Akne, mitiseri
+95
Capre diem.
Beautiful Dangerous
micamilenica
Forever young ♥.
anamark
DarkAngel
Sirenna *
dead silence.
nacaa
Suzana
Dia.♥
Athalie
Anchyly
**Tami**
Westwick___♥
Praslin<3
mrs. sunshine
Amélie.
Emily the strange
Lady Moon 96
michelle
KitKat
*Bunny*
marija ^^
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Flower_Grown_Wild
Bloody.Mary
*Wild Child* :]
kitty13
mawaxxmina
Pandora no hako
*~Milica~*
MayaError.
aLisa`
Ninitza <3
.Elen4iii^^.
lusi 780
Euphoria
Tarja
Eva
♥RoCk GiRl♥
gari
dajana94
looojka^^
Yeyaaa
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Bloo
.Cupcake.
babydoll
Elleonora
♥CuTe_GiRl♥
rock princess
Andjela'95
*Gatita de Any*
Dvojki.<3
bebche
Jackie
Scarlett O'hara
~Demi~
~FictionFreak~
) Djavolitza 95 )
Wendy
Cloe <3
Enchanted
Daenerys Targaryen
tijanitza
RuZa
Aurora
*AnGeL*
*M@R!JA*
*pink*angel*
Reperka_94
*princess*
The Lizard King
***Afri***
jowana93
Branchica
_sOnYa_
MaRiZZa_94
cool-rhcp-girl
Sofyja
dora_95
NeStA ;)
BARBIE
Makyca:)
Candy
Maki
99 posters
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Akne, mitiseri
First topic message reminder :
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Re: Akne, mitiseri
Ja moram da kupim nesto protiv bubuljica. Nemam neki problem s tim, ali mi povremeno, uglavnom kad trebam da dobijem iskoci nekoliko i to povecih -.- Nekad mi izadje i bubuljica izmedju ociju, i to UVEK na istom mestu o.O Moram nesto da preduzmem povodom toga xD
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Retko kada pomaze kozmetika ukoliko su bubuljice zbog menstruacije.
Bar je tako mojim drugaricama.
Ja nista ne koristim. Mrzi me XD . Uglavnom mi se pojave sitne koje se ne vide a imala sam period kada mi nijedna nije izlazila i kada su mi izlazile one velike -.-
Bar je tako mojim drugaricama.
Ja nista ne koristim. Mrzi me XD . Uglavnom mi se pojave sitne koje se ne vide a imala sam period kada mi nijedna nije izlazila i kada su mi izlazile one velike -.-
Meni se lice dosta očistilo otkako sam počela šminku skidati Dove sapunom onim najobičnijim, plavim i prešla na kameni puder. Tako da Dove sapun preporučujem svima.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Isušuje li on kožu? :)Scarlett O'hara wrote:Meni se lice dosta očistilo otkako sam počela šminku skidati Dove sapunom onim najobičnijim, plavim i prešla na kameni puder. Tako da Dove sapun preporučujem svima.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Ja ponekad, kad mi bas izadje dosta bubuljica stavim sapun na njih, da bi se osusile, ali izbegavam to jer sapun mnogo isusuje kozu :/
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Meni isušuje manje od onih garinier i niveinih proizvoda za skidanje šminke. To je inače dermatolog preporučio mojoj drugarici, vjerovatno je ne isušuje mnogo. Sve sam svoje drugarice navukla na to i svaka je prezadovoljna. :)Dia.♥ wrote:Isušuje li on kožu? :)Scarlett O'hara wrote:Meni se lice dosta očistilo otkako sam počela šminku skidati Dove sapunom onim najobičnijim, plavim i prešla na kameni puder. Tako da Dove sapun preporučujem svima.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Koristim Solea Baby kremu, baš čisti lice i nekako mi najviše odgovara. Mnogo je suva, samo me nervira kad žurim negdje ne stignem lijepo da je razmažem, pa imam bijele fleke po licu xD
A probaću i sa Dove sapunom, baš da vidim kakav je. :)
A probaću i sa Dove sapunom, baš da vidim kakav je. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Praslin<3 wrote:Koristim Solea Baby kremu, baš čisti lice i nekako mi najviše odgovara. Mnogo je suva, samo me nervira kad žurim negdje ne stignem lijepo da je razmažem, pa imam bijele fleke po licu xD
Kako je krema suva, meni bas deluje masno O.o XD
Ako hocete da isusite bubuljicu mozete i pastu za zube da stavite (naravno, samo na bubuljicu xD)
Meni Dove sapun ne isusuje mnogo kozu.
