Paranormalno
+84
radioactive.
Forever. <3
+SweatPoison+
michaeljacksonfan
Devil girl xD
Kikica♥
Fallen Like The Sky.
DarcyCruel
Heartless.Queen
*~tamarchelo~*
-Miniie ^^
✯Jetza✯
popka bebic ^__^
LanaDelRey
Sirenna *
..Anja..
Up.
His Porcelain Doll
MoonGirl
StarLight
bloodsucker
BoksshaLilith
BarBika**
Minnie ♡
DarkAngel
Praslin<3
Riverside
Gossip Girl.
MissSunshine.
Zu Elements
Angel_Of_Death
***KeTy_94***
PunkRockChick
Lady Alexandra
Anchyly
miss lun@
Eterea
Jeca♥
LostSoul
...Mi.Mi...
Superstar
~Simka~ <3
Angie:)
*_iwAnChiCa_*
Debelic
Jellena_Sava
Wendy
Irresistible•Vampire
aLisa`
Mesecevo dete ;)
Sookie
Klinkica. :) ♥
Pandora no hako
Love you to death...<3
☆*I ♥ N.C*
.Elen4iii^^.
* Anchi *
Aneta Netty
♥CuTe_GiRl♥
Carrie <3
Dvojki.<3
Jackie
p!nky pr!ncess
Emo-Angel
~FictionFreak~
Enchanted
Daenerys Targaryen
Yellow Kitty
RuZa
Cloe <3
sanja***
*BoOoPy*Bet*
GhettoMiss94
Makyca:)
coolgirls
rebel
jowana93
The Lizard King
anja_94
_*-Blondie-*_
Branchica
dora_95
Taychi
Natsi
88 posters
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Paranormalno
First topic message reminder :
Uklete kuce...
Duhovi...
Vestice...
Natprirodne pojave...
Strsne price...
Da li verujete u to?
Ako znate neku 'strsnu' pricu...Napisite...
Uklete kuce...
Duhovi...
Vestice...
Natprirodne pojave...
Strsne price...
Da li verujete u to?
Ako znate neku 'strsnu' pricu...Napisite...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Re: Paranormalno
a....ju...ja pomioslila neznam ni ja...o boze..bash sam loda..hehehe.....ma nznm....sooper su mi te priche samo me nerviraju....sto nznm da li su istinite ili ne...uostalom ko ima dokaz da se to sve zaista desilol??
Na netu ima bas puno prica...Neznam da li ste cule za slucaj Amitywille(valjda se tako pise...)...Ima ifilm taj a prica je 100% istinita...
Natsi- Boom Baby
ma ne znam...to su samo rekla-kazala..ja bi odmah dovela celu foto ekipu..novinare/.....reportaze..tv..police...pa da vidish bwe dokaza...HAHAHHAHA........
Decko je ubio celu porodicu jer je cuo glasove koje muto pourcuju...
Nacicu na netu celu pricu,pa cu postaviti...
Nacicu na netu celu pricu,pa cu postaviti...
Natsi- Boom Baby
hehheh.....joj...pa normalno...mislim..eto...uvek za neshto ima i nauchno objashnjenje...mada...ja sam tamo do neke 11 godine bila bash nalozena na sve te priche...chak sam kupila karte za proricanje sudbine..i onaj visak..i skupljala te priche..itd..........i bila ubedjena da sve one madjije i chini iz charmed zaista deluju pa pokushavala....HAHAHAHHAHA
hahaha....loodilo.....a ja ko na3povana to pokusavala...haha...pokusala sam i da leti ko fibi..HAHAHA...pa sam tresnula o podu..ju ....koja sam ja loojka
Ja sam pokusavala da zaustavim vreme...E sad sam se Us****...Otisla ja na net i ukucala ''duhovi paranormalno'' usla u neko sranje,a tamo neko sr*** sa youtuba...Ono krenulo,to su neke slike,biloje nesto sivo sa ocima...Jezzzzzzz.......
Gost- Guest
hahahha...ja sam gledala one optichke varke..ja to obozavam...na netu..i sad ono ti se udubish i zagledash kad ti odjednom iskochi neka babetina sva iskasapljena i vrisne...ja sam se oduzela...mislila sam da ce me slog strefiti...AHHAHAHHA
Ovakoooo...
