Akne, mitiseri
+95
Capre diem.
Beautiful Dangerous
micamilenica
Forever young ♥.
anamark
DarkAngel
Sirenna *
dead silence.
nacaa
Suzana
Dia.♥
Athalie
Anchyly
**Tami**
Westwick___♥
Praslin<3
mrs. sunshine
Amélie.
Emily the strange
Lady Moon 96
michelle
KitKat
*Bunny*
marija ^^
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Flower_Grown_Wild
Bloody.Mary
*Wild Child* :]
kitty13
mawaxxmina
Pandora no hako
*~Milica~*
MayaError.
aLisa`
Ninitza <3
.Elen4iii^^.
lusi 780
Euphoria
Tarja
Eva
♥RoCk GiRl♥
gari
dajana94
looojka^^
Yeyaaa
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Bloo
.Cupcake.
babydoll
Elleonora
♥CuTe_GiRl♥
rock princess
Andjela'95
*Gatita de Any*
Dvojki.<3
bebche
Jackie
Scarlett O'hara
~Demi~
~FictionFreak~
) Djavolitza 95 )
Wendy
Cloe <3
Enchanted
Daenerys Targaryen
tijanitza
RuZa
Aurora
*AnGeL*
*M@R!JA*
*pink*angel*
Reperka_94
*princess*
The Lizard King
***Afri***
jowana93
Branchica
_sOnYa_
MaRiZZa_94
cool-rhcp-girl
Sofyja
dora_95
NeStA ;)
BARBIE
Makyca:)
Candy
Maki
99 posters
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Akne, mitiseri
First topic message reminder :
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
JA sam pocela skoro da dobijam akne i mitisere po licu!!!Sa srecom drugarica mi je preporucila neki Puzle(Pulze,nisam sigurna)...Pomogao mi je ali nije otklonio sve....Zanima me da li postoji neki preparat koji otklanja akne i mitisere skroz!!!???
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Re: Akne, mitiseri
Ja nemam mnogo problema sa time (HVALA BOGU), imam somo po neku... Akne na svu srecu nemam... :D
Ja hvala bogu nemam akne.....ali imam mitisere..........
Bilo mi ih je puno lice pa mi je mama kupila neki set za mlade.....
Sada odlaze.....napokon
Bilo mi ih je puno lice pa mi je mama kupila neki set za mlade.....
Sada odlaze.....napokon
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
Yaooo qqq...Avon totalno jako za moju kozu..jer mi je koza baby..i cim ocistim lice..nekim jakim tonikom zacrweni se...tako da sad koristim Puzzle ...corector u sticku..i puder protiw akni i bubuljica...zadowoljna sam jer sasusi i otkloni bubuljice i mitesere...ali sad xocu da probam Garnier sto reklamiraju na TW-u...nemam puno prob sa bubuljicama..kad treba da dobijem iskoce mi po nosu i obrazima..
JoooJ meni je mama kupila nesto u apoteci..i 15 min prije nego sto sam trebala da krenem u grad..ocistila sam s'tim lice..i posle 5 min pojawile su se welike crwene fleke..i od tada nista sem Puzzle ne koristim.. morala sam da stawim maminoog pudera max-factor ...iako nikad u ziwotu nisam puder stawljala ... :candy:
JoooJ meni je mama kupila nesto u apoteci..i 15 min prije nego sto sam trebala da krenem u grad..ocistila sam s'tim lice..i posle 5 min pojawile su se welike crwene fleke..i od tada nista sem Puzzle ne koristim.. morala sam da stawim maminoog pudera max-factor ...iako nikad u ziwotu nisam puder stawljala ... :candy:
Ja nemam nikakve akne, a ni mitesere.... Lice mi je toliko cisto i mekno. Kada mi izbije jedna bubuljica ja se dobro uspanicim, i onda ga brisem raznim kremama i tonicima............
Nzm za Clean&Clear, ali sam htjela da ga probam. Trenutno koristim Nivea Visage Young i zadovoljna sam...
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
Godina : 31
Nemam ni ja, ali sam sam juce kupila clean&clear i sto se tice tih pecata nisu mi izasli, cak su mi uklonili ono malo mitisera sto sam imala na bradi.
Clean&Clear je i za bubuljice, ali ne pomaze nesto posebno.
Najbolje je da kupis Nivea Visage Ypung kolekciju, ja moram obavezno... :happy:
I takodje koristim i Seba med sapun za bubuljice... On je isto dobar.
EDIT: Danas sam kupila Nivea Visage Young bye-bye spot! pa cu vam reci rezultate.
Clean&Clear je i za bubuljice, ali ne pomaze nesto posebno.
Najbolje je da kupis Nivea Visage Ypung kolekciju, ja moram obavezno... :happy:
I takodje koristim i Seba med sapun za bubuljice... On je isto dobar.
EDIT: Danas sam kupila Nivea Visage Young bye-bye spot! pa cu vam reci rezultate.
