Vaš modni stil
+114
marija ^^
Emily the strange
DarkAngel
Lilika
Anchyly
alexxD
Gossip Girl.
♦Only_GiRl♦
Monster Child !
Suzana
PunkRockChick
AnnBlondie^^
Light
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Bloody.Mary
(: Just Smile :)
Hello Kitty *
Rockin' Retarded ^^
Natasa93
Angie:)
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
~Simka~ <3
♥ Rokerka ♥
Nightmare.
sweet
Anamarija
Tea <33
diwlja_djevojchica
Iva
kitty13
*Tinna94*
Amélie.
.TheButtonChild.
Angela.In.Wonderland
aLisa`
*mica* :-)
miss.Charming
Flower_Grown_Wild
Pandora no hako
Ninitza <3
Voodoo Child
Tarja
*MissIvana*
@ndjel@
Jecy♥
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
tvoja.malena
LeLy
Eva
***AnChY***
'-!rry-'
HIMgirl
looojka^^
_St0rm_
Elleonora
♥~Brancica~♥
rock princess
Carrie <3
Daenerys Targaryen
London Child.^^
Andjela'95
*Gatita de Any*
xXx death-emo-angel xXX
Dvojki.<3
Aneta Netty
Love you to death...<3
Emo-Angel
tashana93
Dulce_Maria
Wendy
^_kety_^
Cloe <3
Aurora
sanja***
jokac
Posh
*M@R!JA*
zla_zhena_iz_mochvare
Pinky...♥
Mary Crowley
little_miss_sunshine
The Lizard King
dora_95
Sookie
Serenity
BarBie GirL
(= Tina =)
Natasha
*IWANNA*
pretty girl
Natsi
*BoOoPy*Bet*
MaRiZZa_94
Sofyja
Taychi
_katarina_
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Branchica
*Alexandra*
ˇˇSoy REBELDE soy LOCA^^
m@j@ RBD
Nadalija:):):)
Vanessa
Bloom
Daca
Diamond Bithc
Candy
Gagica_92_NBGD
*Nina*
*Aysha*
118 posters
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaš modni stil
First topic message reminder :
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
Last edited by on Sat 9 Feb 2008 - 11:25; edited 1 time in total
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Vaš modni stil
:) najbolje
kitty13- Candy Girl
- Broj poruka : 257
Godina : 28
Nosim ono što se meni sviđa. Ali i to kako ću se obući ovisi i o prilici gdje idem. Dakle ako idem na igralište s fendicama obučem hlače, majicu i gornji dio trenirke, ili dolje trenirku, majicu i gore trenirku.
A ako idem negdje ovako, kao npr. u grad ili van onda obučem nešto što je primjerenije.
A ako idem negdje ovako, kao npr. u grad ili van onda obučem nešto što je primjerenije.
diwlja_djevojchica- Candy Girl
- Broj poruka : 74
mogu da kazem elegantan...najwise nosim haljine ili tunike i farmerk neutralnih boja...drugarice su mi rekla da se oblacim ko da imam 19 a ne 15 god al me bas briga..wolim swoj stil..
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
slazem se... i ja volim eleganciju kod devojke.... nekako mi onda lici na devojku,a ne na ko zna sta... ne kazem da treba da se oblaci kao da ima 30/40 godina..... volim i ja farke sa nekom tunikom,kosulje,.... i uvek neznije boje... one mi i najbolje pristaju....