Porodica se useljava u prlepu kucu na samoj ivici jezera...Ali,tu kucu niko nije zeleo da kupi,jer je tu pocinjen strasan zlocin-mladic je pobio celu porodicu,a na sudu je kazao da je cuo glasove...I oni su mu govorili da pocini taj masakar...
Otac postaje sve zlobniji i mrzovoljniji,dete ima 'izmisljenu prijateljicu' koja je u stvari duh male sestre mladica sa pocetka price...Jedino majka shvata da nesto nije u redu...I otac cuje glasove i polako krece stopama mladica-pokusava da ubije porodicu,ali zena ga sprecava time sto se na vreme iseljavaju...
A zanimljivo je i to da ubistvo treba da se desi 28 ili 21(ne secam se dobro) dan nakon useljenja...Na kraju se ispostavlja da je kuca sagradjena na indijanskom groblju...Covece,kako sam savrseno opisala celu pricu...Kao profesionalac...
Porodica se useljava u prlepu kucu na samoj ivici jezera...Ali,tu kucu niko nije zeleo da kupi,jer je tu pocinjen strasan zlocin-mladic je pobio celu porodicu,a na sudu je kazao da je cuo glasove...I oni su mu govorili da pocini taj masakar...
Otac postaje sve zlobniji i mrzovoljniji,dete ima 'izmisljenu prijateljicu' koja je u stvari duh male sestre mladica sa pocetka price...Jedino majka shvata da nesto nije u redu...I otac cuje glasove i polako krece stopama mladica-pokusava da ubije porodicu,ali zena ga sprecava time sto se na vreme iseljavaju...
A zanimljivo je i to da ubistvo treba da se desi 28 ili 21(ne secam se dobro) dan nakon useljenja...Na kraju se ispostavlja da je kuca sagradjena na indijanskom groblju...Covece,kako sam savrseno opisala celu pricu...Kao profesionalac...
Natsi- Boom Baby
ma sranje..bez uvrede...ali kao iz nekog horora..misim..sad bash da je stvarno..no....
misim ti si super preprichala..lolz..ali pricha mi smrdi..misim...bezze
misim ti si super preprichala..lolz..ali pricha mi smrdi..misim...bezze
E a pazi foru-ovo i jeste film-radjen po stvarnom dogadjaju...A ni ja ne verujem bas tolko...Ali ovo...se nije desilo...
Imam josh...
Matorci mog ortaka prizivali duhove 90. godina proslog veka...Ono kao tabla...I postavljali pitanja o politici...To bilo pred bombardovnja BG-a...Bilo kako bilo,duh je napisao nesto sto se nije svidelo ocu mog ortaka i on je opsovao...A duh je napisao:"OSVETICU TI SE!!!"Otac mog ortaka je nedugo zatim umro...
Imam josh...
Matorci mog ortaka prizivali duhove 90. godina proslog veka...Ono kao tabla...I postavljali pitanja o politici...To bilo pred bombardovnja BG-a...Bilo kako bilo,duh je napisao nesto sto se nije svidelo ocu mog ortaka i on je opsovao...A duh je napisao:"OSVETICU TI SE!!!"Otac mog ortaka je nedugo zatim umro...
Natsi- Boom Baby
Verovatno...Mislim da je beshe poginuo u bombardovanju...
Natsi- Boom Baby
mene moja mama zaprepashcuje..zena stalno sanja neke dodgadjaje koji se ostvaruju...jednom je nakon sto je otac od jedne njene poznanice preminuo ona ga sanjala.....ju...kad mi pricha ja se sva isprestravim.....
Ali u nekoj emisiji na Zone Reality su snimili duha...
Natsi- Boom Baby
Meni se desava da sanjam nesto sto se posle izvesnog vremena desi...Ja sam cula fazon kada sanjate nekoga ko je umro da te je verovatno posetio dok si ga sanjala...
Gost- Guest
aa kad smo vec kod bombardovanja..ja sam dan pre sanjala neki rat nesto tako...no bila sam manja pa je to sve bilo ne povezano..a nije mi niko ni verovao....br.....bezz...tek sam se sad setila toga....
ma da gledala sam ja te emisije...negde...ali to ja kazem da je nameshtaljka ...lolzNatsi wrote:Ali u nekoj emisiji na Zone Reality su snimili duha...
ali ne duha nego oni to onim infrared ili ultravioletnim nznm ni ja zracima zrache sobu i onda se vide onako..kao..otisci..kapirash
misim,...to je duh..navodno
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 2 of 10