema ogledalo u kuci...ili mu trebaju coroskopi jer ne vidi dobro... :lol:
Bloom- Dreamy Girl
TAKO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imamo mnogo toga zajednickog.Bloom wrote:Emily`93 wrote:Ja sam u rock-emo stilu,ti stilovi nisu bas isti,ali ja volim otkacene stvar....Obozavam da mesam stilove.............Ne volim onaj stil koji nose u Grandu........Kako se zove?????????????????????MRZIM ZLATNU I SREBRNU BOJU!!!!!!!!!!!!!
Definitivno imamo mnooogo toga zajednichkog...
I ja mrzim zlatnu i srebrnu shljokice i sl.
Rock,emo stil...ponekad sportski...i takoo...
A onaj ''stil sa buvljaka'' iz granda mi je ochaj...
@Mirjana
W to je neshto najjadnije...
Chizme i trenerka...o moj boze...
Uz to josh i rolka...nesto najgore...
Ko se tako obuche definitivno nema ogledalo u kuci...ili mu trebaju coroskopi jer ne vidi dobro... :lol:
Gost- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7