Vaš modni stil
+114
marija ^^
Emily the strange
DarkAngel
Lilika
Anchyly
alexxD
Gossip Girl.
♦Only_GiRl♦
Monster Child !
Suzana
PunkRockChick
AnnBlondie^^
Light
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Bloody.Mary
(: Just Smile :)
Hello Kitty *
Rockin' Retarded ^^
Natasa93
Angie:)
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
~Simka~ <3
♥ Rokerka ♥
Nightmare.
sweet
Anamarija
Tea <33
diwlja_djevojchica
Iva
kitty13
*Tinna94*
Amélie.
.TheButtonChild.
Angela.In.Wonderland
aLisa`
*mica* :-)
miss.Charming
Flower_Grown_Wild
Pandora no hako
Ninitza <3
Voodoo Child
Tarja
*MissIvana*
@ndjel@
Jecy♥
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
tvoja.malena
LeLy
Eva
***AnChY***
'-!rry-'
HIMgirl
looojka^^
_St0rm_
Elleonora
♥~Brancica~♥
rock princess
Carrie <3
Daenerys Targaryen
London Child.^^
Andjela'95
*Gatita de Any*
xXx death-emo-angel xXX
Dvojki.<3
Aneta Netty
Love you to death...<3
Emo-Angel
tashana93
Dulce_Maria
Wendy
^_kety_^
Cloe <3
Aurora
sanja***
jokac
Posh
*M@R!JA*
zla_zhena_iz_mochvare
Pinky...♥
Mary Crowley
little_miss_sunshine
The Lizard King
dora_95
Sookie
Serenity
BarBie GirL
(= Tina =)
Natasha
*IWANNA*
pretty girl
Natsi
*BoOoPy*Bet*
MaRiZZa_94
Sofyja
Taychi
_katarina_
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Branchica
*Alexandra*
ˇˇSoy REBELDE soy LOCA^^
m@j@ RBD
Nadalija:):):)
Vanessa
Bloom
Daca
Diamond Bithc
Candy
Gagica_92_NBGD
*Nina*
*Aysha*
118 posters
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaš modni stil
First topic message reminder :
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
Last edited by on Sat 9 Feb 2008 - 11:25; edited 1 time in total
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Vaš modni stil
mh....
ja nemam pojma koji sam stil...
jednostawno nosim swe shto mi se swidi...
ponekad neki hipi fazon,nekad fenserski,nekad rep...
kako mi se dopadne...ali nemam odredjeno..
a najwishe wolim shorc i neku mjachicu obichnu ^^
ja nemam pojma koji sam stil...
jednostawno nosim swe shto mi se swidi...
ponekad neki hipi fazon,nekad fenserski,nekad rep...
kako mi se dopadne...ali nemam odredjeno..
a najwishe wolim shorc i neku mjachicu obichnu ^^
Ja se oblacim obicno... Na foru farmerke, roza majca i roze baletanke... Ne volim da mesam boje... Volim kad vidim na nekom drugom nesto sareno a lepo, ali ja ne smem da rizikujem... Svidja mi se stil Ashley Tisdale i volim da vidim kad se neko tako obuce...
ja.......hmm.....pa neznam bas,volim da nosim ono sto mi se svidja,i ne mora da budi uvek in.volim haljine,suknje,farmerke,ne volim punk odecu.!!!
Pinky...♥- Candy Girl
- Broj poruka : 82
Godina : 29
A...
hm...
ja sam neki Underground London Chic...
poshto sam umetnichka dusha,na meni je sve tako,nekako,umetnichki..
neizostavni delovi od kozhe(rukavice,suknje,shorcevi,jakne),a sad cu da nabavim jedan cakani prsluchic od kozhe,sve sa pertlom na ledjima...
volim da kombinujem,i valjda me zbog garderobe ljudi bolje primete...
trenutno sam ofarbana u crno,imam luchne shishke 1,5cm iznad obrva i tako neshto...
volim martinke i platforme,farmerke vrlo retko nosim,obozhavam chipku i kozhu...
u crnini sam obichno,al' nisam opterecena bojama...
volim da kombinujem :-))) :affraid:
hm...
ja sam neki Underground London Chic...
poshto sam umetnichka dusha,na meni je sve tako,nekako,umetnichki..
neizostavni delovi od kozhe(rukavice,suknje,shorcevi,jakne),a sad cu da nabavim jedan cakani prsluchic od kozhe,sve sa pertlom na ledjima...
volim da kombinujem,i valjda me zbog garderobe ljudi bolje primete...
trenutno sam ofarbana u crno,imam luchne shishke 1,5cm iznad obrva i tako neshto...
volim martinke i platforme,farmerke vrlo retko nosim,obozhavam chipku i kozhu...
u crnini sam obichno,al' nisam opterecena bojama...
volim da kombinujem :-))) :affraid:
zla_zhena_iz_mochvare- Candy Girl
- Broj poruka : 13
moj modni stil je kao Paris Hilton najcesce tj. wolim da se oblacim kako kazu ''napadno''....a isto wolim i emmo stil i sportski...:)
Gost- Guest
pa nosim ono sto mi se svidja...uglavnom su to farke,suknjice,neke obichne majchice...