Ako mislimo na istu, bijela okrugla kutijica, potpuno je suva. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Meni su sve solea kreme masne i zbog masnog lica ne mogu da ih koristim, mada možda je ta drugačija. Smirila sam se sa niveom baby, ona mi skroz odgovara.
Scarlett O'hara- Admin
Koristila sam solea baby sa nekim medvedicem na kutiji ili cime vec i meni je bas masna, uopste mi nije suva :)
uglavnom mi sad iskaču po čelu i to jedna, dve.
više imam ožiljaka, mada ih sad mažem nečim tako da nestaju.
više imam ožiljaka, mada ih sad mažem nečim tako da nestaju.
Ja nemam nekih velikih problema sa tim, uglavnom mi je čisto lice, I guess. xD
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Probaću sa dove sapunom. :)
Ja imam neke bele bubuljice koje ne mogu da se istisnu. Msm ne vidi se one,ali ne znam kako da ih istisnem. :O
Ja imam neke bele bubuljice koje ne mogu da se istisnu. Msm ne vidi se one,ali ne znam kako da ih istisnem. :O
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Imam i ja to, takozvane grizlice ili vodene bubuljice mislim da se zovu. Ne može se istisnuti dok ne sazrenu, a treba im dugo vremena. Jedino možeš otići kod kozmetičarke da ti to iglicama istisne, ali moguće da će ti ostati mali ožiljci i dok to prođe, posle 10 dana ćeš ih ponovo dobiti. Meni je to seljanka kozmetičarka sedam dana prije mature istisnula i morala sam kilu pudeera staviti za maturu da bi prekrila te male ožiljke, strašno! Tako da samo ih ignoriši.Dia.♥ wrote:Probaću sa dove sapunom. :)
Što se akni tiče, to prođe posle puberteta obično.
A moja drugarica je koristila sapun puzle, skinoren kremu i klindamicin losion i kad je skidala šminku posle je lice brisala što grubljim peškirom (da bi se pore otvorile pretpostavljam) i lice joj je sad odlično.
Scarlett O'hara- Admin
Ja ne znam da li da korstim neki oriflamov projzvod?Koliko pomazu i kako se zovu?
P.S imam problema sa bubuljicama i miteserima!!! :(
P.S imam problema sa bubuljicama i miteserima!!! :(
nacaa- Candy Girl
- Broj poruka : 4
Godina : 26
A ako ne sta treba da radim? pomozite mi!!
nacaa- Candy Girl
- Broj poruka : 4
Godina : 26
Imas oriflame clean up... A mozes i da probas dove sapun,ja koristim,nemam ni traga bubljica na licu....Trebala si da skidas sminku svake veceri,sada ne bi imala toliko bubuljica... :/
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Ok... :P uglavnom se od sminke dobijaju akne/mitiseri... Samo sam nagadjala,sry...
dead silence.- Boom Baby
Nije kriticno ali imam po koju.
Nervira me jako, koristim Puzzle losion i Puzzle korektor.
Sada sam narucila neke preparate iz Avon-a, valjda ce biti dobri.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
>>DarkAngel<< wrote:Nije kriticno ali imam po koju.
Kako su se pokazali ti preparati iz Avon-a? Ja nesto nemam poverenja u njihove proizvode za takvu vrstu problema... Razmisljam da porucim acne intenziv formulu... Da li znas nekog ko je koristio?
anamark- Candy Girl
- Broj poruka : 1
anamark wrote: Razmisljam da porucim acne intenziv formulu... Da li znas nekog ko je koristio?
Ja koristim...extra rezultatiti... :) preporucujem ^^
dead silence.- Boom Baby
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 7 of 8