Akne, mitiseri
+95
Capre diem.
Beautiful Dangerous
micamilenica
Forever young ♥.
anamark
DarkAngel
Sirenna *
dead silence.
nacaa
Suzana
Dia.♥
Athalie
Anchyly
**Tami**
Westwick___♥
Praslin<3
mrs. sunshine
Amélie.
Emily the strange
Lady Moon 96
michelle
KitKat
*Bunny*
marija ^^
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Flower_Grown_Wild
Bloody.Mary
*Wild Child* :]
kitty13
mawaxxmina
Pandora no hako
*~Milica~*
MayaError.
aLisa`
Ninitza <3
.Elen4iii^^.
lusi 780
Euphoria
Tarja
Eva
♥RoCk GiRl♥
gari
dajana94
looojka^^
Yeyaaa
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Bloo
.Cupcake.
babydoll
Elleonora
♥CuTe_GiRl♥
rock princess
Andjela'95
*Gatita de Any*
Dvojki.<3
bebche
Jackie
Scarlett O'hara
~Demi~
~FictionFreak~
) Djavolitza 95 )
Wendy
Cloe <3
Enchanted
Daenerys Targaryen
tijanitza
RuZa
Aurora
*AnGeL*
*M@R!JA*
*pink*angel*
Reperka_94
*princess*
The Lizard King
***Afri***
jowana93
Branchica
_sOnYa_
MaRiZZa_94
cool-rhcp-girl
Sofyja
dora_95
NeStA ;)
BARBIE
Makyca:)
Candy
Maki
99 posters
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Akne, mitiseri
First topic message reminder :
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Re: Akne, mitiseri
Imam malo mitisera po nosu... ali nista strasno...
Regulisem taj problem i svakoga dana koristim neke kreme i pilinge protiv toga...
ali imam jako osetljivu kozu...
A ni akne nemam nesto preterano... samo malo po celu...i po nosu
Regulisem taj problem i svakoga dana koristim neke kreme i pilinge protiv toga...
ali imam jako osetljivu kozu...
A ni akne nemam nesto preterano... samo malo po celu...i po nosu
Najbolji je plantoderm :DBloo wrote:Dobar je plantoderm, kosta oko 175 dinara, ali se dosta sporor trosi pa je isplativo ;)
Cim primetim da ce neka bubuljica da mi se pojavi na licu,stavim ga uvece i do ujutru je sasusi i gotovo
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
ja nemam bubuljice ali imam dosta mitisera...i evo nacina da uklonite mitisere! Ako idete na more stavite glavu 15 min na sunce i mitiseri ko rukom odneseni! Naravno neko gori na suncu pa to ne moze,ali ko nema tako osetljivu kozu neka proba!
Yeyaaa- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Godina : 28
Koristim Puzzle proizvode.. tecni antibakterijski sapun za umivanje, antibakterijski gel, antibakterijsku kremu..i mnogo mi prija kozi.
Ali kada neka bubuljica vec izadje koristim plantoderm..odlican je :D
Ali kada neka bubuljica vec izadje koristim plantoderm..odlican je :D
Ja sam prestala sa prozivodima protiv bubuljica i pocela da koristim puder za bebe!! I deluje :D
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Ja sam godinama imala problema sa bubuljicama i konacno sam ih se resila.Godinu dana sam stavljala masku od zelene gline : 2 kk gline, 1 kk meda, malo usitnjenih cvetova kamilice i nekog voca (limun,breskva,jagode), bilo sta da se dobije smesa kao pavlaka.Drzi se bar pola sata.Lice mi se potpuno iscistilo.Sada svako vece posle pranja lica stavim garnijerovu zelenu kremu i malo gline u prahu na celo i bradu jer mi se taj deo mnogo masti.Ali bubuljica vise nemam :)[/img]
gari- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Imam samo po nosu...:(
I to mitisere,inace nemam bubuljice!
I to mitisere,inace nemam bubuljice!