Kupila mi je mama juce Seba Med penu za umivanje , tonik i kao neku gel-kremu,pa cu da vidim dal pomaze ..javljam rezultate :)
Ja koristim Nivea Young Pure Beauty,i kod mene deluje extra...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja imam samo sitne mitisere po nosu ali veoma malo ali me to strasno nervira a za akne nemam imam ja isto mekano i lepo lice !!!!!!!!!!!!!
) Djavolitza 95 )- Candy Girl
- Broj poruka : 60
Joj ovaj Seba med kolekcija mi je u pocetku malo pomogla,sad nista... Joooojjjjj:(
Jel probao neko Gariner Pure vlazne vatice?Kakve su?
Jel probao neko Gariner Pure vlazne vatice?Kakve su?
Ja koristim seba med sapun.
Sada trenutno koristim Nivea nocnu kremu, i nemam ih vise. :happy:
Sada trenutno koristim Nivea nocnu kremu, i nemam ih vise. :happy:
Ja koristim Clean & Clear tonika protiw mitisera 2x dnevno, pa mi ne iskacu bubuljice.
Cloe da li koristis samo nocnu kremu iz nivea kolekcije ili jos nesto? Pitam zato sto me zanima ta nivea kolkecija ;)
Cloe da li koristis samo nocnu kremu iz nivea kolekcije ili jos nesto? Pitam zato sto me zanima ta nivea kolkecija ;)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Ja koristim Nivea Visage Young i s.o.s stik.Sooper je,pomaze mi.
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Meni je niveina nova kolekcija delovala i jedno izvesno vreme uopste nisam imala nista na licu. Pre mesec dana je prestala da deluje,i posto sam pre nje probala sve moguce proizvode koji se prodaju,nisam znala sta da radim. Mama me je onda odvela u Koto Dermu,gde mi je doktorka prekontrolisala lice i dala mi neke kreme. Rekla mi je da te kreme koristim svako jutro i vece 4 nedelje,pa da onda idem kod kozmeticarke. Otisla sam kod kozmeticarke jedanput,pocedila mi je skoro sve po licu,i posle kozmeticarke sam nekoliko dana izgledala ko da nikad nista i nisam imala na licu.Opet sam u Koto Dermu na pregled,i doktorka mi je dala nove kreme. Sada mi je lice skroz cisto. Nema ni jedne jedine bubuljice ili mitesera na njemu. Tako da savetujem da odete u Koto Dermu ako imate nekih problema sa bubuljicama i miteserima,jer stvarno deluje.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Gariner Pure vlazne vatice ja koristim i do sada nista bolje nisam widela niti koristila....takodje je dobar i garnier 3in1 znaci to je nesto najbolje sto postoji!!!!!
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Wendy wrote:Ja koristim Nivea Young Pure Beauty,i kod mene deluje extra...
i ja ga koristim...i stwarno je sooper...
~Demi~- Candy Girl
- Broj poruka : 105
~Demi~ wrote:Wendy wrote:Ja koristim Nivea Young Pure Beauty,i kod mene deluje extra...
i ja ga koristim...i stwarno je sooper...
i moja drugarica isto koristi i kaze da je extra....
moracu i ja da probam!
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Ja cu verovatno kupiti NiveaYoung tonik , nocnu kremu , i obavzno onaj stik , zato sto meni iskacu uglavnom velike crvene bubuljice (na srecu u levom gornjem uglu cela , pa prekrijem kosom , ali ipak ne volim da ih imam....) kada budem potrosila C&C tonik . Koristim ga vec godinu dana a znam da ne bi trebalo stalno jedno-isto da koristim....
dora_95- Powerful Girl
nemoj da ga kupujes ako imas suvu kozu jer isusuje...ja ga koristim i nije lose i ono za ciscenje i tonik, ali je garnier bolje..mada drugarica mi je rekla da neki tamo dermatlog preporucio njenoj sestri dove sapun onaj najobicniji kaze da je najbolji..i stvarno ona uopste nema niti jednu bubuljicu, kaze da se umiva dove sapunom.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Da taj sapun i gel sa klindamicinom.
Ja sam pre koristila Nivea kolekciju, ali mi nije nista pomoglo, vec mi je "unistilo" lice. Taj gel imas u apoteci i stvarno je dobar. Sada nemam nijednu bubuljicu.
Ja sam pre koristila Nivea kolekciju, ali mi nije nista pomoglo, vec mi je "unistilo" lice. Taj gel imas u apoteci i stvarno je dobar. Sada nemam nijednu bubuljicu.
*CLOE wrote:Da taj sapun i gel sa klindamicinom.
znaci nivea ne pomaze :( necu kupiti onda . A o kom to gelu pricate, sto pomaze ? :puno:
dora_95- Powerful Girl
Meni nije pomogao.
Trazis u apoteci gel sa klindamicinom, nije uopste skup, mazees ga ujutru i uvece...
Trazis u apoteci gel sa klindamicinom, nije uopste skup, mazees ga ujutru i uvece...
ja hwala bogu nemam problematichno lice,a i kad mi se neshto pojawi namazem malo kantariona i cao.owako mazem samo borogal,pomaze
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 2 of 8