Akne, mitiseri
+95
Capre diem.
Beautiful Dangerous
micamilenica
Forever young ♥.
anamark
DarkAngel
Sirenna *
dead silence.
nacaa
Suzana
Dia.♥
Athalie
Anchyly
**Tami**
Westwick___♥
Praslin<3
mrs. sunshine
Amélie.
Emily the strange
Lady Moon 96
michelle
KitKat
*Bunny*
marija ^^
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Flower_Grown_Wild
Bloody.Mary
*Wild Child* :]
kitty13
mawaxxmina
Pandora no hako
*~Milica~*
MayaError.
aLisa`
Ninitza <3
.Elen4iii^^.
lusi 780
Euphoria
Tarja
Eva
♥RoCk GiRl♥
gari
dajana94
looojka^^
Yeyaaa
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Bloo
.Cupcake.
babydoll
Elleonora
♥CuTe_GiRl♥
rock princess
Andjela'95
*Gatita de Any*
Dvojki.<3
bebche
Jackie
Scarlett O'hara
~Demi~
~FictionFreak~
) Djavolitza 95 )
Wendy
Cloe <3
Enchanted
Daenerys Targaryen
tijanitza
RuZa
Aurora
*AnGeL*
*M@R!JA*
*pink*angel*
Reperka_94
*princess*
The Lizard King
***Afri***
jowana93
Branchica
_sOnYa_
MaRiZZa_94
cool-rhcp-girl
Sofyja
dora_95
NeStA ;)
BARBIE
Makyca:)
Candy
Maki
99 posters
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Akne, mitiseri
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Re: Akne, mitiseri
Kazu da je Proactiv veeeoooma efikasan,ali ista tako i skuop.
Koliko koshta Puzle..?
Koliko koshta Puzle..?
Meni su proshle i bubuljice i akne i mitiseri i sve,ali sam koristila PLANTODERM kremu,nije skupa,imash u apotekama i efikasna je.
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Puzle imas u raznim cenama....nije skup....ja sam kupovala losion od 350 dinci!!!
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Ja sam imala Proactiv, pa i nije nesto efikasan, jedna bubuljica ti prodje tek za 4 dana... pa smorim se ziwa za to wreme... i da proizwod koji ce sve da ti otkloni... pa da ti kazem iskreno ne postoji....
BARBIE- Candy Girl
- Broj poruka : 49
Godina : 30
Nemam probleme s bubuljicama,tnx God!!Imam lep ten,a i lako i dosta pocrnim...Inace,koristim Nivea Oxygen Power celu kolekciju i meni odgowara...a ako imate problematicniju tj masnu kozu,sooper wam je Jonson's Clean&Clear!
Meni se extra pokazao tonik protiv mitisere Clean&Clear,pise da deluje vec posle 1dana,ali ipak ima malo istine u tome. Najbolje je da se koristi nekoliko puta dnevno,za brze rezultate
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
jedini preaparat koji sve otklanja za par sati je klindomicin,kupujem ga u apoteci,ali ne znam da li ga ima u svim gradovima u Srbiji... inace su dobri i Clean&Clear i L'oreal (ne znam kako se zove tacno)
Sofyja- Candy Girl
- Broj poruka : 45
Godina : 31
Sofyja wrote:jedini preaparat koji sve otklanja za par sati je klindomicin,kupujem ga u apoteci,ali ne znam da li ga ima u svim gradovima u Srbiji... inace su dobri i Clean&Clear i L'oreal (ne znam kako se zove tacno)
to i ja koristim, mada ne stalno, samo kad mi se lice bas upropasti....
a trenutno imam samo jednu bubuljicu na celom licu i to je najmanje sto sam ikad imala (uvek sam imala nesto po licu :cry: )
cool-rhcp-girl- Candy Girl
- Broj poruka : 55
odlican vam je garnier 3 u 1! bar tako kazu moje frendice, stavis uvece,a ujutru vec nemas bubuljicu...planiram da kupim to,iako nemam puno problema sa bubuljicama!
i koristila sam plantoderm,pojavi mi se neka bubuljica i namazem plantoderm,i crvenilo odmah nestaje...i bubuljica se uopste i ne primecuje.
i koristila sam plantoderm,pojavi mi se neka bubuljica i namazem plantoderm,i crvenilo odmah nestaje...i bubuljica se uopste i ne primecuje.