Anamarija- Candy Girl
- Broj poruka : 172
ja sam vam : Dressy najviše
onda bih mi išao :Casual
A TEK ONDA :Professional.... :p
o.b.o.ž.a.v.a.m. shakiru lady gagu i avril,ali naj naj mi je Amy Lee...go Amy go Amy
tako da nosim te takve printane majice također ali naprimjer obućem majicu crnu sa slikom od Amy Lee ali obavezno da je ta majica kratkih rukava i da obućem ispod te majice bijelu,sivu,crvenu,ili smeđu majicu dugih rukava ako je hladnije vani ...ako je jako hladno volim da obućem još i kožnu jaknicu sa jednim ili dva dugmetima zakopćanim na sredini .... ili suknju do koljena lepršavu ali uglavnom izribane farmerice....ljeti ljepe lepršave i lagane haljinice,u proljeće majice kratkih rukava i suknjice te tajice do koljena.... huh a sam se napisala..
onda bih mi išao :Casual
A TEK ONDA :Professional.... :p
o.b.o.ž.a.v.a.m. shakiru lady gagu i avril,ali naj naj mi je Amy Lee...go Amy go Amy
tako da nosim te takve printane majice također ali naprimjer obućem majicu crnu sa slikom od Amy Lee ali obavezno da je ta majica kratkih rukava i da obućem ispod te majice bijelu,sivu,crvenu,ili smeđu majicu dugih rukava ako je hladnije vani ...ako je jako hladno volim da obućem još i kožnu jaknicu sa jednim ili dva dugmetima zakopćanim na sredini .... ili suknju do koljena lepršavu ali uglavnom izribane farmerice....ljeti ljepe lepršave i lagane haljinice,u proljeće majice kratkih rukava i suknjice te tajice do koljena.... huh a sam se napisala..
sweet- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 34
moj stil je svakakav alii uglavnom rockerskii...
i da iz farmerka ne izlazim ^_^ i po najvecoj vrucini moram da budem u njih [ malo sam debela pa zato ne nosim suknjice,haljine,sorcevi itdd..]
volim crne majcice i ostale tamne boje sem pink xD
ii kosulje kao i siroke majce i takoo :)
i da iz farmerka ne izlazim ^_^ i po najvecoj vrucini moram da budem u njih [ malo sam debela pa zato ne nosim suknjice,haljine,sorcevi itdd..]
volim crne majcice i ostale tamne boje sem pink xD
ii kosulje kao i siroke majce i takoo :)
Moj stil je ono pomalo rokerski,uvek nosim bar neshto crno
Nosim rokerske narukvice(one sa shiljcima i tako to xD),prstene sa kosturskim glavama(miwimi moji omiljeni xD)....Oblachim se kako ja zelim,ali u skladu sa modnim trendovima :)
Nosim rokerske narukvice(one sa shiljcima i tako to xD),prstene sa kosturskim glavama(miwimi moji omiljeni xD)....Oblachim se kako ja zelim,ali u skladu sa modnim trendovima :)
♥ Rokerka ♥- Candy Girl
- Broj poruka : 77
Godina : 27
me too....Gagica_92_NBGD wrote:Ja najvise volim udobnu odecu,koja se meni svidja! Naravno,mora da bude bar malo u modi jer ne volim puno da se izdvajam... Najvise volim plitke farmerke i kratke duksice,naravno posto je hladno nosim ispod ili body ili neku duzu majcicu... 8)
~Simka~ <3- Sweet Girl
- Broj poruka : 546
owo je odprilike moj stil....
[You must be registered and logged in to see this image.]
opusteno..ne wolim nista drecawo..wise wolim neutralne boje..i obozawam da nosim cizmice..i leti i zimi.. ;)))
[You must be registered and logged in to see this image.]
opusteno..ne wolim nista drecawo..wise wolim neutralne boje..i obozawam da nosim cizmice..i leti i zimi.. ;)))
Tea <33- Dreamy Girl
Najvise volim farke....a volim i one leprsave suknjice xD
Obicno oblacim farke, bluzicu, neki sxal letnji oko vrata, duboke patike ili starke........
I leti najvise nosim bele kratke sorceve
Obicno oblacim farke, bluzicu, neki sxal letnji oko vrata, duboke patike ili starke........