*M@R!JA*- Candy Girl
- Broj poruka : 81
Godina : 30
Boze kakav spoj...Blondie girl wrote:moj modni stil je kao Paris Hilton najcesce tj. wolim da se oblacim kako kazu ''napadno''....a isto wolim i emmo stil i sportski...:)
Gost- Guest
Emily`93 wrote:Boze kakav spoj...Blondie girl wrote:moj modni stil je kao Paris Hilton najcesce tj. wolim da se oblacim kako kazu ''napadno''....a isto wolim i emmo stil i sportski...:)
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
U mene je stil lijep,nako vise punk-rock,ali sta ja znam...bitno je da je meni lijep a sta ce drugi reci to me bas briga...
Najvise nosim ono u cemu se osecam udobno... To su farmerice i majce, ali volim trenerke i obicne pantalone... Volim da imam neke trendy stvarcice ali nisam opterecena time... Trendy - ali da mi se svidi, ne nosim stvari samo zato sto su in...
Ja sam prvo bila fensi,pa emo(htela sam da vidim kako je to,ali sam samo bila emo po oblacenju),pa opet fensi, i sad emo i dusom i telom!!!
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
mogla sam...kod nas i sa 8 godina ima fesi devojcica
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
pinkiegirl wrote:Najvise nosim ono u cemu se osecam udobno... To su farmerice i majce, ali volim trenerke i obicne pantalone... Volim da imam neke trendy stvarcice ali nisam opterecena time... Trendy - ali da mi se svidi, ne nosim stvari samo zato sto su in...
I ja... Tako nesto!
Natsi wrote:mogla sam...kod nas i sa 8 godina ima fesi devojcica
Ne verujem jer se do otprilike 12-te godine jos uvek stvara ukus - bilo kakav i onda nisi ni sa osam fancy jer tada ni ne znas sta se nosi vec ti majka bira a i sa ti se u ukus jos uvek menja tako da ne mogu da prihvatim da si sa 11 bila fancy... I ja sam se tada tripovala kako se moderno oblacim (narocito ako neko kaze da se ta boja tada nosi) ali tada opet nisu fancy... I ja kupim majce u nekoj boji koja je u trendu ali nisam fancy...
Oblacim se onako kako se meni dja! :coolgirl:
^_kety_^- Candy Girl
- Broj poruka : 95
Zavisi od prilike...
Za skolu su to najcesce farke i majca,za grad haljina ili suknja,a za kucu pidzama.
Za skolu su to najcesce farke i majca,za grad haljina ili suknja,a za kucu pidzama.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Ufff neznam kako bi opisala moj sti,nosim ono sto mi se svidja i ono sto mi dobro stoji....
Dulce_Maria- Candy Girl
- Broj poruka : 11
Gothic-emo sam od 10-te godine..:)
tashana93- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Nemam neki odredjen stil.Neki mi kazu da je rockerski,a neki kazu da je sasvim obican i fancy,pa sam ja sebe prozvala i moj stil "Rocker u pokusaju" xD
Volim da kombinujem farmerke sa crnim,sivim majcama i to najvise nosim.Izbegavam da nosim roze i tako neke fancy stvari...:D
Od obuce nosim svasta zimi-crne cizme,prolece-espadrile,baletanke,sk8erke,starke,jesen-neke patike za kisu...
Obozavam stvari iz Urban Shopa i cesto kupujem tamo...
Volim da kombinujem farmerke sa crnim,sivim majcama i to najvise nosim.Izbegavam da nosim roze i tako neke fancy stvari...:D
Od obuce nosim svasta zimi-crne cizme,prolece-espadrile,baletanke,sk8erke,starke,jesen-neke patike za kisu...
Obozavam stvari iz Urban Shopa i cesto kupujem tamo...
Love you to death...<3- Candy Girl
- Broj poruka : 148
Ne mogu da shvatim ljude koji ce roze boju nazvati bez razloga "fancy" -.- (ne osecaj se prozvanom dosta njih ce to reci)
Roza se cesto tako upotrebljava jer je jedna od najomiljenijih... Ima dosta lepe roze odece a da uopste nije fancy... Zasto su tu onda predrasude: "To je roze sto znaci da je fancy!" ?
Roza se cesto tako upotrebljava jer je jedna od najomiljenijih... Ima dosta lepe roze odece a da uopste nije fancy... Zasto su tu onda predrasude: "To je roze sto znaci da je fancy!" ?
Nije zato sto je fancy ili sta vec,al' ja nikad nisam nesto preterano volela rozu boju,al' sam uvek imala najvise rozih stvari u ormanu...:D
Love you to death...<3- Candy Girl
- Broj poruka : 148
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 3 of 7