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
MaRiZZa_94 wrote:odlican vam je garnier 3 u 1! bar tako kazu moje frendice, stavis uvece,a ujutru vec nemas bubuljicu...planiram da kupim to,iako nemam puno problema sa bubuljicama!
Pa ja koristim,kod mene nije delovao za 1 dan :no: ...Mislim da sve zavisi od koze
dora_95- Powerful Girl
Neutrogena je dobra,makar meni. NEmam puno problema. Prije menstruacije mi izadju jedna dvije....
_sOnYa_- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Ja cu da odem kod apotekarke,ona pogleda kozu i tako me pita i napravi za mene nesto...Moja drugarica je bas imala mnogo bubuljica i to cudnih,apotekarka joj napravila i sad je prolaze... :hgfjg: :zvonkaq:
dora_95- Powerful Girl
Ja na licu skoro ni nemam...Na ledjima mi je ostalo nesto malo...Na ledjima gde su mi bil bubuljice ostali su mi oziljci...
Gost- Guest
ja imam puno mitisera po nosu.... koristim one Garnier maramice....
a imam neshto protim akna Cliniq ili kako se vec pise.. i super je... ja nemam vishe akne.... b)
a imam neshto protim akna Cliniq ili kako se vec pise.. i super je... ja nemam vishe akne.... b)
Clean&Clear su dobri mada su najbolji preparati iz avona ja kada redowno stawljam posle 4 dana lice mi bude skroz glatko
jowana93 wrote:Clean&Clear su dobri mada su najbolji preparati iz avona ja kada redowno stawljam posle 4 dana lice mi bude skroz glatko
Jovana koji su ti pomogli jer ja sam pre koristila,pa nisam bas zadovoljna
dora_95- Powerful Girl
Ja sam koristila Puzzle i sada koristim Neutrogeninu kremu za bubuljice i neku masku takodje Neutrogeninu. I extra su! Meni kada namazem tu kremu sutradan nestane bubuljica. Nekad treba i 48 sati ali to je samo ako imam neku veliku. A sto se tice Puzzle-a...paaa meni to uopste nije pomoglo. Mozda je to dobro ako pocnes da ga koristis cim krenu da ti izlaze bubuljice. Inace ja koristim jedino Puzzleovu kremu.
***Afri***- Candy Girl
- Broj poruka : 11
Meni Clean&Clear bas pomaze...
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
Ja nemam akne, ali zato imam mitisere-pogotovo na nosu... Pre možda mesec dana sam kupila Neutrogenin gel protiv mitisera (koštao je oko 500 dinara) i umivala sam se sa tim milion puta i nije mi pomoglo... A mojoj sestri su svi nestali od toga... Sve zavisi kakva je kome koža. Čula sam da je Clean&Clear losion-super... Pa probaj sa tim...
*princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Godina : 32
Location : Iza sedam brda i sedam gora, sedam planina i sedam mora... :)
Ja koristim Clean&Clear sa mikrozrncima i obican.
Koristim i Puzzle losion,gel,kremu,sapun i korektor i extra su.Takodje kupujem losion koji se zove Doroslavac,preporucili su mi ga u apoteci,kazu da je za sve tipove koze extra je,stavis na vatu protljas lice ocisti svu prljavstinu,cak i posle umivanja,vata bude crna ali kad ocistis njime je super i posle 10 min isperes.Kosta oko 200 din ima u apotekama.
Koristim i Puzzle losion,gel,kremu,sapun i korektor i extra su.Takodje kupujem losion koji se zove Doroslavac,preporucili su mi ga u apoteci,kazu da je za sve tipove koze extra je,stavis na vatu protljas lice ocisti svu prljavstinu,cak i posle umivanja,vata bude crna ali kad ocistis njime je super i posle 10 min isperes.Kosta oko 200 din ima u apotekama.
Last edited by Swatka_94 on Fri 15 Aug 2008 - 16:06; edited 1 time in total
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Nemam akne,a ni mitisere....tnx God....
*pink*angel*- Candy Girl
- Broj poruka : 188
ja koristim CLEAN&CLEAR i jedan losion zove se Doroslovac,super chisti kozu
*M@R!JA*- Candy Girl
- Broj poruka : 81
I ja koristim doroslavac vec duze vremena,tj. sigurno 2,3 god i nije kao ostali preparati da posle duze vremena koriscenja prestane da deluje vec deluje evo u mom slucaju nekoliko godina i extra je.A nije uopste skup a delotvoran je
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Ja s tim nemam problema,moje lice je cisto....
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8