Vaš modni stil
+114
marija ^^
Emily the strange
DarkAngel
Lilika
Anchyly
alexxD
Gossip Girl.
♦Only_GiRl♦
Monster Child !
Suzana
PunkRockChick
AnnBlondie^^
Light
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Bloody.Mary
(: Just Smile :)
Hello Kitty *
Rockin' Retarded ^^
Natasa93
Angie:)
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
~Simka~ <3
♥ Rokerka ♥
Nightmare.
sweet
Anamarija
Tea <33
diwlja_djevojchica
Iva
kitty13
*Tinna94*
Amélie.
.TheButtonChild.
Angela.In.Wonderland
aLisa`
*mica* :-)
miss.Charming
Flower_Grown_Wild
Pandora no hako
Ninitza <3
Voodoo Child
Tarja
*MissIvana*
@ndjel@
Jecy♥
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
tvoja.malena
LeLy
Eva
***AnChY***
'-!rry-'
HIMgirl
looojka^^
_St0rm_
Elleonora
♥~Brancica~♥
rock princess
Carrie <3
Daenerys Targaryen
London Child.^^
Andjela'95
*Gatita de Any*
xXx death-emo-angel xXX
Dvojki.<3
Aneta Netty
Love you to death...<3
Emo-Angel
tashana93
Dulce_Maria
Wendy
^_kety_^
Cloe <3
Aurora
sanja***
jokac
Posh
*M@R!JA*
zla_zhena_iz_mochvare
Pinky...♥
Mary Crowley
little_miss_sunshine
The Lizard King
dora_95
Sookie
Serenity
BarBie GirL
(= Tina =)
Natasha
*IWANNA*
pretty girl
Natsi
*BoOoPy*Bet*
MaRiZZa_94
Sofyja
Taychi
_katarina_
Serenity @
rebel
Jo-Jo`96
Branchica
*Alexandra*
ˇˇSoy REBELDE soy LOCA^^
m@j@ RBD
Nadalija:):):)
Vanessa
Bloom
Daca
Diamond Bithc
Candy
Gagica_92_NBGD
*Nina*
*Aysha*
118 posters
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaš modni stil
First topic message reminder :
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
KAKAV JE VAS STIL?KAKO SE OBLACITE?U CEMU SE NAJBOLJE OSECATE? :flower:
JA OBOZAVAM FARMERKE!!![ko ne???]NAJVISE VOLIM DA SE OBLACIM KAKO MENI ODGOVARA,BEZ OBZIRA DA LI JE TO TRENDY...
Last edited by on Sat 9 Feb 2008 - 11:25; edited 1 time in total
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Vaš modni stil
Ja sam...i originalna i fenserka!Volim uske farke,simpa usku majicicu...ali i starke,shiroke pantalone,duxeve...Ma ja sam sve!
Nadalija:):):)- Candy Girl
- Broj poruka : 55
ja sam se oblachila emo, al sad sam prestala oblacim se sportski... trenerke, tike,majice...
Obozavam baletanke,starke...suknje(kratke),farke,haljinice...kratke majice...sredjenu kosu...pre neki dan sam u Delta City-ju kupila farke9roze)i srebrnu majicu sa crnom macom...mislim volim da sam sredjena a trenerku oblacim onim danima kojim imam fizicko...shit...zzoopp
PS:NISAM NAPALJENA I UVEK NAKARMINISANA I TA SRANJA!!!!!!!!
PS:NISAM NAPALJENA I UVEK NAKARMINISANA I TA SRANJA!!!!!!!!
Jo-Jo`96- Candy Girl
- Broj poruka : 14
meni su farke i neka extra majica zakon.tako se najbolje osecam i uglavno to nosim.leti su tu sorcevi....
m@j@ RBD wrote:joj kako sam se napalila na kaubojke...danas sam kupila bele(i to od mojih para :evil: )jer mama nije htela da mi kupi posto vec imam 3 para!!!!! :oops:
Ja obozawam kaubojke,imam 2 para :lol: !
@Takodje obozawam tamne farke,svetle texas suknjice,simpa majicice...
Nadalija:):):)- Candy Girl
- Broj poruka : 55
hmmmm
ja nisam videla ovu temu, pa sam to napisala u in and out, ali evo, ne volim zlatno, srebrno, sljastece, mislim one fuj sljokice i ostalo......
Ja volim da se osecam dobro, a ja se ustvari osecam dobro, kad sam sigurna u sebe, a sigurna sam u sebe kada izgledam lepo, tako da mi to dodje tu negde.... volim da experimentisem, i mesam ne spojivo, to me zabavlja...
Volim svoj stil jer je poseban,
oblacim se sareno, i nekad sam u punk ili rock faznu, a nekad to sve pomesam, i tad mi je sooper......
ne mogu opisati..
ha ha ha
ja nisam videla ovu temu, pa sam to napisala u in and out, ali evo, ne volim zlatno, srebrno, sljastece, mislim one fuj sljokice i ostalo......