I leti najvise nosim bele kratke sorceve
MaAa SwAtKa LoOoOdA!- Candy Girl
- Broj poruka : 77
Nemam neki poseban stil,obicno nosim farke,neki sladak duxic ili majcicu i patike.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Moj stil je sportska elegancija.. :D Nije previse sportski,niti elegantan..Gledam da ukombonujem farmerke sa nekom majicom,dzemperom.Da to slatko izgleda.
Natasa93- Candy Girl
- Broj poruka : 56
Nosim sve što mi se svidi i briga me ako me neko onak pod okom pogleda jer sam Napr. obukla Marte a oni misle da je to sotona -.-
Nemam neki bas sad stajling koji bi posebno pratila ali najcesce nosim 'emo' jer to najvise volim i briga me sto drugi misle o tome :)
Rockin' Retarded ^^- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Godina : 26
Stil oblachenja?...Paa..Swaki dan mi padne na pamet neshto nowo...Imam neki swoj stil...^^
(: Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 35
takodje..izgleda da imamo isti stil !! :)))Anamarija wrote:slazem se... i ja volim eleganciju kod devojke.... nekako mi onda lici na devojku,a ne na ko zna sta... ne kazem da treba da se oblaci kao da ima 30/40 godina..... volim i ja farke sa nekom tunikom,kosulje,.... i uvek neznije boje... one mi i najbolje pristaju....
Tea <33- Dreamy Girl
Pa shta znam. o.O
Vuche na rok fazon, a opet ima zenstvenih detalja ^^
Volim nitne, nakiiit<3, crno (shta da radim), farke, obichne majice itd.
Neka opushtena varijantna, a opet posebna :)
Vuche na rok fazon, a opet ima zenstvenih detalja ^^
Volim nitne, nakiiit<3, crno (shta da radim), farke, obichne majice itd.
Neka opushtena varijantna, a opet posebna :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
zvijezda. imamo isti stil kao i misljenje. ;)
inace volim Emo stil. i otprilike se tako i oblacim <3
inace volim Emo stil. i otprilike se tako i oblacim <3
Cuz i'm super bass. :3- Sweet Girl
- Broj poruka : 349
pa ... onako ... rock fazon ...
ali nije ni toliko rock .. ahaha ... xDD kako kad ... zavisi ...
nije nesto odredjen
ali nije ni toliko rock .. ahaha ... xDD kako kad ... zavisi ...
nije nesto odredjen
SamanthaஜJones- Candy Girl
- Broj poruka : 67
Godina : 30
ja se nosim u rock stilu,obicno majice bendova ili karirane kosulje,i naravno mnostvo modnih otkacenih detalja
Light- Candy Girl
- Broj poruka : 3
SmiLle. wrote:Nosim sve što mi se svidi i briga me ako me neko onak pod okom pogleda jer sam Napr. obukla Marte a oni misle da je to sotona -.-
takodje
:D
i ne znam koji je to trip da ako nosis marte odmah si 'lose dete,sotona,nevaspitana'-.-
AnnBlondie^^- Candy Girl
- Broj poruka : 43
hahahahaha, zabole me shta ce da kazu kada vide moje martinke, mada ima svakakvih komentara -.-
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Grunge/rock...volim da nosim karirane kosulje,iscepane farke i starke,a volim i crnu odecu,kozne jakne i martinke...zavisi kako sam raspolozena :D
A omiljena kombinacija mi je kratka haljina sa cvetnim dezenom,karirana kosulja,cipkaste hulahopke i crne martinke...mnogo dobro izgleda :)
A omiljena kombinacija mi je kratka haljina sa cvetnim dezenom,karirana kosulja,cipkaste hulahopke i crne martinke...mnogo dobro izgleda :)
PunkRockChick- Candy Girl
- Broj poruka : 158
inače briga me šta će drugi da pričaju i komentarišu na moje oblačenje,stalo mi je samo do mišljenja ljudi koji mi nešto i znače <3
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 6 of 7