♥RoCk GiRl♥- Candy Girl
- Broj poruka : 31
sreca pa nemam...u stvari imam neku bubuljiu, ono jednu dve na licu...zato koristim niveu za ciscenje i neku kremu Doctors....strava je..ima malo cudan miris...al ne smrdi da svi osete...brzo nestane..
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
imam nesto mitisera po bradi i nosu, a imam i po koju bubuljicu, pre sam ih imala vise pa sam ih sad skinula ali ostale su fleke, pa izgleda kao da ih imam dosta..
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Koristim Vichy normaderm , gel sa mikrogranulama i nocnu kremu ...extra je ...od svih preparata protiv bubuljica koje sam probala (a mnogo ih je , vjerujte) vichy je najbolji.U POTPUNOSTI je uklonio bubuljice , sad samo trazim nesto ucinkovito protiv mitesera :/
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
ja sam pre jedno mesec-dva pocxela da koristim kremu sa puderom u sebi za bubuljice"anefug simpex":sapun"dermowas" ,kremu avene"cicalfate" i losion "klindanicin" 2% i PREZADOVOLJNA SAM.....bubuljica skoro da visxe i nemam.....ove preparate toplo preporucxujem svima....:)
lusi 780- Candy Girl
- Broj poruka : 4
ja imam bubuljice male na cemu i mitisere po nosu.
.Elen4iii^^.- Candy Girl
- Broj poruka : 298
Imam mitisere po nosu. A bubuljice mi izlaze samo pred mestruaciju. I to 1, 2 ... Nemam toliko problematnično lice, samo me nos zeza.
Čula sam da ima da se kupi u apotekama neke trakice, zalepiš ih tamo gde imaš mitisere, posle 15min odlepiš i mitiseri ti ostanu na toj trakici. Kažu isto da nije skupo, košta oko 200 din. planiram uskoro da odem do apoteke da proverim.
Čula sam da ima da se kupi u apotekama neke trakice, zalepiš ih tamo gde imaš mitisere, posle 15min odlepiš i mitiseri ti ostanu na toj trakici. Kažu isto da nije skupo, košta oko 200 din. planiram uskoro da odem do apoteke da proverim.
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Ah,imam veciti problem s tim.
Koristila sam i ja Puzzle,ali ne pomaze.
Sad ne koristim nista.
Koristila sam i ja Puzzle,ali ne pomaze.
Sad ne koristim nista.
Srecom nikad mi nisu izlazile bubuljice po licu, ali imam mitisere.. Po nosu.. :S
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
Ponekad mi se pojave...uglavnom ih ne pipam,pa vrlo brzo prodje...a ako ne,koristim Garnier Roll-on i Garnier Pure Tonic...i neke Niveine stvarcice
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
xm..nemam akni ali imam mitiseri po celom licu:celu,obrazima,VRATU :0...
mawaxxmina- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Godina : 27
ja sam kupila one flastere protiv mitisera... ne znam baš koliko su efikasni, pošto još nisam probala. :D
aLisa`- Dreamy Girl
koje flastere? Ja ih imam samo malo po nosu,al sve jedno javi koji su to flasteri dal deluju. :PaLisa`in`Wonderland wrote:ja sam kupila one flastere protiv mitisera... ne znam baš koliko su efikasni, pošto još nisam probala. :D
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Ma neki kao flaster i to zalepiš na nos i posle 15 minuta odlepiš i kao mitiseri ostanu na flasteru... Al' neće se videti ništa posle jednog flastera... A malo je skupo, mislim 250 dinara daš za 3 flastera... ono malo je bezveze... :S
aLisa`- Dreamy Girl
Meni je dosta cisto lice.Samo par akni.Za to koristim Junle francusku kremu,koja mi stiti lice,od daljeg dobijanja akni i mitisera,a i cisti lice.Iako je ona dosta skupa,i retko gde se nalazi.
kitty13- Candy Girl
- Broj poruka : 257
Meni bubuljice izlaze uglavnom kad treba da dobijem..
aLisa`- Dreamy Girl
I je li djeluju?aLisa`in`Wonderland wrote:ja sam kupila one flastere protiv mitisera... ne znam baš koliko su efikasni, pošto još nisam probala. :D
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8