Ja volim da se osecam dobro, a ja se ustvari osecam dobro, kad sam sigurna u sebe, a sigurna sam u sebe kada izgledam lepo, tako da mi to dodje tu negde.... volim da experimentisem, i mesam ne spojivo, to me zabavlja...
Volim svoj stil jer je poseban,
oblacim se sareno, i nekad sam u punk ili rock faznu, a nekad to sve pomesam, i tad mi je sooper......
ne mogu opisati..
ha ha ha
Serenity @- Candy Girl
- Broj poruka : 95
Godina : 29
ma oblachim se kako stignem... ne wolim bash neshto elegantno i tako to... obawezno mi je samo da sy pantalone ili farke yske, a swe ostalo je swe jedno... mrzim koshylje i starke... nosim patike i baletanke y otkachenim bojama... najwishe wolim da obychem farmerke, majcy i patike... najbolje se osetjam y tome.
_katarina_- Candy Girl
- Broj poruka : 41
volim sve ono sto je jednostavno i sto nije trenutno IN....to mi je tako fuj...svi budu nekako uniformisani..da ti se smuchi(nadam se da nisam nikog uvredila..haha)...sve u svemu najbolje se osecam u nekoj udobnoj kombinacii,ali volim i malo otkachenije....najvise volim da nosim neke obichne majice sa printom(po mogucnosti) i siroke farke ili one duge suknje (sto zovu ciganske....bzvz)....ah da obozavam starke(ket hocu one rooooooooozzzzze) i njih mogu da kombinujem uz SKORO SVE...hahaha
A jesi navalila...... NEMA IH VISHE......a ne mogu ti dati svoje, i da hocu, premalene su ti...
sorry
BTW.... sviđa mi se tvoj still.... seko, sta god ove tvoje fensi dizelasice iz razreda rekle....
sorry
BTW.... sviđa mi se tvoj still.... seko, sta god ove tvoje fensi dizelasice iz razreda rekle....
Serenity @- Candy Girl
- Broj poruka : 95
nesto sto je udobno a lepo... uske farmerice,majce,trenerke,sorceve,suknjice...
Sofyja- Candy Girl
- Broj poruka : 45
oblacim se onako kako se meni svidja,imam neki svoj stil...pomalo otkacen,ali tako je...to je hipi stil!
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Godina : 30
MaRiZZa_94 wrote:oblacim se onako kako se meni svidja,imam neki svoj stil...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Ja sam kao vecina devojaka u mojoj skoli-fensi...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
ja se oblachim po nekom swom stilu....najwishe wolim uske farmerke i neke otkachene majice, sa printom, u raznim bojama....narawno, starke se podrazumewaju, ili patike sa otkachenim pertlama....nekad stawim i one marame, trendy marame i neke raznobojne narukwice i mindjushe....
*IWANNA*- Candy Girl
- Broj poruka : 12
ja bi svoj stil opisala kao simpa, sweet... fancy.... :D ... Najvise nosim farke, duksice, neke uske majicice... a leti suknjice na tregere, haljinice, tunike, sorceve... Obozavam majice sa printom... Omiljena boja ...definitivno roza i bela... Volim njezne boje...:D
Pa skroz ok,ulavnom neke plitke i uske farke sa nekim majcama do kukova,uglavnom nosim duge majce....I volim sve one upadljive boje i tak...
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Godina : 30
Ja sam awantursta,shta reci...Oblacim se najjednostawnije shto mogu...majica i farke...dobro,jedino uwece kad izlazim obucem neshto shto bash i nije udobno,ali za lepotu se mora malo i pretrpeti....:)
quote="Serenity"]sve je to cool... he he he[/quote]
eh da ...ja zaboravih da se i meni svidja tvoj stil....obozavam starke one roze...HAHAHAHAHA.....btw...kupila sam crvene starke!!!
eh da ...ja zaboravih da se i meni svidja tvoj stil....obozavam starke one roze...HAHAHAHAHA.....btw...kupila sam crvene starke!!!
Oblacim se casual & sportski!!!!
Imam isti stil oblacenja kao Roberta u rebelde!!!!!!
Imam isti stil oblacenja kao Roberta u rebelde!!!!!!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
El zna neko gde ima da se kupe grejachi????
Ja imam 2 para,ali su mi dosadili i hocu da kupim nowe ali neznam gde ima!!!!!!
Ja imam 2 para,ali su mi dosadili i hocu da kupim nowe ali neznam gde ima!!!!!!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Pa grejace uglavnom imas u manjim prodavnicama 'negde u budzaku',po mom iskustvu,ali mislim da imas i na buvljku,ja kupujem u nekoj manjoj prodavnici po 150din.po paru,i uvek se brzo rasprodaju
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Pa ja sam u nekom punk fazonu. Ne skroz ali tu su starke, uske pantalone i majce sa kosturskim glavama, rukavice bez prstiju crni lak... Volim da se razlikujem od drugih.
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 2 of 7